Af teknologiElektronik

Ultrasonic vaskemaskine - anmeldelser. USM - pris, funktioner

Hvordan til at vaske ting? Undersøgelsen bragte mange mennesker til muligheden for to muligheder: hænder og vaskemaskine. Når det kommer til en sådan anordning, alle er i øjeblikket voluminøse struktur. Imidlertid har teknologier avancerede meget længere. Nu, for at gøre tingene klart, er det muligt at bruge ultralyd. Overrasket? Det bruges til forskellige formål i lang tid. Først ultralyd blev brugt i den militære industri, efter at det viste sig, at det er helt i efterspørgslen og til fredelige formål, såsom til rengøring forskellige overflader. Ultrasonic vaskemaskine klarer med det hovedformål. Sæt enheden i vand med snavset vasketøj udsender højfrekvent lyd. Mikrobobler og lydbølger trænger dybt ind i vævet, oprensning deraf direkte mellem fibrene.

Ifølge feedback fra folk til helt at opgive håndvask er umulig, og af forskellige årsager. Det var dengang, at ved hjælp af ultralyds-enheder. De er mest effektive, når vask sarte ting af materialet, især hvis de er dekoreret med perler eller andre pletter, der er i maskinen-maskine kan simpelthen bryde.

kort beskrivelse

Ultralyds vaskemaskine - en lille enhed, som består af en strømforsyning og senderen. Piezokeramisk element (generator) under indflydelse af en elektrisk strøm begynder at producere ultralyd. Manden ikke opfatter det. Det er dog gennem etablering af akustiske bølger, er i stand til prægning snavs samles mellem fibrene.

ultralyd effektivitet er bevist i branchen. Brug den til at rense de mest utilgængelige steder, såsom rør, metalprodukter. Men det er også effektivt i vasken. Det er værd at bemærke, at det hele ved magten. For eksempel er de fleste af effekten af de akustiske svingninger er mindre end 100 kHz. Men for eksempel til vask smykker eller brædder, der er fyldt op til 500 ml vand, er nok. Men vask bruges langt mere vand (flere liter), så bør ikke forventes gode resultater fra en sådan kapacitet.

Ultrasonic vaskemaskinen klarer kun med ting kun mildt. Selve processen med udrensning i den maksimale pleje, vil stoffet ikke deformeres. Kortslutning eller elektrisk stød tilstrækkeligt sjælden.

Udgifterne til disse enheder er i gennemsnit omkring 2000-4000 rubler, afhængig af mærke.

Fordele og ulemper

I hvert fald, hvis der var et ønske om at købe en sådan anordning, skal du sætte dig ind i enkelthederne. Producenterne hævder, at sletning ved hjælp af ultralyd, kan spare betydeligt på el. Disse enheder helt at fjerne lugt, har en desinficerende effekt, samt opdatere farve.

Er det virkelig alt, der kan være ultralyd vaskemaskine? Anmeldelser ejere tvetydige. Umiddelbart er det værd at bemærke, at netværket mere end tilfredsstillende for disse anordninger. Det eneste, kunderne er enige - effektivitet, støjsvag drift, kompakte størrelse og lave omkostninger.

Nu er det nødvendigt at lyde negative sider. Først og fremmest, er denne enhed ikke fritage en person fra Skyl og centrifugering ting. En anden væsentlig ulempe er behovet for kontinuerlig overvågning af vaskeprocessen. Periodisk brug for at flytte apparatet, drej tingene og kontrollere resultatet. Det er vigtigt at forstå, at sådanne vaskemaskiner ikke kan anvendes som den grundlæggende, og de er kun egnet som en tilføjelse til en fuld enhed.

Ultrasonic vaskemaskine: anmeldelser og anbefalinger

At studere de kundeanmeldelser, kan du drage nogle konklusioner. Desværre ultralyds udstyr ineffektive til vask meget snavset. Folk klager over, at med deres hjælp er det umuligt helt at slippe af med forskellige vinkler. Du har stadig nødt til at bruge en speciel væske for deres tilbagetrækning. Men freshening gardiner, tæpper, tæpper ultralyd vaskemaskine er ideel.

At vaske sig at være mest effektiv, skal du gøre følgende:

  • plet forbehandle særlige midler;
  • Vandtemperaturen må ikke være lavere end 50 ° over og 85 °;
  • gennemblødt undertøj.

Hvis du læser anmeldelser, bør ikke forventes de fantastiske resultater fra passiv vask. Det er vigtigt, at få enheden, være opmærksom på producenten, som den billigste enhed ikke vil vise gode resultater.

"Askepot"

Ultrasonic vaskemaskine "Askepot" er beregnet til vask og rensning af ting andre overflader (smykker og redskaber og andre ting). Fås i enkelt og dobbelt udledere. Omkostningerne varierer fra 900 til 1500 rubler. Anordningen består af en strømforsyningsenhed (220), netværkskabler (længde - 2 meter) og en radiator, som er placeret i en lufttæt plastik. Kan udsende lydbølger med en frekvens op til 63 kHz. Krav vandtemperatur - ikke mere end 70 °. Begrænsninger af varigheden af det arbejde der. Den bruger mindre end 20 watt. Produkt vægt - 500 gram Producenten anbefaler følgende varighed af vask:

  • under lav forurening - ca. 2 timer;
  • ting med pletter - til 3 timer;
  • alvorlig forurening - ikke mindre end 2,5 timer.

Hvilken slags mening er blevet dannet blandt køberne af vaskemaskinen "Askepot"? Den er opdelt næsten det halve. Den første gruppe omfatter dem, der billethajer enheden, taler om en ordentlig vask, støjsvag drift, økonomi. Den anden halvdel er indstillet negativt. Ultrasonic maskine giver ikke stedet, er vi nødt til at gnide deres hånd for at skylle dig selv og overvinde ting, overvåge temperaturen og mængden af vand.

"Retona"

Ultrasonic vaskemaskine "Retona" er populær. Fremstillet i Rusland. Ifølge mange købere, det klarer genstridige pletter, såsom vin. Drives af 220 V. Apparatet er meget kompakt størrelse (vægt - 300 g). Under drift frembringer akustiske vibrationer frekvens på 100 kHz. Anvendes kun i vand med en temperatur på fra 40 ° til 80 °. Senderen er ikke nedsænket i vand, kan dette også være til at holde ikke mere end 10 minutter. Omkostningerne ved "Retona" modeller spænder fra 1.800 til 4.500 rubler.

"Ultratone"

Ultrasonic vaskemaskine "Ultratone", som kan bruges til at rense smykker og vaske tøj, også et indenlandsk produkt. Apparatet kan frembringe akustiske svingninger med en frekvens på 22 kHz, som er fordelt over en afstand på 20 cm. Det er muligt at anvende ved temperaturer op til 90 °. Under drift forbruger 15 watt. Vægten af vaskemaskinen - 300 Omkostningerne i området 1500 rubler.

Desværre, det netværk en masse negative anmeldelser om denne enhed, der rapporterede ineffektiv. Ifølge udtalelser fra ejerne, med "Ultratone" Du kan kun opdatere linned mod støv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.