SundhedMedicinsk turisme

Kazan, sanatorium "Pinery": beskrivelse, tjenester, procedurer og anmeldelser

Livet i byen sætter sit præg på hver person. Konstant bevægelse, hastværk fyldt vejtransport. Uanset hvor meget folk kunne lide mit job, denne atmosfære udtømmer nervesystemet og stimulerer ophobningen af træthed. Det er derfor, så ofte er nødt til at opfylde neuralgi sygdom selv hos mennesker i en ung alder. En pause fra travlhed i byen kan være lige uden for byen, hvor øjet kan hvile fra urbane landskaber. Kazan er fuld af sådanne landskaber. Sanatorium "Pinery" byder trætte byboere mangler sådan en fred.

sanatorium infrastruktur

Område er meget stor for hvile og nyttiggørelse. Der er syv bygninger, hvor vacationers få hyggelige værelser. Hertil kommer, at udvej tilbyder at tilbringe fritiden i biografen komplekse, nyde et lækkert måltid i cafeen "egern", og træne i sports-kompleks, som omfatter sauna og swimmingpools for voksne og børn. Bogelskere vil have adgang til samlingerne i biblioteket. For terapeutiske foranstaltninger er der et særskilt organ fra mudderbade.

Den udvej nær Kazan "Pinery" nuværende flade for børn. Og du behøver ikke bekymre sig om deres ansættelse, forældrene vil træffe afhjælpende foranstaltninger. På dette tidspunkt, vil børnene være fuldt absorberet af interessante aktiviteter og konkurrencer under tilsyn af en erfaren lærer. Med børn tilbringer spændende underholdning, et diskotek i et separat rum til dem.

Sorter komplekse sanatorium behandling "Pine Forest"

Health Center giver bistand i kampen mod sygdomme:

- nervesystemet;

- respiratorisk;

- urogenitale system;

- fordøjelsessystemet;

- det endokrine system;

- bevægeapparatet.

Hertil kommer, i byen lægger særlig vægt på gravide kvinder. Især for dem, vi udviklet et unikt kompleks teknik, der gør det muligt at forbedre kroppen og forberede sig til fødslen.

Forbedring af gravide kvinder

Ideelle sted før fødslen - sanatorium "Pinery". Hvile og behandling i Kazan allerede i sig selv giver healing grund af den unikke natur og fredelig atmosfære.

Erfarne fagfolk vil sætte sine fødder gravide kvinder med diabetes, vil bidrage til at gennemgå rehabilitering efter operation. Desuden vil der hjælpe kvinder i staten, der har måttet stoppe cerebral cirkulation.

"Pine Forest" - et sanatorium i nærheden af Kazan, som hjælper gravide kvinder til at opfylde deres børn sund og fuld af energi. Centrets medarbejdere vil gøre alt for at dette.

Behandlinger i sanatorium "Pinery" er meget bredt:

1. electro.

2. Balneogryazelechenie.

3. Hirudotherapy.

4. Aromaterapi.

5. Indånding.

6. Phytoterapi.

7. klimatoterapi.

8. Fysisk uddannelse.

electrophototherapy

Terapi baseret på eksponering for lysstråler og elektricitet. Dette omfatter et stort antal fremgangsmåder.

1. Elektroforese. Levering til placeringen af patologi af lægemidler og styrke deres indsats ved hjælp af en strøm. Det giver dig mulighed for at reducere inflammation, slappe muskler, normalisere stofskiftet og mætte den ønskede del af næringsstoffer.

2. Ultralyd. Med hjælp fra ultralyd bølger opnå smertestillende, anti-inflammatorisk, antispasmodic effekt.

3. EHF-terapi. Eller med andre ord, brug af magnetiske bølger. Wave indvirkning på strukturen af huden og virker som aktivatorer af nervefibrene.

4. Laser terapi. Med hjælp fra laseren reducere inflammation, forbedre blodcirkulationen og immunitet.

5. Magnetisk. Eksponering for det magnetiske felt bidrager til aktiveringen af regenerative processer i kroppen. Reduceret hævelse og reduceret blodpropper.

6. Fitohromoterapiya. Udsættelse for stråling af forskellige LED farver. Aktiverer produktionen af D-vitamin, forbedrer immunitet, lymfedrænage og har anti-inflammatorisk virkning.

Mere end du kan lære i detaljer om de metoder til behandling ved at kalde den udvej "Sosnovy Bor" (Kazan). Telefon udvej: 7 843 240-91-52.

Andre fremgangsmåder til behandling

1. Balneogryazelechenie. Den repræsenterer en mineralvand behandling.

2. Hirudotherapy. Behandling med igler.

3. massage.

4. Aromaterapi. Anvendelsen af aromatiske olier, som har en positiv effekt på den menneskelige tilstand.

5. Indånding. Hjælp til at forbedre vejrtrækning.

6. Phytoterapi. Brugen af lægeplanter.

7. klimatoterapi. Ved hjælp af terrænet, til gavn for organismen.

