ForretningVirksomhed

Hvordan man laver ændringer i charter: trin for trin guide

Mange virksomheder vil før eller senere står behovet for at foretage ændringer i charteret. Jeg kan være en række forskellige indstillinger - navn, placering, generaldirektør, mængden af kapital. Alle sådanne ændringer er optaget på et obligatorisk grundlag, overføres til skattemyndigheden. Officielt benævnt procedure statens omregistrering.

generelle oplysninger

Optaget i Unified register over skatteydere ændringer er af to kategorier: grund af ændringer i de indgående dokumenter, samt provokeret af alle andre årsager. At foretage ændringer i charter for virksomheden, skal du have en af følgende årsager:

 • Navneændring;
 • ændringen af den officielle adresse;
 • ændre størrelsen af den autoriserede kapital;
 • ændrede karakter af aktiviteten, hvilket er grunden til du har brug for at ændre NACE;
 • dannelsen af repræsentationskontorer, grene, ændringer i de elementer i deres funktion;
 • oprettelsen af reservefonde, eller lave ændringer til det tidligere valgte rækkefølge dividere fortjeneste;
 • Ændring af tidsrammer for de vigtigste beføjelser hovedet;
 • forandringsledelse strukturen i virksomheden.

Eller måske er det ikke nødvendigt?

Så for at ændre chartret af organisationen, er det nødvendigt at tilpasse de indberettede data i staten register over virksomheder og andre enheder, der betaler skat. Men nogle ændringer i selskabets aktiviteter anses for at være temmelig ubetydelig, så for dem at beskatte rapport er nødvendig, men ikke i statutten ville have til at ændre sig. Det er de følgende situationer:

 • ændring i instruktøren eller de aktuelle data i passet;
 • Holder ændre listen over personer, der ejer aktier;
 • ændre oplysninger i passet af grundlæggeren;
 • ændre sammensætningen af stifterne eller på deres rådighed kapitalandele;
 • indlede ændre den autoriserede kapital.

Hvad skal man gøre?

At foretage ændringer i charter for institutionen, er det nødvendigt at fremlægge dokumenter i Unified. Liste over dokumenter, der er afsat til skattemyndighederne, er indstillet på statsligt niveau. Når du udfylder den forkerte dokument kan returnere, så er vi nødt til at forberede pakken igen (og betale gebyret igen postuleret).

Firmaet har bestået den procedure af de data ændring i vedtægterne, skal dens repræsentant præsentere:

 • anvendelse i den foreskrevne form (13001);
 • godkendt en afgørelse om proceduren for at gøre de nye oplysninger i vedtægterne;
 • opdatere tekst;
 • et dokument, der bekræfter, at statens pligt allerede er betalt.

bureaukratiske spidsfindigheder

Det er tilrådeligt at have med at udfylde ansøgningen foran prøven. Ændringer i reglerne, der anses for statslig myndighed, når ansøgningen er udfyldt korrekt. Faktiske prøve kan findes på ethvert skattekontoret eller på sin hjemmeside. Prøv kun at bruge denne pålidelige, gennemprøvede kilde. Hvis arbejdsgiveren tvivler på, at han kan udfylde ansøgningen korrekt, kan det søge bistand fra en mægler. Typisk er disse virksomheder tager passende mængde som en belønning, men virksomheden er forsikret fra tidsforsinkelser er forbundet med mulige fejl i dokumentationen.

Ansøgningsskemaet er fastsat af regeringen. I slutningen af udfylde papirarbejde, der kræves for at sætte en underskrift generaldirektør selv. For at beskytte mod forfalskning, vil den offentlige tjeneste kræver en notar certificering af signaturen.

Særlige tilfælde

Nogle gange spørgsmålet om, hvordan man laver ændringer i charter selskab, har en mere kompleks svarmuligheder. Det gælder situationer, hvor opdateringen oplysninger i forbindelse med indførelsen af justeringer til registreringsdatabasen. For eksempel, hvis du ændrer antallet af deltagere eller mængden af kapital i organisationen, adresse, eller andre sådanne vigtige oplysninger. I dette tilfælde bør lederen af virksomheden ikke bare skrive en ansøgning, men derudover tillægger det et dokument, der indeholder alle de juridiske konsekvenser af data opdateringer.

Alle officielle

At foretage ændringer i charter af alle de regler, er det nødvendigt, når du registrerer en embedsmand, blandt andet at tilvejebringe en specielt indrettet beslutning. Det ordineret hvilke ændringer der er lavet. Som regel dokumentet udstedt som referatet fra mødet, som blev overværet af samtlige aktionærer.

