SundhedPræparater

"Aktiv Sineks Wicks", en spray til nasal applikation: sammensætning, beskrivelsen, brugsanvisninger og anmeldelser

Moderne farmaceutiske virksomheder producerer en masse forskellige værktøjer til at hjælpe med at fjerne kulde. Alle præparater er opdelt i bakterie-, vasokonstriktor, antivirale, immunmodulerende, antiseptisk. Hvert stof har sin egen metode til påføring. For eksempel, ikke en vasokonstriktor medicin bruges i længere tid. På en af disse værktøjer og fortæller dig dagens artikel. Denne "Weeks Go Sineks" - spray til nasal applikation.

Karakteristika og beskrivelse af narkotika

Hvad gør instruktion om narkotika "Weeks Go Sineks"? Spray til nasal applikation besidder vasokonstriktor og lette vejrtrækning handling. Brugte lægemiddel i ENT praksis. Medicinen er sammensat af basismateriale, som kaldes oxymetazolin. En milliliter indeholder 0,5 mg af denne komponent. Fremstillingen omfatter også aloe og eukalyptus. Disse komponenter forbedre dens virkning. Som supplerende materialer producent anvender levomenthol, natriumcitrat, chlorhexidin, sorbitol, benzalkoniumchlorid, acesulfamkalium, dinatriumedetat, tsienol, natriumhydroxid, carvon, tyloxapol, citronsyre og vand.

Medicinen har en karakteristisk lugt, ingen farve: sådanne detaljer rapporterne medikament "ugerne går Sineks" instruktion. Prisen for pakken er mindre end 300 rubler. Køb makeup på ethvert apotek med en recept eller uden. Det solgte lægemidlet i kartoner. På hver af dem har navnet af lægemidlet inde i brugsanvisningen og butylek beskrevne løsning.

brug af stoffet

Brug "ugerne går Sineks" (spray til nasal applikation) manual anbefaler ordineret af en læge. Læger ofte ordinere til patienter lignende midler i kombination med andre lægemidler. Brug næsespray at lette vejrtrækningen og fjerne hævelsen i næsen for følgende sygdomme:

  • influenza;
  • en virusinfektion, almindelig forkølelse;
  • bakteriel sygdom (bihulebetændelse, bihulebetændelse, bronkitis);
  • otitis evstahiit;
  • rhinitis af forskellig ætiologi.

Undertiden lægemiddel gives som en profylaktisk foranstaltning: at forhindre hævelse af slimhinderne i de øvre luftveje. Dette er nødvendigt, før kirurgiske, diagnostiske og terapeutiske procedurer.

Begrænsninger i brug: vigtige oplysninger fra resuméet

Hvad er de anmeldelser af næsespray Vicks Aktiv Sinex forlader patienten, kan du lære på. Mange negative meninger vises efter en fejlagtig brug af lægemidlet. Hvis du ignorerer kontraindikationer eventuelle, vil du modtage behandling mere skade end gavn. Derfor skal du læse dette stykke, anmærkning.

Brug ikke næsespray med individuel følsomhed over for dens komponenter. Glem ikke om de yderligere stoffer. Præparatet er beskrevet detaljeret tidligere i denne artikel. Kontraindiceret at bruge stoffet under graviditet og amning hos små børn (under 6 år), med atrofisk rhinitis og snævervinklet glaukom. Behandlingen ikke udføres, hvis hypophysektomi blev udført.

"Weeks Go Sineks": angivelse af anvendelsesformål

Du ved allerede, at medicinen er beregnet til nasal administration. Doseringen bestemmes ifølge alder og tilstand af patienten. Voksne administreres i en enkelt portion, der ikke overstiger to injektioner. Gentag manipulation må ikke være mere end tre gange om dagen. Børn fra 6 til 10 år viser en injektion 2-3 gange om dagen. Varighed af behandlingen bør ikke overstige en uge. Hvis du føler dig bedre i den tidligere periode, er det tilrådeligt at afskaffe midlerne. Husk, at det ikke helbrede, men kun lindrer symptomerne på den eksisterende sygdom. Før forskellige typer af narkotika interventioner brugte engangs-gebyr.

