Mad og drikkevarerOpskrifter

Karelske tærter Delicious: sammenkrøllet kartoffel opskrift

Karelske pasties, opskriften er som vist nedenfor, og kan fremstilles under anvendelse myatogo kartofler, kogte ris og byg. I dag ser vi på den første mulighed, fordi det er en mere solid og lækker.

Karelske tærter: opskriften trin for trin madlavning

Nødvendige ingredienser til bunden:

 • rugmel - 1 facetteret glas;
 • Hvedemel - ½ glas ølkande;
 • koaguleret - 240 ml;
 • Soda spisestue - 1 lille schepotochka;
 • havsalt - tilføje smag;
 • tyk creme fraiche - 2 store skeer.

dej

Karelske tærter, en opskrift, der er meget enkel, begynder at lave mad med blanding baser. Dette kræver Hæld yoghurt i en lille skål, let det at opvarme, og derefter betale det spiseskefuld bagepulver, tilsæt havsalt, lå tyk fløde, rug og hvedemel. Som et resultat, en lang blande du bør få en stiv dej. Til den har nået den ønskede konsistens, er det ønskeligt at vende i en pose og inkuber ca. 40 minutter deri.

Karelske tærter kræver også brugen af disse produkter til fyldet:

 • friske kartoffelknolde - 6 stk;.
 • smør - 85 g;
 • Ægget - 2 stk. (En af dem - til smøring dannede retter);
 • salt og sort allehånde - tilføje smag;
 • frisk mælk - 1 helt glas.

Fremgangsmåde til fremstilling af fyldet

Karelske pasties kartofler er mere mættende og lækker end en lignende skål af riskorn. Det er således nødvendigt at tage et par knolde grøntsager, tyndt skræl dem fra huden og kog i saltet vand. Derefter er væsken skal drænes og straks tilsat til den varme kartoffel smør, varm mælk og 1 æg rustik. Dernæst skal alle ingredienser være god til at strække tolkushkoy at puré der ikke var en enkelt klump. Hvis det ønskes, pynt den færdige aroma kan være generøst med sort peber.

dannelse kurser

Karelske tærter formet meget nemt. For at gøre dette, tage et stykke af dejen, rul den ud tynd oval form, og derefter lægge i midten af 1,5 store skeer krøllede kartoffel. Næste kant af basen er nødvendig smukt knibe, efterlader åbne en grøntsag udstopning. Efter denne halvfabrikat at blive sat på en smurt plade duhovochny. Tilsvarende udføres, og alle de andre produkter.

Til denne karelske fad vendte en rødmosset og smuk, anbefales det at smøre overfladen med pisket æg.

varmebehandling

Fremstilling af en sådan patty i den forvarmede ovn i ca. 13-16 minutter. I løbet af denne tid, er dejen fuldt kogte og laver en stabil form.

Hvordan søger til middag

Karelske pasties, den opskrift, som vi revideret i dag, tjente til tabellen, mens den stadig varm med en sød urtete. Til denne parabol viste sig mere appetitvækkende og smuk, anbefales det at smøre den varme frisk smør. Af den måde, nogle kokke anbefaler springet bages kager i en blanding af mælk og smeltet margarine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.