Sport og FitnessUdstyr

"Indtrænger" - armbrøst til jagt. Bloker armbrøst "indtrænger Styx": karakteristika, svagheder, anmeldelser

Ny high-speed "indtrænger" - armbrøst, som er egnet til jagt, betragtes som en af de mest høj præcision armbrøster i sin klasse. Nøjagtighed leveres af flere moduler puder fiksering og føringsdele. Endvidere arbejdsenheden har en høj dæmpning kvalitet, fremstillet af en speciel, slidstærkt plast. Blokken samling er et innovativt design, som i kombination med en acceptabel pris gør det våben foretrukne blandt sådanne indretninger.

Crossbow "indtrænger Styx": Funktioner

Denne pistol er lavet som i "Bull-up", hvorved længden af indretningen og samtidig forbedre balancering. Arbejde sko aggregat med stigbøjlen, sikre bevarelsen af en kompakt størrelse og en optimal løbet af buestreng.

Det smarte design, kombineret med en plast forsideenhed, butt og fratage det muligt at opnå vægtreduktion af våben uden at miste styrke og effektivitet. "Indtrænger" - armbrøst, som vejer kun 3,8 kg, hvilket er betydeligt mere rentable metal og aluminium modparter. De "Stave" er udstyret med ledende lodge lavet af speciel legering, der sikrer høj pålidelighed og pile flyvehastighed.

Våben forskellige høje niveauer af ergonomi, drift og funktionalitet. Gummigreb gør det nemt at holde en armbrøst, beskytte dine hænder fra kolde vinter. I bunden af strimlen armbrøst forsynet med glidende forskæftet, der forenkler prikladku for enhver skytte, samt giver dig mulighed for at montere lys, laser seværdigheder og andet tilbehør. Niveauet af vibrationer og støj på grund af skud sænkes plastblok.

syn

"Indtrænger" - armbrøst, som er udstyret med beskyttelsesplader i underarmen, som beskytter fingrene fra utilsigtet kontakt med buestreng. Væver ribbe typen forsynet med en forsænket justeringsskrue, hvilket gør det muligt at justere positionen af synet. For at producere et mere præcist skud pistol udstyret med evnen til at ændre indsatsen fra at trykke medlem.

4h32 format optik udstyret med sikkerhedsseler hætter er ikke tilladt strain linser under transport. Crossbow har beskyttelse mod tomme shot ADF, hvilket eliminerer buestreng starten uden pile i styrerillen. Double afbryder er velegnet til brug højrehåndede og venstrehåndede. Grundlæggende farver armbrøst - en camouflage eller sort farve.

enhed

Block Crossbow "indtrænger" besstremennoy udstyret med en plastik strimmel, quencheth uønskede vibrationer under arbejdet skud. Yderligere træk og foring struktur tillader at neutralisere vibrationer virkning.

For en mere sikker pasform sko, er styreelementet og sengen forbundet med en enkelt node. Han bliver efterhånden en blok, der skaber ekstra stivhed. Det er meget mere effektivt end armbrøst med montering pads kun til styredelen. Sheer fastgørelsessystem er implementeret ved hjælp af tre bolte, hvoraf den ene fikserer konnektoren til sengen i en vinkel og har stoppet tangential type. Det andet par af skrue forbinder styreelementet og arbejdsdelen af kernen. Det giver yderligere fiksering separator. "Indtrænger" - armbrøst, der har den mest pålidelige og holdbare montering i verden blandt lignende modifikationer.

Egenskaber

Fræsning guide fra et metal i kombination med en taktisk seng og den skrå bevægelige forgrunden optimerer æglæggende uudfyldt pil, fremme fastholdelse af de forskellige arme greb. Desuden er forbedredes på grund af dæmpning og affasede butt hæl.

Ordningen på "Bull-up" giver stabilitet og tankevækkende udløsermekanisme er udformet til at forhindre utilsigtet udledning, der tillader jægeren til omhyggeligt forberede sig til optagelse. Opdateret udstyr har forenklet adgang til rammen. Trykfodsstangen fra en kombination af metal og plast er en af de bedste af sin art, nem vedligeholdelse og rengøring, kan variere i lignende indretninger, i modsætning til kugle- eller børste klemmer.

Skydning og udstyr

Crossbow "indtrænger" jagt skudt har en hastighed på omkring 400 FPS. I dette tilfælde kraften på skulder 185 pounds i vægten af ladningen 400 gran. Ydelse rapportering af våben overholder alle populære mærker og nogle endda overgå. armbrøst parametre tillader jagt anvendelse pile i et område fra 20 til 24 inches på nogen vægt lapper.

Den komplette pakke indeholder våben:

 • monteringssæt;
 • voks til at gnide buestreng;
 • bælte;
 • armbrøst typisk boom i mængden af tre stykker;
 • SHAKO til ammunition;
 • til stramning buestreng.

Der er flere indstillingsmuligheder, der påvirker prisen på enheden.

Anmeldelser af armbrøster "indtrænger"

Ny blok armbrøst "Styx" i Rusland har ventet mere end nogen anden analog til ham overhovedet i historien. Dette skyldes det faktum, at våbenet er placeret højt tekniske egenskaber kan sammenlignes med de bedste mærker på området. Prisen på enheder er acceptabel.

Blandt fordelene ved denne armbrøst brugere rapporterer en tærskel høj hastighed, den optimale balance og præcision. Blandt de elementer i frigivelse udviklede fixation puder, vugge og underarmen og skulder gengives bindende for ekspanderede bord. Takket være de tekniske og strukturelle ændringer "indtrænger" - armbrøst, som er blevet verdens hurtigste konkurrenter.

Sammenligning med konkurrenter

Af hensyn til retfærdighed, overveje de særlige kendetegn ved armbrøst business class "Ten Point", som er tættest på parametrene for objektet under overvejelse.

Pris af amerikanske våben er langt højere end de "Styx", og de vigtigste indikatorer er:

 • starthastighed - 390 Grand;
 • fremstillingsmateriale - aluminium og plast;
 • produktions- - Forenede Stater;
 • fastsættelse - fastsættelse puder og vejlede dele adskilt;
 • Syne - Optik.

Det skal bemærkes, at producenterne af en af de dyreste armbrøster ikke satse på hastigheden af skud og nøjagtigheden og kvaliteten.

konklusion

Armbrøster "indtrænger" mangler, som er praktisk taget umuligt at finde, er pålidelige, veltilrettelagt, høj præcision og hastighed af en pil flyvning. De er ideelle til jagt, samt værktøjer til destruktion af alle typer af mål. Kombinationen af materialer af høj kvalitet og overkommelige priser har bragt våben til lederne på verdensmarkedet blandt lignende produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.