Af teknologiElektronik

Canon kameraer: kun det bedste!

Frisk model i rækken af professionelle spejlreflekskameraer fra Canon - EOS 70D. Lad os sammenligne nyhed med de tidligere spejlreflekskameraer, og for ikke at overskygge indtryk af virkelig høj kvalitet, teknologi, vil vi tale kun om det gode.

Således Canon EOS 70D. Den største fordel ved denne model er blandt de kameraer i denne klasse kan kaldes i første omgang anstændig opløsning matrix. Mens du ser på specifikationerne 70d, er det svært at sige, hvilken af de elementer er altafgørende.

Her for eksempel, dette: 70D - verdens eneste kameraer med CMOS-dvuhpikselnoy fokus. Eller denne: den model har en DIGIC 5 + - den nyeste version af billedbehandling CPU.

Blandt alle betragtes kamre har den højeste ISO-værdi - 100 ... 12800 kan udvides til 25 600, 19-punkts cross-type AF-system (samme egenskaber er, og i Canon 7D), 63-zoners eksponering (snarere end i de tidligere modeller 60D kamera, EOS 650D og 700D Canon).

Canon EOS 70D har den bedste, foruden, også en multi-touch skærm. Dette er en af de få kameraer, sammen med modeller 7D og D7100, med tilstedeværelsen af et vejr forsegling. I kontinuerlig optagelse, det viser den næstbedste resultat med 7 k.v.s. Samtidig Canon EOS 7D 8 k.v.s.

Vigtige tilføjelser her Wi-Fi-modul, muligheden for overgangen fra kompression til IPB-ALL-I, og også den øgede flash sync hastighed på 1/250.

Det er umuligt ikke at bemærke tilstedeværelsen af intellektuel pentaprismesøger, finjustering fokus og eksponering til den maksimale 1/8000 sek., Den indbyggede stereomikrofon.

Hvad er forskellen på sine forgængere?

Canon EOS 60D, for eksempel den 63-bånds dobbeltlag eksponering målesystem, en dobbelt antirefleksbehandling, som beskytter kameraet mod "husstand" skade plet automatisk fokusering, og den maksimale lukkertid til 1/8000 sekund.

Canon EOS 700D og EOS 600D - en høj ISO, multi-touch maksimal skærm følsomhed, indbygget stereomikrofon (mens på 60D og 7D kameraer mono han). Hertil kommer, at hele serien, denne model - den mest kompakte og letteste og billigste (hvis ordet "billige" overhovedet korrekt at anvende i forhold til SLR kameraer i denne klasse).

Liste over kamera Canon EOS 7D tilbyder fordelene ved tilstedeværelsen af billedprocessor DIGIC 4. Det er ikke den nyeste model - efter at den er blevet udstedt, og DIGIC 5 DIGIC 5+ (dette er værd at nyhed Canon EOS 70D), at du ikke skal skrive til ulemperne.

Her i skrive plusser betingelsesløst Krestovyi typen 19-punkts AF, tilstedeværelsen af et vejr sæl, en maksimal lukkertid på 1/8000 sekund (muligheder for eksponering bedre her end i modellen og EOS 700D kamera 600D), høj blitzsynkronisering hastighed, idet mønster er 1/250 sekunder.

Husk på, at disse modeller har en bedre søgeren i hele gruppen med 100 procent ramme dækning og 1,0 tilgang, samt den meget høje hastighed skydning i serien, og den mest rummelige buffer (forskellen mellem 700D, 600D og andre modeller mere end håndgribelig). Dette er ikke de eneste fordele ved modellerne i rækken af kameraer EOS: ikke at nævne den fremragende indbygget stereo mikrofon, finjustere AF og den største størrelse gruppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.