ModeTøj

Vi tager os af tingene rigtigt: identifikation etiketter på tøj

Lyder det bekendt, er det ikke: du har købt en ting, meget glad, bære det med glæde, og derefter perestirali og jern. Oh rædsel! Snarere bemærkelsesværdigt udhvilet før du er nu en uformelig klud, har intet på noget godt. Årsagen til denne metamorfose, ofte - ikke en producent defekt, og fejlhåndtering.

dechifrering symboler

Inden du sender det element, der skal vaskes eller sætte på strygebrættet, er det nødvendigt nøje at studere betegnelsen etiketter på tøj. De vil fortælle dig i detaljer, hvordan at forlænge levetiden af en nederdel eller bluse, bevare intakt en vidunderlig kjole og ikke at ophæve den forførende undertøj.

Symptomer forbundet med vask og rengøring

Betegnelse etiketter på tøj i forbindelse med vask, overførte symbolet "bassin med vand", er det meget nemt at lære.

  1. Hvis tallet tallet 95, hvilket betyder, at produktet kan koges. Typisk er sådan en etiket sat på bomuld og hør, det vil sige, naturlige stoffer, farvede farvestoffer, eller ren hvid.
  2. Tallene 60, 40, 30 - de samme grader, det vil sige den maksimale temperatur af det vand, hvori ting kan nedsænkes. 30 grader - dette en kold vask, det for eksempel anvendes til uld (maskine mode - sparing). Denne udpegning etiketter på tøj viser, at produkterne kræver delikat håndtering og brug af rengøringsmidler neutral. de henviser generelt til stof fremstillet af viskose, polyester, melange, nogle bomuldssorter. Og hvis i malet "bækken" hånd, vaske ting er kun tilladt manual. De ting, du kan ikke gnide, twist, også. Vaskemaskinen i hvert fald ikke til at sende! Struck-through "pan" betyder en komplet vask forbud. En sådan udpegning etiketter på tøjet, ligesom de "bækken" og "skål med striber i bunden", angiver, at produktet kan vaskes, men processen skal være sart, med en stor mængde vand, lav temperatur præcis overens med en lille tur.
  3. Tørring og push-ups - begge processer har også deres ikoner. Således en tom firkant (kredsløb) gør det muligt at tørre, og slog-through - nej, såvel som vaskes. Betegnelserne på etiketterne af tøj "vask og tørring," udtrykte en cirkel indskrevet i et kvadrat. Det forklarer, at ting kan vaskes mekanisk, såvel som klemme, tørring i maskinen eller Tørreskabe. Det samme symbol, men forbyder slog-ved mekanisk presning og tørring. Rektangel slog-igennem strengt forbyder spinning maskine. Symbol "cirkel i kvadrat med et punkt i midten af" tilladelser dehydratorer men i en lav temperatur tilstand. Det samme, men med to punkter tillader tørring ved moderate temperaturer, og de tre - med den høje. Det samme mønster, men i stedet peger den streg under det - spin tilladt og tørring delikat, blød. Sådanne tegn på tøjmærker, som kvadratet på bue eller streger anbefale forskellige typer af tøj tørring: lodret, vandret, ingen centrifugering eller i skyggen.
  4. lomvier og blegning kemiske tegn forbundet med en cirkel og en trekant. Tøm cirkel - renseri tilladt, slog-igennem - nej. Bogstaver A, P, F i cirklen angiver de typer af blegemiddel og pletfjernere, der kan bruges til rengøring af ting. Tøm trekant tillader blegemiddel, slog-igennem - nej. Hvis den indvendige af trekanten med små bogstaver afbildet kemiske symbol klorprodukter med sit indhold er tilladt at tilføje vask. Og striber indeni viser, at det går godt for blegning uden klor.

Betjent

Ikon jern. Hvis bare hans billede, stryges tøj uden frygt. Struck-through - undvære jern. Tochechki inde - indikatorer for mulige maksimale temperaturer. En overstreget par betyder, at produktet ikke må være til damp.

Her er hvordan det er simpelt, bare være forsigtig. Og lad dine yndlings ting tjene dig i lang tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.