ModeTøj

Corporate Identity: Kontoret kjole

I enhver respekt selskabet har en vokal eller uudtalt dresscode eller corporate stil. Dette skyldes det faktum, at virksomhederne står over for - er først og fremmest dens medarbejdere. Derfor er deres pænt udseende, den passende status i selskabet er meget vigtigt. Og hvis mænd alt er enkel - det er nok til at sætte på bukser og en skjorte, har kvinderne meget kompetent tilgang til, hvordan man vælger en kjole. Velegnet til kontor business stil, og han ikke tolerere den manglende smag og vulgaritet i tøj.

Så for at matche den status af virksomheden og kun producere et godt indtryk på kunder og medarbejdere, følgende regler skal overholdes virksomhedsetik :

 • Office-kjole skal være præcis den længde, der ikke vil provokere de mennesker omkring dig på de forkerte tanker. Ideelt bør det være op til knæet eller være over eller under de 5-7 centimeter. For kort kjole ville genere kolleger mænd og distrahere dem fra deres vigtigste opgave. En meget lang kjole egnet snarere til uformelle møder end for kontoret.
 • Office-kjole skal være en bestemt race. Selvfølgelig er det absolut uhensigtsmæssigt at være flæser, flæser, nederdele, ærmer-lanterner, gennemsigtigt stof og andre useriøst model. Klare og lige linjer, enkle former, høj kvalitet materiale - det er hvad der er rigtigt for denne virksomhed dame.
 • virksomhedernes tøj farve er også meget vigtigt. Lyse farver og farverige prints er ikke egnede til jobbet, da de kan irritere både kolleger og instruktøren selv. Derfor er det bedre at vælge de traditionelle sort-hvide sæt eller rolige blues, grå og brune. Kjole til kontoret bør være så enkel som muligt, for ikke at være en skamplet for byen eller kunder eller medarbejdere.
 • Hvis du ikke ønsker at være en "grå mus", for at udtrykke deres individualitet, kan du tilbehør. En sort kjole kan altid suppleres med smuk krave eller en perlerække, og en formel kulør kan "tune up", hvis den lyse slips et lommetørklæde om halsen. Men smykker er også nødvendigt at vide, hvornår de skal stoppe, ellers vil du blæse fra den dårlige smag og vulgaritet.
 • Hvis du ønsker at sprede din arbejdstøj, købe en forklæde til kontoret, som kan bæres med en flot bluse i en kontrastfarve. Det er muligt at dekorere en interessant broche eller indsættes i en lomme lommetørklæde lyse.
 • Selvfølgelig bør vælges en hvilken som helst kjole til kontoret for hendes figur og kun dens størrelse. Det bør fremhæve alle dine vindende steder og dygtigt skjule fejl.

Så de grundlæggende regler for kontor stil som følger:

 1. Streng stil.
 2. Længden af skørtet - knæene.
 3. Afdæmpet farver.
 4. Et minimum af tilbehør.

Absolut uacceptabelt:

 1. Mini og maxi nederdele.
 2. Gennemsigtige stoffer.
 3. Prangende farver.
 4. Forårsage spaltning.
 5. Meget dyre smykker.

Så hvis du følger disse enkle regler, kan du kigge på arbejdspladsen stilfulde og attraktive. Og, selvfølgelig, glem ikke, at selv den bedste udsmykning af den formelle kulør - det er en oprigtig smil og venlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.