Abstrakt anbefaler at indføre medicin i opretstående stilling. "Weeks Go Sineks" - spray til nasal applikation, ikke en dråbe. Derfor bør det ikke være sprøjtet liggende eller mens vippe hovedet.

yderligere vilkår

Manuel anbefaler ikke at bruge denne medicin samtidig med MAO-hæmmere: dette kan føre til forhøjet blodtryk lidelser og andre ubehagelige konsekvenser. Hvis du tager disse lægemidler, er det nødvendigt at vente mindst to uger. For at bruge dem efter vasokonstriktor narkotika, også nødt til at passere 14 dage.

Medikament "ugerne går Sineks" bremser betydeligt ned absorptionen af bedøvelsesmidler. Men på samme tid, det forlænger gyldighedsperioden. Dette faktum skal ses i udnævnelsen. Det anbefales ikke at samtidig bruge flere vasokonstriktor narkotika, især lægemidler på grundlag af oxymetazolin.

Når det bruges korrekt, opstår en næsespray sidereaktioner meget sjældent. Men vi er nødt til at nævne dem:

  • brænding og tør næse, øget slim, nysen;
  • søvnforstyrrelser og vision, angst eller sedation;
  • ændring i blodtryk, takykardi;
  • forekomst af en allergisk reaktion eller ødem.

rhinitis medicamentosa

Rapporter om en mulig afhængighed af stoffet "Weeks Go Sineks" brugsanvisning. Prisen af lægemidlet ikke er så høj, kan du købe et værktøj og bruge det hele tiden - tænk forbrugerne. Men denne tilgang kan være ganske farligt. Hvis du bruger en del af en længere periode, det udvikler medicinsk rhinitis. Under ham patienten ikke kan undvære medicin: mistet lugtesansen og evnen til at trække vejret normalt forbruges hver gang dosis øges.

For at undgå dette, skal du bruge sprayen i henhold til vejledningen og i længere tid end en nærmere angivet periode. Når vanedannende endnu dukkede op, er det nødvendigt at henvende sig til otolaryngologist hurtigt som muligt. Lægen vil ordinere en behandling for at slippe af med medicinsk rhinitis. Vær forberedt på, at det vil være lang og bekostelig.

Næsespray Vicks Aktiv Sinex: bedømmelser

Meninger om stoffet har en lang række. Negativ feedback-formularen med forkert brug eller selvmedicinering. Oftere de taler om bivirkninger og symptomer på overdosering omfatter kvalme, forhøjet blodtryk, nedsat centralnervesystemet arbejde. Nogle har rapporteret afhængighed.

Størstedelen af patienterne er tilfredse med lægemidlet. Medlemmerne siger, at medicinen virker hurtigt. I de første minutter efter indgivelse observerede respiratoriske relief, reducerer ødem, slim mængde aftagelig væsentligt reduceret. Patienten kan vende tilbage til deres sædvanlige forretning og glemme alt om kulde. En sådan indsats varer i 4-8 timer. Efter at du ønsker at komme ind på næste del af medikamentet.

Den utvivlsomme fordel af lægemidlet, som er mærket af brugerne, er muligheden for langtidsopbevaring. Mange lignende præparater efter åbning bør anvendes inden for en måned. Sprayen "Wicks Sineks Aktiv" foreliggende konserveringsmiddel: benzalkoniumchlorid. Det gør det muligt at opretholde effektiviteten af lægemidlet i lang tid. Læger bemærke, at der er en allergi til komponenten for nogle forbrugere. Med sådan en patologi, er det nødvendigt at tage fat på læger.

Lineal "Weeks" præsenteres og andre lægemidler: Salve breve til fremstilling af drikken. disse midler er dog brugt, for de enkelte indikationer. Patienter også er tilfredse med forberedelserne.

Som konklusion

Fra artiklen, du har lært om de effektive vasokonstriktor medicin "Weeks Go Sineks". Instruktion, brugen af sammensætningen og de anmeldelser præsenteret for. Husk, at du ikke skal stole på andres meninger og udenlandske erfaringer med behandling. Hvis du har brug for noget medicin eller føler dig syg - se en læge. Du trækker vejret let!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.