Nyheder og SamfundBerømtheder

Pyotr Fomenko biografi, fotos, filmografi, forældre, kone

Russisk teater - er vores unikke arv, som er genstand for vores stolthed og nådesløs beundring fra udlændinge. Teater og filminstruktør Peter Fomenko tilhørte den generation af de store idealister, som gradvis forsvinder, men som har gjort et enormt bidrag til de husflid. Denne mands liv var ikke let, men måske det er den måde, og gav ham den nødvendige erfaring til at være kreativ.

begyndelsen af vejen

Fremtidig direktør Pyotr Fomenko blev født i Moskva i 1932. Om hans tidlige barndom, er lidt kendt. Tiderne var hårde, og sandsynligvis på mange måder, de har identificeret det sæt af kvaliteter, der har Peter Fomenko.

Drengens forældre havde levet sammen i kort tid, min far døde under Den Store Fædrelandskrig, og hans mor rejste barnet alene. Og det er blevet den vigtigste person i hans liv. Mor forsøgte at give barnet den bedste. Peter var en aktiv dreng, og hun lærer ham aktivt til sporten: fodbold, tennis, skøjteløb. Alle disse evner og interesser vil være sammen med ham hele sit liv, selv når han allerede var meget voksen, han berømt skøjtede med sine elever. Mor indpodet i søn af en anden store kærlighed, som på mange måder defineret sit liv - en passion for musik. Pyotr Fomenko uddannet fra musikskolen. Gnesin i violin, og senere Musikskolen Ippolitova-Ivanov. Musik uddannelse og kærlighed til denne kunst hjalp Fomenko i alle hans faglige indsats.

Søgningen selv

Når du vælger et erhverv, Peter Fomenko lyttede til dit hjerte, og det førte ham på scenen. En vigtig rolle i udvælgelsen af musik spillet, som ifølge skibsføreren, og "bragte ham til teatret." I 1956 trådte han Moskva Art Teaterskole, har vedvarende betydelig konkurrence. Blandt lærerne fremtidens instruktør var Boris Vershilov, der gjorde meget for udviklingen af master og give ham det grundlæggende i forretningshemmeligheder Vakhtangov School. Mischievous disposition og ulydighed tillod ikke Fomenko passer ind i den konservative verden af den klassiske skole, og han blev udvist fra det tredje år efter "hooliganisme".

Fortsat søgen efter sin sande kald, Peter kommer ind i fakultetet for Pædagogisk Institut. I de år, sine studier, han har tid til at komme til at kende folk som Yuri Vizbor, Yuliy Kim, Yuri Koval, som er hans venner indtil sin død. Der er han igen i kontakt med de teatralske kunst, deltager aktivt i formuleringen sketches.

At finde sig selv

Undersøgelse af korrespondance Fomenko lov til at komme ind i Ledelse Institut GITIS Nikolai Gorchakov Selvfølgelig er der underviste Andrei Goncharov, senere spillet en rolle i livet i Fomenko. På dette tidspunkt, Fomenko sætter sit første skuespil "Restless arv", og det er blevet et referencepunkt i sit livs kald.

Uddannelse har endnu ikke givet Fomenko sikret en plads i erhvervet. Han har en lang og smertefuld søgen efter sin plads. Han arbejder i flere teatre, ikke nægte at sætte stykket i husene af kultur. Han længes efter at arbejde, men stiv kritik ønsker ikke at genkende store skærme af talent og manglende overensstemmelse Petra Fomenko, det fordømmer det til mange års fortabte sjæle, men han helt sikkert forstår sit formål og arbejder hårdt, trods vanskelighederne.

romerske teater

Med udgangspunkt i 60'erne i det tyvende århundrede mester aktivt samarbejder med kendte Moskva teatre på dette tidspunkt dannede Peter Fomenko - instruktøren-experimentalist der begynder at anerkende publikum. I 1966, han sætter i teatret. Majakovskij berømte skuespil "død Tarelkin", som hårdt latterliggjort realiteter sovjetisk liv, og censur, naturligvis, kunne ikke tilgive kunstneren sådant mod. Stykket blev forbudt, samme skæbne ventede og iscenesættelse af "Ny Mystery-Bouffe" teater Lensoveta denne præstation publikum ikke se aldrig. Alle disse forbud har ført til, at direktøren ikke er efterspurgt, og tørsten for at finde et teater, tog han til Tbilisi, hvor han har afsluttet to sæsoner.

