SundhedPræparater

'Aevit' indikationer for brug

Mange kendte stof "Aevitum" (indikationer for anvendelse vil blive diskuteret nedenfor) er effektiv i de betingelser, der er ledsaget af mangel på vitamin A og E. Det er også bruges, når organismen har behov for dem det ekstra beløb.

Komplekse "Aevitum" - er retinolpalmitat eller vitamin A svarende til normaliseringen fordelagtigt for processer kulhydrat og protein metabolisme samt alfa-tocopherolacetat eller vitamin E, som er en kraftig antioxidant, er primært ansvarlig for metabolismen af fedtstoffer. Virkningen af dette kompleks afhænger af betanddelenes fedtopløselige komponenter.

Drug "Aevit". Indikationer

Dette værktøj bruges til:

  • genvinding af kapillær blodcirkulationen;
  • normalisering af væv og kapillær permeabilitet;
  • forbedre vævsmodstanden for hypoxi;
  • forbedring af væv respiration og iltoptagelse.

Præparatet indeholder vitamin A og E, doseringen af som er mange gange mere end forebyggende, så tager det dig sikker. Kun ordineret af en læge anbefales at tage denne medicin, som en overdosis kan føre til en række alvorlige komplikationer. Specielt farligt er imod retinol. Overskydende vitamin A ofte resulterer i akut toksicitet og kroniske toksicitet er også muligt, som manifesterer sig i human lever.

Deres læge kan ordinere terapi "Aevit" stof efter en samlet vurdering af tilstanden af dit helbred. Indikationer - er, først og fremmest, de tilstande, hvor en person har brug for at indtagelse af begge komponenter i store mængder.

Det vist sig effektiv tilintetgørelse aterosklerose og endarteritis, som kompliceres af trofiske lidelser. Ifølge instruktionen præparat "Aevitum" indikation for anvendelse har følgende sygdomme: psoriasis, SLE (systemisk lupus erythematosus), svækket vævstrofisme, synsnerven atrofi, nat blindhed, retinitis pigmentosa . Og andre Det er indiceret i tilfælde, hvor patienter med begrænset effekt og reduceret indtag af vitamin a og E på en naturlig måde, med mad.

Dette præparat er kendt, at han har en stor effekt på tilstanden af huden. Hold huden i god stand og forhindre det i aldring, du kan bruge "Aevit" farmaceutisk middel, til trods for at meget afhænger af genetisk disposition, kost og udsættelse for skadelige stoffer. Huden er konstant behov for ekstra beskyttelse og omsorg. Med mangel på vitamin A og E (første) ansigt bliver bleg hud tør med tegn på afskalning. Derudover kan den formes akne (acne).

Der er et par hemmeligheder om, hvordan man mest effektivt forhindre udviklingen af sådanne problemer. Den enkleste af dem - bruge stoffet "Aevit" for huden. Det er en overkommelig og effektivt middel. Dens konstituerende vitaminer vil hjælpe dig bedst. Tager dette tillæg ponaznacheniyu læge, du normalisere stofskiftet, genoprette fysiologiske funktioner slimhinderne og epitel.

Ud over den traditionelle brug af inde i en multivitamin præparat kan tilføjes til masken og fløde, som du bruger. Tilføj til dem indholdet af 1. eller 2 kapsler og bruger hver dag i en måned. Når urolige udslæt kræver større koncentration af vitaminer, så frem som følger: - kapselindhold anvendes til ansigt som en vitamin lotion. Bare husk, at du ikke skal misbruge sin eksterne applikation. Forbindelse med en sådan levering terapi har ikke være mere end 10 dage.

Udbredte er de midler og mammologists. Det er kendt, at hormonel brystsygdom, især bryst - en spredning af bindevæv i brystet med dannelse af små cyster på endelser mælkekanalerne. At genoprette hormonal balance og normalisere tilstand af mælkekirtler, et middel til terapi er lægemidlet "Aevit". Når mastitis er den særlig effektiv i de tidlige stadier af sygdommen. Som antioxidanter, vitamin A og E fremmer normalisering af hormonal regulering og forbedrer derfor tilstanden af mælkekirtler. Forberedelse "Aevitum", når yverbetændelse ordineret som integrerede værktøjer. Læger anbefaler at tage det i en måned, 1 kapsel, gentage kurset seks måneder senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.