SundhedPræparater

"Derinat" (spray): brugsanvisning, reelle

Om antiviral medicin legender. Nogle forbrugere mener, at disse stoffer er nødvendig for at opretholde den beskyttende funktion af organismen. Andre patienter også tendens til at tro, at sådanne formuleringer kan være vanedannende og forstyrre naturlige processer. Alle vurderinger er temmelig modstridende. I denne artikel vil vi fokusere på medicin "Derinat" (spray). Vejledning om anvendelsen af sammensætningen vil blive præsenteret for din opmærksomhed. Du vil lære om funktionerne i brugen af lægemidlet hos børn. Også værd at nævne om der er "Derinat" (spray til halsen) anmeldelser.

Generel beskrivelse af lægemidlet

Det informerer om medicin "Derinat" (spray) brugsanvisning? Abstrakt siger, at det aktive stof i lægemidlet er natrium deoxyribonucleat. His i 1 milliliter indeholder 10 milligram. Derudover er der yderligere komponenter såsom natriumchlorid. De giver det ønskede lægemiddel koncentration og konsistens.

Lægemidlet er tilgængeligt som en opløsning til intramuskulær indgivelse, nasal indgivelse for midler og en spray-præparat. Forbrugeren kan vælge den form af lægemidlet, som er mere egnet til ham.

Udgifterne til medicin

Hvad er prisen på de midler beskrevet? Alt afhænger af apoteket og bopælsregion. Det vil koste dig omkring 400-450 rubler narkotika "Derinat" (næsespray). Instruktioner om anvendelsen af sammensætningen påføres til hver pakke narkotika.

Dropper flaske med pipette er langt billigere. Således vil en enhed af lægemidlet koste dig kun 320 rubler. Du kan dog manuelt placere produktet i et eksisterende spraydåse. Denne metode vil hjælpe dig med at spare nogle penge.

Hvordan fungerer værktøjet

Hvad er rapporter om sammensætningen af instruktioner "Derinat" til brug? Abstrakt siger, at lægemidlet regenerere, antivirale, svampedræbende og antibakterielle. Også stoffet forbedrer immunforsvaret og fremskynder sårheling.

Efter kontakt med hud og slimhinder af den aktive bestanddel binder til cellerne, stimulering af en immunrespons. Medicin forhindrer yderligere spredning af den patologiske proces fremskynder heling af beskadigede skind. Også blokere formering af virus, svampe og bakterier. Lægemidlet ofte anvendes som et profylaktisk. Men til behandling af det er ikke mindre effektiv. Ofte præparatet administreres med antivirale, immunmodulerende lægemidler. Lægemidlet er kombineret med antibiotikabehandling og narkotika mod allergi.

hvilke beviser

I nogle situationer er du nødt til at bruge den medicin "Derinat" (spray)? Vejledning til brug tyder på, at der er visse indikationer. De er registreret i resuméet. Undersøgelse dem grundigt, før korrigerende kursus. For sådanne situationer kan omfatte:

  • respiratoriske virussygdomme, herunder influenza;
  • forebyggelse af kolde infektioner;
  • degenerative sygdomme i øjet;
  • mikrober og vira læsionsareal af mundslimhinden;
  • i gynækologi anvendes til behandling af bakterie- og svampeinfektioner (i kombination med andre lægemidler);
  • at eliminere infektion og den inflammatoriske proces i luftvejene;
  • koldbrand og sår i de nedre og øvre ekstremiteter;
  • hæmorider, forfrysninger, og nogle af de problemer i huden.

Medikamentet til intern administration er også anvendes til andre indikationer. Men denne artikel fortæller dig om den "Derinat" -sprey,. Vejledning til brug for børn og voksne indebærer anvendelse af kun de ovenfor beskrevne situationer.

Bivirkninger ved brug og restriktioner

Ofte forbrugerne er interesseret i hvilke tilfælde kan ikke anvendes "Derinat" (spray til børn)? Manuel siger, at en klar kontraindikation for brugen vil blive øget følsomhed over for en af de komponenter, der udgør lægemidlet. Præparatet anvendes ikke til intranasal indgivelse hos børn under 6 år. I sådanne tilfælde er det tilrådeligt at erstatte spray medicin i hætteglasset-pipette.

Bivirkninger af korrektionen er meget sjældne. Normalt er sammensætningen tåles godt af patienter. Sjældent kan forårsage hovedpine, allergiske reaktioner, og hypertermi. Lægerne siger, at det svage udtryk for sådanne tegn supplere behandlingen af symptomatisk nok korrektion og fortsætte brugen af det beskrevne produkt.

Intranasal administration af et antiviralt middel

Det annoncerer "Derinat" præparat (spray i næsen) brugsanvisning? Ofte, når inflammation (bihulebetændelse, sinusitis, rhinitis) medicin indiceret til indgivelse i nasal sinus. Ved denne fremgangsmåde til anvendelse af et lægemiddel næste. Hold dit hoved lige, trykke dispenseren et par gange og sørg for at det fordamper på grund af skyen af medicin. Lav en indsprøjtning i hvert næsebor, så tag en dyb indånding. Når viral eller bakteriel medikament nasal læsion er tildelt et antal op til 6 gange om dagen. Efter udbrud af lette anvendelsen af præparatet er reduceret til tre.

