SundhedMedicinsk turisme

Lungekræft - et mareridt af vore dage

Lungekræft er en af de mest almindelige kræftformer i verden. Årsager til lungekræft er forskellige:

• Rygning er en risikofaktor i 85-90% af tilfældene - for både rygere og ikke-rygere, der er i tæt nærhed og er tvunget til at indånde tobaksrøg - passive rygere. Sandsynligheden for at udvikle lungekræft afhænger af den samlede varighed i år af rygning, antal cigaretter røget per dag, dybden og typen af tilbagetrækning røg cigaretter. Sandsynligheden for at udvikle lungekræft afhænger også af den alder, hvor folk begynder at ryge, jo før risikoen er højere. Tobaksrøg indeholder giftige og kræftfremkaldende stoffer: CO, acetaldehyd, ammoniak, benzen, formaldehyd, vinylchlorid osv

• I hverdagen er det også muligt forøget stråling. Kilden til dette kan være en radioaktiv radon, som er dannet af den radioaktive henfald af uran. Radon frigives fra jordens indre, i sten, grus, sten, grus mineområder og byggematerialer. Radon kommer ind i kroppen gennem vand og luft.

• Menneskers sundhed påvirkes også af arbejdsvilkår - professionelle faktorer. Det er blevet bevist, at lungekræft er mere almindelig i asbest arbejdstagere, kul, krom, nikkel og andre mine- og forarbejdningsindustrien. Det bemærkes, at tilstedeværelsen af asbest på arbejdspladsen kombineret med rygning øger risikoen for lungekræft er mere end fem gange.

• Langvarig og kronisk betændelse i lungevævet bidrager til udviklingen af lungekræft.

• Og tuberkulose anses potentielt farlige for risikoen for at udvikle lungekræft. En person kan blive syg primær lungekræft og igen. I tilfælde af lungekræft er normalt ingen særlige primære symptomer. I omkring 5-15% af tilfældene, er sygdommen fundet i løbet af en tilfældig røntgenundersøgelse af thorax hos patienter uden symptomer eller tegn på dårligt helbred. I de fleste tilfælde patienter besøge lægen på grund af en bestemt klage: hoste, opspyt, der kan være blod, åndenød og brystsmerter. Men selv før de ovennævnte symptomer kan også forekomme almindelige symptomer: træthed, svaghed, vægttab, dårlig appetit, feber, anæmi. Ved gennemførelsen af de daglige aktiviteter, folk har brug for mere tid til at hvile, opdager han en hurtig hjertebanken, som ikke tidligere var. Desuden kan lungekræft sprede sig til de omgivende væv - nerveplexus af spiserøret, hjerte. I disse tilfælde er sygdommen allerede er optaget af og årsagerne til skulder smerter, føleforstyrrelser, vanskeligheder med at spise, hjertearytmi, hjertesvigt. Cellerne på lungekræft kan også komme dertil via blodbanen til fjerne organer - knogler, lever, hjerne. Så til de almindelige symptomer på sygdommen symptomer på sammenføjning af de dele af organer.

På tidspunktet for diagnosen normalt får oplysninger om typen af maligne lunge kræftceller. Der er to hovedgrupper, som tegner sig for over 90% af alle tilfælde af lungekræft - småcellet og ikke-småcellet lungekræft. Lille celle tumor er aggressiv, det vokser hurtigt, er det kendetegnet ved den centrale beliggenhed, spredning (metastaserer) gennem blodbanen - 2/3 af fjerne metastaser er allerede på tidspunktet for den første diagnose. Den grundlæggende behandling af småcellet cancer - en almindelig type terapi - kemoterapi.

Ikke-småcellet lungekræft (ca. 80% af alle lungekræft) kan opdeles i fire grupper:

• Pladecellekræft - opstår oftest som regel dannes i de store luftveje, det strækker sig langsomt har været forbundet med rygning.

• Adenocarcinom - er dannet af bronchieepithelceller kirtler.

• Bronhoalveolny - dannet i alveolerne i lungerne.

• Bolshekletochny - som regel dannet på periferien af lungerne. I tilfælde af ikke-småcellet lungekræft, mens processen ikke har spredt sig eller ikke tilstødende organer er involveret, er operationen anvendes. Før operationen scenen er sat kræft, er lymfeknude status anslået, eller om der er nogen fjerne metastaser. Mængden af arbejde kan variere - afhængigt af størrelsen og placeringen af tumoren under kirurgi kan fjerne et eller flere segmenter (segmentektomiya) hele andel (lobectomy), to dele (bilobektomiya) eller hele den del af en lunge (pneumonectomy). Efter operationen udpegede komplementære behandlingsformer - hvorvidt stråling og / eller kemoterapi. Hvis operationen er umulig på grund af spredningen af tumoren eller samtidige sygdomme under anvendelse af strålebehandling.

Ikke anbefalet masse screening for lungekræft.

Europæisk forskning på dette område ikke giver de bedste resultater i forbedring i dødelighed sammenlignet med den generelle befolkning. Eksperter mener, at folk med høj risiko for lungekræft, anbefales det to gange om året gennemgå røntgenundersøgelse og cytologisk undersøgelse af spyt. Rygere røntgen af thorax er nødvendigt at gå frem som følger: op til 40 år - en gang i to år, efter 40 år - hvert år.

Rygestop, både aktiv og passiv stadig er den vigtigste forebyggende foranstaltning lungekræft.

Hvis du stadig er diagnosticeret med lungekræft, eller hvis du ønsker at bekræfte diagnosen, eller at konsultere om den valgte behandling, bør du overveje at besøge de onkologiske klinikker i Tyskland, hvor de nyeste metoder til diagnosticering og behandling, samt et erfarent team af fagfolk på dette område vil være i stand til at give dig kvalitet sundhedspleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.