SundhedPræparater

Tinktur af pion eller Marin root

I øjeblikket par forskellige godt helbred, især sundhed er ikke fysisk, men psykisk. Tempoet i den moderne verden, så påvirker kroppen, de nerver, der er konstant overbelastede, og folk kan ikke slappe af, selv når det virkelig er nødvendigt. Som en konsekvens heraf er der angst, panikanfald, søvnløshed, hurtig hjertebanken. Bringe tilbage til normale nerver, lindre stress og bidrage til at genoprette søvn naturligt middel - tinktur af en pæon. Anmeldelser tusindvis af tilfredse kunder bekræfter effekten af dette stof.

Hvis du forstyrrer mit arbejde og levevilkår såsom følelsesmæssig ustabilitet, knust nervesystem, ikke straks gå til en terapeut og neurolog. Du kan prøve at afhjælpe dette udgør mange afslappende medicin - pæon roden, eller som det populært kaldes, Marin rod. Tinktur af pion bruges ikke kun i sygdomme i nervesystemet. Det tages som et styrkende middel, middel mod infertilitet og sygdomme i de kvindelige. Det hjælper pæon roden til rygestop - det reducerer psykisk stress.

På apoteket kan man købe to sorter af pæon tinktur - vand infusion og alkoholat. Til fremstilling af vandige infusion ved hjælp af naturlige ingredienser i form af findelte rødder. Denne infusion tage til behandling af smerter i nyrer, lever, blære, og dets anvendelse i gynækologi. Nyttig vandig ekstrakt af pæon til stimulering fordøjelse og appetit, øge gastrisk sekretion. Alkoholat pæon - en væske med mørk farve, væskende en særlig smag. Brugsanvisningen er skrevet, at det har en udtalt beroligende effekt og hjælper med at falde i søvn, men i virkeligheden, dens effekt er meget bredere. Ved behandling af tinktur pæon testede hovedpine og kramper, som pæon har en spasmolytisk effekt. Administration af lægemidler baseret på pæon bidrager til at forhindre indre blødninger, bidrager til at bekæmpe med gastritis og lavt syreindhold omfatter komponenter af en plante og anticancer narkotika. Peony tinktur udnævnt epilepsi, overgangsalder, neurasteni, vaskulær dystoni, dermatitis, alkoholafhængighed.

Hvordan man korrekt brug tinktur af en pæon? Alkoholatsalt pæon er taget tre gange om dagen i 15-20 dråber før fødeindtagelse. Den samlede varighed af kurset - omkring en måned, så sørg for at tage en pause. Vand infusionen bør tages på en skefuld før du spiser. Det kan gøres derhjemme. For at forberede vandet ekstrakt, du har brug for at hælde en teskefuld tørret plante med tre kopper kogt varmt vand og lad stå i en halv time. For alkohol tinktur skal 100 ml alkohol og 10 g råmaterialer. Det må insistere på et mørkt sted i tre uger, periodisk kontrol og ryste. Efter passere forfaldsdato, skal du belaste infusion og hæld i et mørkt glas pot.

Du må ikke tage medicin på grundlag af Mar'ina rod, hvis du lider af lavt blodtryk, gastritis med høj surhedsgrad eller individuel allergisk reaktion på lægemidlet. Peony tinktur er kontraindiceret under graviditet og amning.

Hvis du stadig er i tvivl om effekten af lægemidlet, er i stand til at bevise effektiviteten af positive tilbagemeldinger. Tinktur af pion - et naturligt middel og er ganske billigt. Det har en øjeblikkelig afslappende effekt, hurtigt mindsker stress, beroliger nerverne. Hvis du har symptomer på søvnløshed, er det den infusion af pion vil være uerstattelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.