Varighed af kurset er altid bestemmes af lægen. Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er 7 dage. For at forhindre lægemidlet indgives på den samme måde, men kun en gang om dagen (fortrinsvis om morgenen).

For børn under 6 år anbefales ikke at bruge stoffet som en spray. Men hvis der ikke er nogen anden form for medicin, er det muligt at lave et par spray i en ske og derefter bruge pipetten til at indføre lægemidlet i næsen af barnet.

Fremgangsmåde til sprøjtning af præparatet til halsen

Hvad er medicin "Derinat" (spray til halsen) erklæring? Abstrakt tyder på, at stoffet anvendes direkte på det angrebne tonsil. Men før, at det er nødvendigt at behandle dem med antiseptisk. Dette kan være chlorhexidin, bouillon kamille eller blandingen Furacilinum.

Efter bearbejdning, slimhinder antiseptisk munden helt åben. Lav en injektion af lægemidlet på toppen af hver tonsil og lukke munden. Det stof selv-dræn af kirtler og distribueret i de mest utilgængelige steder. Et halvt minut senere spytte resterne af lægemidlet. Produktion af behandlingen er fortrinsvis op til tre gange om dagen efter hvert måltid.

Brug på huden

Næsespray "Derinat" kan anvendes på huden i det berørte område. For at gøre dette, er du nødt til at behandle vævet ved hjælp af et rengøringsmiddel. Dette kan være et peroxid eller alkohol opløsning. Næste, vent et par minutter, indtil såret er tørt. Fra en afstand på 10 centimeter spray lægemiddel til skader. Vent til absorption af lægemidlet og starte sin egen virksomhed. Mangfoldigheden af anvendelse af sammensætningen i en sådan situation er bestemt af lægen. Kun en læge kan vælge den ønskede dosering og varighed af brugen af stoffet. Meget afhænger af arten af dine skader og de tilgængelige prognoser.

Anvendelse under graviditet og amning

Vi kan være placeret i en interessant position, hvis kvinder bruger "Derinat" (spray til halsen)? Vejledning til brug tyder på, at stoffet ikke har teratogene virkninger på det ufødte barn. Dog bør vordende mødre opgive behandlingen i første trimester på grund af det faktum, at dette udtryk er dannelsen af alle organer og systemer i de krummer. Ved udpegelsen lægemidlet altid taget hensyn til de mulige risici, som sammenlignes med fordelen.

Ved anvendelse af de beskrevne betyder laktation tilladt. Desuden kan det anvendes til børn fra de første dage af livet. Men før du bruger den medicin, du har brug for at konsultere din læge for mere præcis dosering og dosering tidsplan.

Udtalelse om lægemidlet

Drug "Derinat" (spray til halsen) har gode anmeldelser. Forbrugerne siger, at efter påføring på det angrebne område det har ingen bedøvende effekt. Men han virkelig kæmper med sygdomsfremkaldende mikroorganismer og forbedrer immunforsvaret. Virkningen af behandling af ondt i halsen midler beskrevet mærkbar inden for 2-3 dage. Men ikke straks afbryde korrektionen. Læger anbefaler at tilbringe hele forløbet af de udpegede produkt.

Intranasal medicin kan administreres til terapeutiske og profylaktiske formål. I sidstnævnte tilfælde, forbrugerne noterede et fald på forkølelse. Ofte det bliver brugt i børn i skole og børnehave alder. Dens anvendelse er især tilfældet under epidemier. Ved regelmæssig brug af mærket akkumulering af aminosyrer i vævene, således fremstillede vedholdende antiviral virkning.

Lægerne siger, at efter brug af produktet af dens indhold er lagret i kroppen i op til en uge. Den taler om overlegenhed af lægemidlet. Ved hjælp af det i dag, kan du være sikker på beskyttelse selv i morgen.

Der er også negativ feedback fra kunderne om dette værktøj. Nogle patienter siger, at de aldrig har arbejdet lægemidlet. Recovery opstod på den sædvanlige måde, og sammensætningen havde ingen effekt på denne proces. Læger forklare den manglende effektivitet af sådanne lægemidler i, at det er blevet brugt forkert. Hvis du bruger stoffet i henhold til instruktioner eller anbefalinger fra lægen, vil effekten af det være klart synlig.

I stedet for en lille konklusion

Du mødtes med den længe kendte lægemiddel, som nu er tilgængelig i form af spray - "Derinat". På trods af alle dets sikkerhed og det store antal af positive anmeldelser, ikke selv ordinere medicin uafhængigt af hinanden. Når det bruges forkert, kan du ikke bare gøre en positiv effekt af korrektion, men også skade dit helbred. Særligt strenge læger henvise til sig selv hos små børn i alderen under 12 år. Muligvis i forbindelse med forberedelse "Derinat" du skal bruge ekstra medicin. Husk, at lægerne er forpligtet til at hjælpe folk til at kontakte dem for at få hjælp. Kun i denne situation, vil du være sikker på at korrekt ordineret behandling. Et godt helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.