ModeTøj

Strikket mink hatte med deres hænder. Mink hat kvinder: hvad de skal bære?

Sjælden pige vil nægte en chance for at have i sin garderobe tøj lavet af naturlige pels. I dette tilfælde kan en frakke med en blid lur være lidt, jeg vil have noget mere specielt. Teknologi 'strikket mink "temmelig lang tid der, men de eksklusive og smukke ting, at det gør det muligt at fremstille, længe har været tilgængelige kun valgt.

Denne tendens i den aktuelle mode sæson vinter trådte i vide kredse, at finde en velfortjent popularitet. I dag, kvinder ønsker i deres klædeskab og har en pels boa, og en strikket hue under en mink frakke. Disse produkter ser meget interessant: de har en bløde, blød tekstur af samme inde og ude. Hverken fashionista vil ikke give også chancen for at få en frakke, der fremstilles af denne teknologi.

historie

Denne teknik opfundet strikke Paula Lishman, en canadisk designer. Den første nøgle det har fremstillet sin egen tilbage i halvfjerdserne af det XX århundrede. Nogle har sagt, at intet nyt var dets åbning som en samling af tøj med fragmenter af "strikket pels" havde på et tidspunkt til at introducere og Paco Rabanne, designer og utrættelige eksperimentator. Lishman Men hans opfindelse har bekræftet et patent sin ret til at producere strikkede beklædningsgenstande lavet af mink.

Hun udviklede et helt team af specialister til at hjælpe med at gennemføre sine kreative ideer til livet. Skabe en ret kort frakke eller en frakke kan resultere i fyrre timers manuelt hårdt arbejde. Mere simple ting som en pels vest eller mink strikket hue med pompon, langt mindre tidskrævende. Demonstration af nye tøjkollektioner af Paula Lishman ofte holdt på et absolut fuldt hus. Det virker ikke kun med mink pels. Når du tænker på hendes præferencer, vil bæveren kommer først. Designeren betaler også opmærksom på pels vaskebjørn, stinkdyr, ræv, kanin, vel vidende, at en af dem i sit eget bedste.

Strikket mink hat: at gøre

For at få den udførelse unikke tilbehør specialister tager ikke stykker, ikke hele skind og pels strimler. De er pålagt garnet, derved vender lærredet, hvor den forkerte af tekstilet, og fladen - af skind. Der er en anden måde, når strikket pels foring syet. Begge muligheder giver dig mulighed for at en interessant tilbehør. Denne strikket mink pels hue (med deres hænder det er meget muligt at gøre) ikke lade det kolde og stramt på hovedet. Fordi der i processen med pels bruges lidt, sådanne produkter er billige, især hvis du ikke vælger meget værdifulde skind.

Ofte strikket mink pels hue, lavet med sine egne hænder, er meget dyrere end skabt på en væv. Ved at vælge et sådant produkt, er opmærksomme på, at de pelsstrimler var fluffy og var ikke limet.

Fordele hatte fra strikket mink

Strikket mink hat, andet end prisen, har andre fordele:

 • de betragtes de anatomiske hatte erhverver at bære hovedform;
 • du kan altid bestille en eksklusiv model ved at efterligne din stil, pels, mønster, farve, samt de "instrument" strikke - krog, nåle;
 • et stort antal modeller gør det muligt at bære dem for kvinder i alle aldre, der kombinerer med en bred vifte af tøj;
 • for dem er det meget let at pleje;
 • mink - pels robust og strikning teknologi modsiger ikke dette.

Hat strikket mink kvinde - er den lethed, varme, unikke, elegance og mode for alle aldre.

Mode hætter 2015

Det følgende år, vil kvindelige mink hatte være forskellige udvalg af stilarter. Den mest populære vil Baretter på grund af deres æstetiske udseende, de er relevante for piger i alle aldre, selv om de stadig se bedre ud på ungdommen.

Desuden tager det for at beskytte panden og ører fashionista, bringe i hendes billede ekstra charme. Klassiske modeller ikke går godt ud af mode, den ældre generation stadig favorit i årtier. Et udvalg af stilfuldt tilbehør, såsom hårboller, blomster, stykker af hud, gør den model, elsket af tusindvis af piger.

