ComputereFiltyper

Fejl i X3daudio1 7 dll: hvad det er, og hvordan man kan lave

I dag vil vi besvare alle spørgsmål om x3daudio1 7 dll: hvad det er, hvor man kan finde det, og hvordan man kan rette fejl i forbindelse med denne komponent. Også sortere de snørklede af installationen element.

Fejl i x3daudio1 7 dll: hvad det er, og hvad der forårsager

Fraværende Message fil med det samme navn kan forekomme, når du kører multimedieprogrammer eller spil. Til at begynde, skal det bemærkes, at det vigtigste spørgsmål af x3daudio1 7 dll (det?), Ofte spørger fans af "Skyrim" spil, fordi der i denne ansøgning er der ofte problemer med denne komponent. Deres grund er normalt forbundet med ældre version af DirectX pakke. På Windows, som er ansvarlig for den korrekte drift af lyd- og videoenheder. Hvis vi taler om spillet, kan findes hyppig opdatering af DirectX, sammen med hende på installations-cd'en, men installationsprogrammet er undertiden beskadiget. Det er i dette tilfælde, og der er problemer efter installationen. Lad os diskutere måder at løse problemet.

instruktion

Approach, som nu vil blive diskuteret, kan kaldes den mest effektive og sikre. Sandsynlighed løse problemet i dette tilfælde er 99%. Vi vender os til Microsofts officielle hjemmeside. Vi søger der den endelige version af DirectX pakke, så download den. Derefter køre installationen og forreste ende af installatøren. Genstart af computeren. Igen, starte programmet, hvor problemet opstod.

alternativ

Der er en anden version løser problemer med biblioteket x3daudio1 7 dll. Det skal bemærkes, at det er en farlig beslutning, der kan føre til uforudsigelige konsekvenser. Vi anbefaler ikke at bruge denne metode uden tilstrækkelig viden. Så fra alle tilgængelige kilder få os interesserede i biblioteket. Dette tager højde for, at hun var nødt til at arbejde på samme operativsystem, der er indsat på pc'en i dette tilfælde. Hvis biblioteket er fundet på Internettet, dobbelttjekke det med antivirussoftware, da disse pakker ofte er inficeret. Også understrege, at vi har brug for arkivet gratis, og hvis på pc'en der en besked om behovet for at overføre midler, så vi står over for en svindel.

Efter opnåelse af de nødvendige filer sætte dem i mappen System32 på dit primære drev. Hvis du bruger en version af systemet x64, vi har brug for SysWOW64 mappe. Så gå til "Start", skal du bruge kommandoen "Kør". I kolonnen "Open" er indtastet kombination: regsvr32 x3daudio1_7.dll. Vi klik på "OK". Genstart af computeren.

Nu hvor du ved alt om x3daudio1 7 dll: hvilken slags komponent, som det bruges, og hvordan man kan rette problemer forbundet med det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.