SkønhedHår

Pastel Hair: en ny måde i et par minutter!

I enhver piges liv der er øjeblikke, hvor jeg ønsker at sætte et punktum og begynde at leve fra bunden: at holde op arbejde eller universitet, til at flytte til en anden by, trimning et langt hår, ændre deres farve. Men en masse "men'er" og "som om" tvunget til at smide alle de drømme og sætte sig for enden af den kedelige rapport. Men fortvivl ikke - der er mange måder at ændre udseendet for lang, og en af dem - er pastel hår.

vælge farveblyanter

Pastel er en tør og fedtet, men for hår farve er bedre at bruge den første - det er bedre end løgne. Og farverne i dette tilfælde ser mere klart og effektivt. Generelt er pastel hår sælges i specialbutikker, men som det fremgår af erfaringerne fra en genanvendelig, kan du bruge de sædvanlige kunstneriske maleri tråde. Som regel opmærksomhed købere tilbudt sæt af 24, 36 og 48 farver. Farveblyanter er små - omkring 1 cm i bredden og 6-7 cm i længden. Pastel hår - en fantastisk mulighed for at hurtigt at ændre udseende, uden at forårsage skade på samme tid.

ændre dig selv

Så skattede kasse med pastel kridt allerede i dine hænder, og du ser frem til deres forvandling. Må ikke travlt med at køre til spejlet og dekorere tråde. Først læse om hvordan at farve hår pastel korrekt og sikkert. Til at begynde, sikre den nødvendige beskyttelse af lejligheden: lyse farveblyanter tendens til at smuldre og beskidt hele vejen rundt, så arbejdspladsen Dæk avisen eller pose, og hænder er bedre slid gummihandsker. Hvis du har blond hår, kan hår pastel påføres tørt, men pigen med mørke krøller bør først fugte dem - så farven vil være bedre "klamre". Kvalitativt male strengen, er det værd at vride i et bundt, og først derefter behandlet med lille. For at få et godt resultat derefter forsigtigt fjerne resterne af tør pastel blød hårbørste eller kam.

stilfulde ideer

Muligheder for, hvordan at farve hår tør pastel, der er en hel del, og alt er kun begrænset af din fantasi og de interne stop-haner. Du kan give tip af en farve eller flere; Det ser interessante vandrette striber i stærke farver. En anden mulighed - farvning enkelte tråde hele vejen igennem. Det kan bruges til alle låse af samme farve eller en pastel alternative flere lyse farver. Den utvivlsomme fordel ved at bruge disse farveblyanter er, at hvis du pludselig ikke kan lide resultatet, kan du slippe af farvestoffet på håret øjeblikkeligt, lige efter vask med shampoo. På grund af tilstedeværelsen af et helt arsenal af forskellige pastelfarver, kan du eksperimentere og komme med nye og unikke kombination af billeder, for eksempel til at farve spidserne af samme farve, og nogle tråde langs hele længden - i den anden. Utrolig imponerende udseende lyse pastelfarvede hår i fletninger, indsamlet i bundter, arrangeret i de oprindelige frisurer. På trods af at de farvede tråde primært forbundet med uformel, er det - en stor mulighed for at skille sig ud på en hvilken som helst begivenhed eller have en effekt på det første møde med manden. Vær ikke bange for at være en smuk og levende - fletning farvet i forskellige farver hår spike, sat på en kjole og sko, og velkommen til at gå på en date - du helt sikkert huske! Til pasteller bedre holdes og ikke pletter tøj, drys med hårlak, eller anvende voks, lad tørre og er nødt til at være, som du ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.