8. Øvelsesterapi. Specielt konstrueret sæt af øvelser til restaurering af organismen under hensyntagen til de individuelle karakteristika.

Ekstra lægelige ydelser

Derudover kan plejehjem læger behage rejsende supplerende tjenester i form af radon og terpentin bade, infrarød sauna, cryo. Og det er også muligt at foretage en fuldstændig computer diagnose på grundlag af hvilke det er muligt at identificere alle de mulige sygdomme.

Beliggenhed udvej

En guide til at finde dette hvilested er Kazan. Sanatorium "Pinery" ligger kun 35 km derfra, i landsbyen Vasilevo.

Landsbyen er omgivet af fyrreskove, så selv den meget luft på dette sted bliver healing. Lugten af fyrrenåle toner og puster nyt liv. Huden bliver renset, luftvejene udvide, forbedre udseende. Fade mørke rande under øjnene.

Attraktioner i nærheden sanatorium "Pinery"

Placering er perfekt, og folk, der værdsætter fred, og dem, der stræber efter at konstant at udvide deres kendskab til historien. I landsbyen Vasilevo har en række attraktioner, der kan besøges. Hvis du er interesseret i Kazan, sanatorium "Pinery" - det perfekte sted for hvile i mellem udflugter.

De mest berømte steder:

- Hus-Museum K. Vasilyeva store maler;

- raifa kloster;

- Europas største koloni af fiskehejrer;

- Reserve.

Omkostningerne ved helligdage

Den bedste og overkommelige terapeutisk rekreation byder Kazan, sanatorium "Pinery". Priserne for ferie i dette smukke sted har en fleksibel politik.

Standard værelser er til rådighed til en pris på 1700 rubler. / Dag. Der kan være enkelt og dobbelt. Måske deler et værelse.

Luksus værelse, også kendt som en dobbelt / tvilling. For sande kendere af komfort og hygge. Her alle detaljer er udarbejdet til feriegæster føle sig hjemme. Der kan være enkelt og dobbelt størrelse. Pris - fra 2400 rubler / dag ..

suiter. Den består af flere rum. Alle værelser har et andet layout og atmosfære. Pris - fra 3400 rubler / dag.

I et vilkårligt antal af boliger har et badeværelse og et toilet. Sammen eller hver for sig, med badekar eller bruser. Absolut i alle rum i sanatorium, du kan ikke ryge. Der er også business-lejlighed (100 sq. M) og en præmie lejlighed (200 sq. M).

Anmeldelser af sanatorier

Enhver, der har været på dette sted, anbefales at besøge sanatorium "Sosnovy Bor" (Kazan). Anmeldelser er fulde af tak fra tilfredse rejsende. Særlig opmærksomhed er belønnet med mad, som er lige på toppen. Gæsterne tilbydes buffet med mad for enhver smag og individuel kosten bord.

Behandling tilgange med stort ansvar, og vender hjem, alle besøgende føles på en solid top fem. Hvis kroppen opdateres, forynget. Behandling af udvalgte systemer, ikke dvæle ved kun én udformning. Alle planlagte procedurer, så behøver ikke at sidde i lange køer.

Fritid er organiseret perfekt. Sutra behandlinger, udflugter, aften - koncerter. Om vinteren, skøjteløb-skøjtebane, hvor gerne underholde både børn og voksne. Transporteres til bjerget-ski base. Alt nødvendigt udstyr er til rådighed i kassen.

komfortable værelser, rengøres dagligt. høflig og smilende personale. Sande fagfolk. I stueetagen kan du altid tage jern. Køleskab, hårtørrer er tilgængelige i alle rum. pakke Registreringen er en butik. Også flere butikker ligger i nærheden af feriestedet. På ethvert tidspunkt kan du købe den nødvendige mad og andre ting.

Det skal også bemærkes, at den udvej er designet til dem, der søger fred. Der er ingen larmende underholdning, fester, diskoteker og så videre. Men her vil du finde fred, hvile og krop og sjæl. Så hvis du er dette sted perfekt på jagt efter stilhed og genoplade. Aftener levende musik.

genopbygning sanatorium blev foretaget i 2000, der kan være mange væsentlig ulempe. Hvis beboelsesejendom beliggende tæt på restauranten, og du er en lys sovekabine, bedre bede om et værelse med vinduer til den anden side, til morgen støj ikke forstyrrer din hvile.

Hvil for sjælen

Sanatorium "Pinery" - noget i stil med "mormors landsby", hvor alle de pårørende og hyggeligt. Dette sted er blottet for patos, og derfor vil folk her mødes netop sådan. Plantet med graner og fyrretræer område vil gøre at gå den mest vidunderlige tidsfordriv. Luft fyldt med nåle, behandler ikke kun fysiske lidelser, men også mentalt.

Så hvis du overvejer som et sted for ferie Kazan, sanatorium "Pine Forest" er et glimrende valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.