SundhedPræparater

Øjendråber mod allergi

Udviklingen af moderne civilisation, moderne teknologi og ugunstige økologiske situation er årsag til moderne mennesker allergiske reaktioner. På nuværende tidspunkt, denne sygdom tager omfanget af epidemien. Ifølge World Health Organization af denne sygdom lider en femtedel af verdens befolkning.

En allergi er en overfølsomhedsreaktion for forskellige stoffer i hele kroppen. Derfor kan vi antage udseendet af reaktioner på huden, i respons på tilstedeværelsen af bestanddelen forårsager de uønskede symptomer andre væv reagerer på samme måde.

Allergiske reaktioner er organer vision er udtrykt i form af øjenbetændelse. Under denne sygdom er forbundet med rødme, tåreflåd og kløe i øjnene, og hævelse af hornhinden og tab af kontrol over funktionen af det øverste øjenlåg bevægelse. For at slippe af med uønskede symptomer bør:

-Fjern allergen;

se-rehabilitering af immunsystemet;

-podavit kemiske stoffer, der bidrager til fremkomsten af sygdommen.

Moderne farmaceutiske industri producerer lægemidler, der reducerer den manifestation af sygdommen.

Øjendråber mod allergi er den mest almindelige form for frigivelse af disse lægemidler. Deres anvendelse forårsager ikke unødvendige problemer. Dråber bruges to gange om dagen. Virkningen af ansøgningen sker inden for tre minutter efter administration. Disse lægemidler omfatter: Ifiral, Kromozil, High Chrome, Allergodil, Nafkon-A og ketotifen. Øjendråber mod allergi meget effektiv som en lokal indtagelse bidrager til eliminering af forskellige bivirkninger.

Lægemiddel "Ifiral" anvendes i behandlingen af akutte og kroniske former for allergisk konjunktivitis. Det er effektiv i at komme af syndromet af "tørre øjne", fjerner stress og træthed af øjnene forårsaget af visuel arbejde og også eliminere slimhindeirritation forårsaget af forskellige miljømæssige faktorer, kemiske, husholdnings- og kosmetiske produkter, lægemidler, planter og kæledyr.

Øjendråber allergi "Kromozil" er grundlæggende til behandling af forskellige former for conjunctivitis. Dette lægemiddel er en ikke-hormonel kombination vasokonstriktor. Bestanddele i sammensætningen af medikamentet, i stand til at fjerne hævelse af conjunctiva og styrke membranen af mastceller, som er mål for allergener. "Kromozil" ikke befordrende for fremkomsten af sløvhed, så bruge uden restriktioner. Konserveringsmidlet anvendes til fremstilling af lægemidlet ikke forårsager uklarhed af kontaktlinser, hvilket er bekvemt for patienter, der anvender dem. Tildel stoffet, og hvordan de dråber røde øjne. Denne sygdom er forårsaget af den normalt lange visuelle belastning elimineres med dette stof for at give en fremragende kosmetisk virkning.

Øjendråber af allergi "Ketotifen" har en tredobbelt virkningsmekanisme. Dette stof forbedrer membran af mastceller, inhiberer akkumuleringen af specifikke celle - eosinofiler og blokere histaminreceptorerne. "Ketotifen" inden for tolv timer efter ansøgningen er stand til at holde kontrol af symptomerne på allergisk conjunctivitis. Den finder sin anvendelse af dette stof til forebyggelse og behandling af bivirkninger.

Dråber i øjet allergi anbefales at bruge et par uger før den forventede udsættelse for stoffer, der kan forårsage sygdom. Dette gælder især for de forår og sommer blomstrende planter. For at lindre symptomer på bivirkninger anbefales som periodiske kurser af immunterapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.