Vi kan sige, at de strikkede mink hatte denne sæson bliver mere useriøst og varieret.

Hvordan vælger en hat?

Hvis du ønsker at købe dig et stykke tøj, så sørg for, at foret var tyk nok om vinteren versionen, og her for off-season er fint og tynde base. Intern stof i denne ting spiller en vigtig rolle, men ændrer ikke den fantastiske pels kvaliteter. Den er ansvarlig for at sikre, at hætten sad godt og er ikke renset.

Strikket mink hat kan være af forskellige stilarter:

 • Den yngre generation er aktivt model i form af en strømpe. De erobrede mange af sin originalitet og lethed. De unge piger er i efterspørgslen og klassisk hue med en pompon, revers, børster.
 • De mest almindeligt anset for at tage der passer romantiske damer, elskere af klassisk musik, piger med en oval eller rund ansigt. Sådanne hatte er ofte dekoreret med dekorative stifter, brocher med sten.
 • Strikket øreklapper egnede til aktive kvinder, der vælger for sig selv den stil unisex.
 • Fur hætter - en ny sæson. De kombinerer perfekt med pelsfrakker, frakker. Krystaller kan suppleres SVAROVSKI eller broche.

Billeder af berømte kvinder sådanne caps - er ikke ualmindelige, hvilket betyder at du kan tage en cue fra dem og til at kombinere disse modeller med forskellige tøj. Det skal bemærkes, at på mode som en lys nuancer af pels (grå, sølv, champagne, hvid) og mørke (sort, chokolade, brun).

Fra hvad de skal bære hatten af en strikket mink?

Nå det ser ud som strikkede huer med mink frakke eller frakker. Vælg den model af samme farve som overtøj. En god mulighed for kombination med hovedbeklædning vil være:

 1. Vinter klassiske pels.
 2. Fåreskind forskellige modeller.
 3. Stilfulde jakker.

Hvis du er en fan af sport stil, hætten med øreklapper - den bedste løsning for dig. Bær det med nedslagne "ører."

Strikket mink hatte: prisen

Noble minkpels er højt værdsat af modedesignere fra hele verden. En sådan popularitet er på grund af sin tæthed, styrke, holdbarhed, exceptionel glans og en bred vifte af nuancer.

Omkostningerne ved sådanne hætter afhænger af to parametre: en design idé og materialeforbrug. Traditionelle strikkede huer kan købes for 5.500 rubler. Det vil koste en smule dyrere stilfulde Kubanka - fra 7000 rubler.

Vinter kedelig garderobe række interessante cap-gnome. Omkostningerne ved dette spektakulære model er omkring 8.000 rubler. Rækken af strikkede pels hatte store. Det hoods, modeller med pompon, øreklapper, baretter, mink Panama. Hvis du vil købe en hat, forbereder 5000-8000 rubler.

Vaskeri strikket mink hat

Først skal du tørre i to timer en hat på balkonen, og derefter forsigtigt ryste støvet af det. Dernæst skal vi tage hvedeklid, læg dem i en lille gryde og varme over medium varme, omrøring hele tiden. Hvis klid Undermountain, bør de kasseres og en ny søvn som brændte pels kun ødelægge.

Så, klid klar. Nu kan du begynde at rense sig selv hatte. For at gøre dette, satte den på en flad overflade og drys med varmt klid. Efter 5 minutter, tørre hånd hele pelsen i retning af bunken, og så - imod ham. Næste kam pelsen med en blød børste. Fjern hætten for at tørre. Når pelsen er tør, tage en almindelig talkum og anvende den på hele overfladen. Når man gnider det ind i pelsen, så gør det forsigtigt, for ikke at beskadige materialet.

Ved afslutningen af en god ryste mink strikket hue, til talkum er væk, og grundigt kam pelsen. Som et resultat, tørres af med en tør svamp - det vil give den nødvendige retning af luven.

Trods det faktum, at i vores land, har et sådant materiale blevet populært ikke så længe siden, at flere og flere fashionistas gøre deres valg til fordel for det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.