Senere levede han i et stykke tid i de to byer på Leningrad Comedy Theatre og scene forestillinger i Moskva teatre. Fra 1972 til 1981, det lægger et stort antal forestillinger, som udgør forfatterens stil: "Lyubov Yarovaya", "Denne dejlige gamle hus", "Skov", "Terkin-Terkin", og andre.

Pyotr Fomenko filmskaber

Fomenko søge sig selv føre til studiet, hvor han indser nogle af hans ideer i billeder "for livet" og "Tur til den gamle bil." Men en særlig plads i hans kunstneriske karriere er arbejdet på tv. Skaberen af en unik tv-teater, som var i stor efterspørgsel i Sovjetunionen, var Peter Fomenko. Filmografi på tv-studier omfatter virkelige mesterværker: "The Queen of Spades", "Shot", "The Undertaker", "Barndom. Ungdomsårene. Ungdom "" Family Happiness ". Disse værker Fomenko bevist, at det er muligt at sætte klassikerne frisk og omhyggeligt, og det er blevet hans signatur håndskrift.

Opkald læreren

Men når de nye ideologiske årsager har ført til afskedigelse af teatret, i 1981 Fomenko accepterer invitationen af sin lærer og en fremragende instruktør og lærer Andrei Goncharov, og begynder at undervise i GITIS. Pædagogik gør det muligt at afsløre talent af Fomenko fuldt ud. Han udvikler sin egen metode, som er karakteriseret ved musikalitet og unik melodi spil. I 1992, ringer han den første egen kurs, alt, hvad han kan gøre fire spørgsmål. Blandt hans elever berømte direktører: Sergey Zhenovach, Eugene Kamenkovich Nicholas Druchek, Ivan Popovski og velkendte skuespillere: Sisters Kutepov Pauline Agureeva, Galina Tyunina Irina Pegova, Yuri Stepanov, Kirill Pirogov og mange andre.

Der er mennesker, der tiltrækker som en magnet, talenter, en sådan person var Pyotr Fomenko. Fotos overføres ikke hans gigantiske charme han udstrålede i verden, og de studerende blev trukket til master, som møl til lys.

Teater af livet

Kandidater Fomenko Workshop kombinerer karakteristiske virkende stil og kærlighed til sin lærer. I 1992, en studerende workshop får officiel status som "teater", lederen af som var Peter Fomenko - instruktør, lærer, Master. Teater "Pyotr Fomenko Workshop" kendte klassiske repertoire pulserende aktører, streng holdning hos de spiller og instruktørens resultater. Teater gentagne gange modtaget forskellige priser: antallet af "Golden Mask" Crystal Turandot", priser og præmier russisk og international betydning. Fomenko var engageret ikke kun i at lede, dannede han en repertoire trup samledes, søgte at få sin egen bygning. Teatret var en reel arbejde af sit liv, han skulle ende sine dage øve, brød sig om skuespillerne. Men også fortsat med at hæve spille i udlandet, især i Paris, Salzburg, Wrocław.

I løbet af sin kunstneriske karriere, Peter Fomenko iscenesat omkring 60 skuespil og omkring et dusin film.

Personlige liv

Rich kreative liv forhindrede ikke holdt en mand ved navn Pyotr Fomenko. Biografi af instruktøren er rig på forskellige arrangementer. Han vidste, hvordan at få venner, og altid omgivet af kreative og dygtige mennesker.

Det er naturligt, at der i hans liv var altid kvinderne, de tiltrækker hans sind, charme og humor. Men føreren sagde, at i hans liv var der tre kvinder. Den første kone Petra Fomenko - georgisk Lali Badridze. Dette ægteskab endte i forbindelse med flytning af kunstneren fra Tbilisi til Moskva. Den anden kvinde - er en forfatter og kritiker fra Litauen Audronė Girdziyauskayte. De bandt en langsigtet affære og den generelle søn, Andris. Men den væsentligste kvinde, der var med ham i sorg og i glæde i næsten 50 år, var Maya Tupikova. Hun var en skuespiller, men forlod scenen, og har dedikeret sit liv til sin mand. Det kaldes Maya Fomenko muse og afsætte deres fritid.

Pyotr Fomenko - en mand bemærkelsesværdigt talent og sind: mousserende, paradoksalt, ironisk, men en rørende og charmerende. Elever fortsætte arbejdet med sin Herres navn i teatret, huske hans lektioner, at bringe liv sin arv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.