Alternativ - skriftligt godkendt og underskrevet af grundlæggerens beslutning eller mere (afhængigt af hvor meget af en juridisk enhed). En lignende effekt har afgørelser fra administrative organ i selskabet. Det er vigtigt ikke kun at vide, hvordan man laver ændringer i charter, men gør det juridisk korrekt - det vil sige, giver papiret til staten registrator, efterlader ham en bekræftet kopi, da det oprindelige vil blive holdt i sagen.

Ændringer: klart

At foretage ændringer i charter, undgå misforståelser og uenigheder, den liste over dokumenter supplerer specialpapir, som indeholder alle de nyskabelser, der vil være til stede i den nye udgave. Tilladt registrering af en af de to muligheder: enten helt ny udgave af korte uddrag.

I det første tilfælde, den tidligere vedtægt ugyldig, hævder en ny. Fra det øjeblik alle aktiviteter i virksomheden i fremtiden udelukkende vil blive underordnet det nye dokument. Den anden mulighed tyder på, at det kun er nødvendigt at ændre vedtægterne, så selv det gamle dokument. Det foreslås i de statslige domstole vil tekst eller udskifte dele af det tidligere vedtægt, eller bare supplere den. Fra synspunkt retslære nye blokke vil blive en integreret del af de grundlæggende dokumenter.

Dette er vigtigt!

Den vigtigste opgave for registrering af en offentlig myndighed - at tage hensyn til, for at foretage ændringer for at dokumentere det, for at gøre de opdaterede oplysninger i din database. Ingen kontrollerer indhold ændres. Men hvis nogle fejl eller overtrædelse af loven havde været i teksten opdateringer, men gå ubemærket, betyder det ikke, at det altid vil være. Fra tid til anden alle lovmæssige dokumenter er verificerede, bliver det en lejlighed for at pålægge sanktioner kriminelle retlige enheder etableret i henhold til lovgivningen i det land.

Funktioner design og timing

Omfattet af de gældende bestemmelser: Hvis et dokument sendt til staten myndighed, mere end ét ark, dokumentet skal sys på et obligatorisk grundlag til nummereringen af arkene. Ansøger tegn, hvilket bekræfter antallet af instrumenter registrator ark. Desuden kan som den person, der attesterer notaren handle. Signaturer er syet på den sidste side.

Men udførelsen af dokumenter reglerne - ikke den eneste betingelse. Det er vigtigt, at også overholde fristerne. I praksis mange virksomheder forsømmer dette, hvilket resulterer i bøder. Af den eksisterende lovgivning bør være, at der kun er en periode på tre dage for videregivelse af oplysninger om opdateringer af virksomhedens charter. Hvis fristerne ikke er overholdt, så selskabet kan blive advaret - det er den bedste løsning. Men straffen for administrativ overtrædelse, er ofte meget strengere - ordinere en straf. bestemmes i regionen Dens værdi vedtaget en mindsteløn - mindstelønnen. En virksomhed kan få en bøde på op til 50 gange mindstelønnen.

Overtrædelse af loven: konsekvenserne

Hvis virksomheden aktiviteter vil vil give en administrativ handling, den dobbelte med fordelingen af timingen - det er ikke den størst mulige ulykke. Men hvis love grundigt blev overtræder, så din virksomhed kan likvidere med magt. Der er mulighed for konkurs, hvis staten registrator vil gå til retten. Årsagerne er forskellige:

 • åbenlys kriminalitet lov (fastsættes individuelt);
 • talrige tilfælde af overtrædelser af loven.

I nogle tilfælde endda åbne en straffesag. Dette sker, hvis det godtgøres, at arbejdsgiverne bevidst overgivet til statslige myndigheder urigtige oplysninger, realisere, hvad de gør. Ofte allerede umiddelbart efter omregistrering proces, er det klart, at lovene er blevet krænket.

Ændringer: udfordringer venter

Selvfølgelig iværksætter, der ønsker at foretage ændringer af vedtægterne, vil straks udføre alle de dokumenter korrekt, således at pakken ikke returneres til revision. I bedste fald vil staten registrator giver et bevis for tilgang af nye oplysninger i systemet, men ikke alle virksomheder gør jobbet rigtigt første gang.

Hvis du blev nægtet, så er jeg nødt til at re-forberede en fuld dokumentation pakke og igen betale gebyret fastsat ved lov, bevare dokument, der bekræfter dette faktum. I tilfælde af afslag på registrering er ikke fastsat for tilbagelevering af midler. Et tredje aspekt af ubehagelige sekundær foder - behovet for at modstå drejning. I de senere år er dette blevet et mindre problem end før, men stadig tabe tid på at vente til optagelse nødt til. For at undgå at spilde tid og penge, bør du prøve den første gang at udstede okay, højre, højre, uden at tabe nogen papir syne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.