Hjem og familieTilbehør

Størrelse kuffert på hjul og håndbagage

Det er ingen hemmelighed, at det korrekte valg af håndbagage med rejsearrangementer er afspejlet i tingene let transport. Den bedste mulighed for flyvningen vil være en kuffert på hjul. I øjeblikket er en række muligheder, såsom bagage er tilgængelige på markedet. Lad os se på, hvordan man kan bestemme den passende størrelse af en kuffert, bør hvad blive vejledt, når de køber.

små poser

Små poser er forskellige i størrelse. Det kan variere fra 18 til 20 inches. I gennemsnit de 45h35h20 cm. Kapaciteten for denne kategori af produkter er op til 40 liter. Men på trods af den lille størrelse, vægt af disse modeller må ikke overskride de grænser, som flyselskaberne. Hvis du planlægger at fylde beholderen med tunge genstande, er det værd på forhånd bekendt med reglerne om håndbagage.

Den lille størrelse af kufferten ligner en bekvem mulighed for at organisere en kort tur. Ofte skal produktinformation angive de eksterne parametre. På samme mængde indvendige plads er en størrelsesorden mindre. Derfor skal der vælges den lille størrelse af en kuffert til håndbagage baseret på én person. Når du køber bør være styret af en vigtig nuance. De små og mellemstore produkter på to hjul kan være mere lagerplads end de mere rummelige modeller på fire hjul. Men sidstnævnte har, en vigtig fordel. Rullende 4-hjulet kuffert er meget lettere og sjovere.

Den gennemsnitlige størrelse af en kuffert

Gennemsnitlig størrelse produkter - de mest efterspurgte mulighed for håndbagage på verdensplan. Størrelse kufferter denne plan er omkring 21-22 inches. Hovedparten af de store flyselskaber er sat strenge restriktioner på håndbagage dimensioner. Ifølge de almindeligt anerkendte regler, kan bagage enhedsstørrelse i summen af tre målinger ikke overstige 115 cm eller 55h40h22 cm. Det er i disse standarder passer den gennemsnitlige størrelse af en kuffert til håndbagage.

Produkter, der varierer de ovennævnte parametre, er den ideelle løsning for en uge-lange ture, korte ture. De tillader dig at pakke uden problemer som de kostumer, klassisk, sportssko og tøj og aftenkjoler, badetøj, toiletartikler.

store poser

Den store størrelse af kufferten er kendetegnet ved en højde på ca. 70 centimeter. Summen af de tre dimensioner er ikke mere end 158 cm. Hvis produktet dimensioner "foran" figuren er flyselskabet berettiget til at nægte at transportere sådan bagage i bagagerummet af flyet. Den store størrelse af en kuffert på hjul er den bedst egnet til at organisere en tur for et par uger. I sådanne produkter let passer et par par sko, det vigtigste og en ændring af tøj, toiletartikler, et sæt af aften kjoler og uldne dragter. Denne løsning synes det bedste valg for dem, der rejser med familie og kommer til at pakke flere ting. De vigtigste ting - ikke overdrive det med kufferten kunne rokke.

Meget stor kuffert

Denne kategori omfatter de fleste produkter i den samlede størrelse af 28-32 inches. Størrelsen af en kuffert (bagage manuelt) planen i højden er mere end 80 centimeter. Summen af alle målingerne er højere end 158 cm. Maksimum Kufferter størrelse lov til at tage med dem alle, hvad hjertet begærer. En enorm mængde ledig indre rum gør det muligt at pakke til alle lejligheder. Desuden er baseret på hele familien. Det er den bedste sådanne midler vil passe organisationen flyttet til en ny placering, organisering af rejser med bil.

Men på grund af imponerende størrelse er meget store kufferter fyldt med ting til fiasko, er det yderst vanskeligt at bevæge sig alene. Vægten af sådanne genstande, når fuld kan være fra 20 til 30 kg. Det er kun naturligt, at dette tal er meget højere end de tilladte grænser, som flyselskaberne.

materialer Construction

Praktiske kuffert på turen afhænger i høj grad på produktion af materialet. Som praksis viser, de fleste forbrugere stopper valg for tissueprodukter. Den største fordel ved den seneste handlinger rimelig pris. Sådanne modeller i det store flertal indeholder en overflod af udvendige lommer og funktionelle kontorer. De giver en mulighed for at tage med på farten en hel masse andre små ting. En ulempe ved fabric kufferter virker sandsynlighed hudstrækning, kløften materiale i lynlåse.

Hvis vi taler om plast modeller, produkter af denne plan er mere holdbare. De holder tingene tørre i regnen, uhøjtidelige i pleje. Stabil skrogform bidrager til bevarelsen af skrøbelige genstande. Den eneste ulempe ved en plastik sag står temmelig høj pris.

Som konklusion

Som praksis viser, at mindre og lettere end en kuffert - den nemmere for ham at rejse. Også i dette tilfælde ikke behøver at betale ekstra for at transportvirksomheder til transport af overvægt. Være alting er, må sagen være lavet af høj kvalitet, tætte materialer, der indeholder robuste metal lynlåse, har en langvarig hjul.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.