ForretningSpørg eksperten

Statens Order: Hvordan til at reagere på den passivitet (handling), operatøren af elektroniske handelsplatform

staten ordresystem - et af de vigtigste elementer i den tilstand af den finansielle sektor og en af de mest lukrative og rentable forretningsområder.

For nylig, staten ordresystem er underlagt større ændringer. ETendering stat har valgt 5 steder ud af 18 indsendte ansøgninger.

Blandt vinderne var 2 regeringsgrundlaget - Unified elektronisk handelsplatform (Moskva) og den elektroniske platform for Republikken Tatarstan, RTS, MICEX og Sberbank AST. Alle disse sites tillader gennemførelsen af regeringens ordrer.

Et sådant system er indført for at øge gennemsigtigheden i offentlige indkøb, øge konkurrencen og mindske risikoen for uretfærdig opførsel af kunder og leverandører. Men ikke alle negative øjeblikke er væk med indførelsen af elektroniske auktioner. Alle de samme, er der dem, der finder smuthuller at omgå loven.

elektronisk platform operatør er "usynlig" i lyset af systemet for offentlige indkøb. Ved lov, sites, skal:

 • give deltagerne placere en ordre (PSR) adgangene og identifikation på en elektronisk platform;

 • beskytte fortroligheden af midler til identifikation af PSR og adgang til webstedet;

 • sikre pålideligheden af hardware og software, der bruges til at udføre elektroniske auktioner, lige adgang til PSR til auktionen;

 • overvåge overholdelsen af reglerne og betingelserne i dokumenthåndtering at returnere midler under den elektroniske auktion

 • føre et register PSR.

  Hertil kommer, en elektronisk platform operatøren er ansvarlig for videregivelse af oplysninger om PSR, der har ansøgt om deltagelse i auktionen. Operatøren skal bevare fortroligheden af indholdet af de andre dele af applikationer til at opsummere resultaterne af den elektroniske auktion. Denne tavshedspligt er at sikre bevarelsen af dokumenter og for at undgå afsløring eller overføre til tredjemand af dokumenter.

  Således, at operatøren af en elektronisk platform er et vigtigt bindeled mellem kunden og leverandøren. Og så rejste han spørgsmålet om integritet operatøren. Efter alt, når der er et ansvar, så vil der være en overtrædelse.

  Forskellige problemer kan opstå i forbindelse med en handling eller undladelse af operatøren af en elektronisk platform. For eksempel kan en leverandør ringe til en anden, og at "tilbud" til at trække ansøgningen. Og for fortroligheden af de oplysninger opfylder stedets operatør. Put op eller ej overtrædelser, hver deltager beslutter at placere ordren. Du skal blot vide, at udeladelsen eller operatørhandlinger kan ankes, som passivitet (handling) af kunden, serviceorganisation af den autoriserede kroppen, bud, auktion eller bud provision. En sådan klagen behandles på noget tidspunkt af staten orden.

  Det vigtigste i appellen - ikke at fare vild i tidslinjen. Loven etablerer en "generisk" betegnelse for appel - skal ikke mere end 10 dage fra det tidspunkt, når de bringes på stedet:

  • Protokol for behandlingen af ansøgninger om deltagelse i auktionen;

  • protokollen af auktionen, hvis den er erklæret ugyldig;

  • opsummering auktionen protokol.

   Appellen af handlinger eller inaktivitet relateret til auktionen, tillod kun 10 dage.

   Føderale lovgivning og etableret en "særlig" tid til appel websted operatørens handlinger, men det gælder kun for sager af akkreditering af PSR på banen og er 30 dage fra det tidspunkt, begået handlingerne klaget over.

   Men i en situation, hvor alle fristerne er udløbet, kan du klage handlinger operatøren, men kun ved domstolene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.