Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad skal lave mad til middag Svinekød: Vindaloo opskrift på indiske køkken

husmødre ofte tænker på spørgsmålet: "Hvad skal lave mad til middag," Pork, som sammenlignes med oksekød ikke kræver lang tilberedning eller bagning, du kan altid komme op med noget hurtigt. Bare stegte skiver af kød med krydderier garneret er hjertelig og lækre godbidder. Men hvis dine planer ikke omfatter madlavning en hurtig middag på svinekød, vi råde dig til at læse opskrifter fra Indien kaldet Vindaloo. Dette er kød kogt i hvidløg og eddike.

Opskrift på Vindaloo

Har du besluttet, hvad at lave mad til middag svinekød. Nu skal vi samle de nødvendige ingredienser. Til denne ret skal du bruge:

  • stykke af svinekød vejer 400-500 gram (du kan tage halsen);
  • hvidløg og løg;
  • tomater og peberfrugt;
  • frisk chili peber og ingefær;
  • eddike og krydderi (kanel, gurkemeje, paprika, chili pepper, tør ingefær, peber, kardemomme, nelliker).

Begynd med at forberede kødet. Skær dem i mellemstore stykker, hæld eddike og lad det marinere. Det bør være særlig opmærksomhed på krydderier. Tag på spidsen af en kniv kanel, gurkemeje og tør ingefær. Tablespoon - paprika, peberkorn, chili peber, nelliker og kardemomme. Selvfølgelig kan du ændre billedformatet svarende til smagspræferencer. Krydderier til at male. Det skal bruges mørtel eller blender - betyder ikke noget. Den resulterende blanding forbinde med finthakket hvidløg. Du skal bruge et par fed (3-4). Hæld eddike. Du bør få en tyk pasta. Halvdelen obmazhte kød, en anden side. Placer den i et køleskab eller marinere (hvis fersk kød og du sikker på dens kapacitet) forlader ved stuetemperatur. promarinuetsya det hurtigt ind i rummet, ud i kulden det vil tage mindst 8 timer.

Hvad skal lave mad til middag af svinekød: næste fase

Skær løget i små tern og steg den til caramelize. Tilføj hakket frisk ingefær og hvidløg. Venstre halvdel af krydderi pasta, tilsæt løg. Dette kan gøres, efter at du dolete i skålen vand. Således vil du undgå stegning krydderier. Efter sautering hvidløg efter at erhverve en helt anden lugt. Bestem selv, at mere til din smag. Tomater rene. Steg løgene. Derefter tilsættes vand lidt eddike. Balance linje med salt og sukker. Det skal se skarpt og lækker. Sæt saucen i en lille knuste kardemomme frø. Nu fordybe kødet. Det skal koges i ca. 40 minutter over medium varme. For 10 minutter før afslutningen sætte en frisk chili peber, skåret i skiver bulgarske. Nu hvor du ved hvad de skal lave mad til middag. Svinekød på denne opskrift kan fremstilles på forskellige måder. For eksempel kan du ikke marinere kødet, og frisk stege og derefter slukke det i saucen. Eller marineret kød at gøre på grillen, så kog klar i eddike-hvidløg masse. Prøv forskellige indstillinger, kan du være i stand til at få en velsmagende ret. Under alle omstændigheder, når de anvender Vindaloo overholde foranstaltningen. Kødet bør sættes ikke mere end 2-3 stykker på en tallerken og tilføje et par spiseskefulde af sauce. Denne ret er ikke skabt for at fylde maven, og til at nyde den lækre smag og aroma.

Pynt til fadet

Vi foreslog at du tanken om hvad de skal lave mad til middag. Svinekød du laver en indisk fad Vindaloo. Før servering, drys det generøst med hakket koriander. Pynt perfekt kogte ris med marinerede eller friske grøntsager. Derudover velnærede fersk kød kager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.