TravelingRetninger

Gamle og den nyeste attraktioner i Benidorm

Den spanske by Benidorm - det er berømt over hele metropol, der er fuld af skyskrabere, tårne og store underholdning faciliteter. Sammen med dette er der er koncentreret det maksimale antal kasinoer, restauranter, barer og natklubber. Hele denne landskab fuldender Middelhavet, bølger, som denne by vaskes. Fra midten af det forrige århundrede alle indbyggerne i Europa har valgt denne udvej, og indtil nu her kommer alle, der ønsker at have et hvil under det fulde program.

Generel information om byen

Byen ligger tæt på provinsen Alicante, i en af bugterne ved Middelhavet. Den lokale klima er meget mildt, vinden her er ekstremt sjældne. Sommer termometer termometer stiger til over 30 grader, og med en god luft opvarmning og vand. Det skal bemærkes, at den metropol med skyskrabere, er denne by blevet for nylig. Tidligere havde han et kig på en typisk gammel landsby, med smalle gader og små hyggelige torve. Derfor attraktioner Benidorm i dag er normalt opdelt i to kategorier: nye og gamle bygninger. Og nu vil vi se på den mest berømte af alle eksisterende én efter én.

Poniente Quay

Dette arkitektonisk mesterværk tilhører den nyeste konstruktion (2009). Winding vej, der løber langs havet og følger alle kurver af landets kyster, bygget to berømte arkitekt - Xavier Marti Gali og Carlos Ferrater. Faktisk de nuværende attraktioner i Benidorm er svært at forestille sig uden denne surrealistisk struktur. Dæmning har to niveauer, der er adskilt fra hinanden trappe. På ethvert tidspunkt, gå her, kan du gå fra den ene til den anden. Om natten, er begge spor fremhævet i forskellige farver, hvilket gør stedet endnu mere magisk.

Fortress Grev Alfassa

Lad os nu se på alle de antikke seværdigheder i Benidorm. Spanien - det land, den historie, der går til de gamle tider, så der er en masse af monumenter fra denne periode. Og i nogen afstand fra selve byen er en storslået middelalderlig bygning, som engang tilhørte grev Alfas. Mange dele af slottet blev restaureret, og strukturen er i fremragende stand. Her afholdes ridderturneringer, teaterforestillinger i den middelalderlige stil, og i slutningen af præsentationen middag serveres i form af de retter, der blev udarbejdet for aristokrati af tiden. Tjener samme i låsen forklædt som tåber og lyset kommer primært fra ægte stearinlys.

chokolade Museum

Interessant, de attraktioner Benidorm omfatter ikke kun grænserne for byen, men også dens omgivelser. For eksempel i en landsby kaldet Villajoyosa i næsten 200 år arbejder chokoladefabrikken. I dette tilfælde den institution, åbnede et museum og restaurant, hvor man kan se på den slags chokolade, der blev produceret i det 19. århundrede, for at se deres emballage og udstyr. I cafeen kan man nyde en af de mest lækre slags dette produkt, samt købe souvenirs, der gerne vil tage med hjem og give kære.

Den gamle del af byen og dens templer

Mellem skyskrabere, bygget i slutningen af det 20. århundrede, i Benidorm skjule gamle huse. De står på skuldrene af brolagte smalle gader og deres udseende bare fortælle alle de turister historien om dette sted. Ifølge eksperter er det i disse kvarterer er koncentreret de vigtigste attraktioner i Benidorm. Forestil hvad du vil finde i artiklen og indse, at skønheden i disse strukturer ikke kan være ligeglade. Primært blandt dem er kirken San Jaime, og Santa Ana, berømt for sine hvide vægge toppet med blå kupler. Templet ligger på en bakke over havet, så nær det blev bygget en udsigtsplatform. Herfra kan du nyde udsigten over den endeløse hav horisont og gøre en masse smukke billeder.

Grand Hotel "Bali"

Kastet ud i Spaniens historie, er det nødvendigt at gå tilbage til vores egen tid. Seværdigheder Benidorm nyeste typen - et fashionabelt hoteller, business centre, og huse med luksuslejligheder. Blandt skyskrabere den højeste er Grand Hotel "Bali", som er placeret på Middelhavskysten. Det er den højeste bygning i hele Spanien, hvor numrene er behandlet utroligt høje priser, men, som de siger selv turister, det er det værd. Svømmehaller, opholdsrum, fitnesscentre, spa og meget mere - ja, hvor ellers du kan slappe af?

konklusion

Desværre er det umuligt helt opregne alle seværdighederne i Benidorm. Anmeldelser af mennesker kan også siges om et par stykker, men rejsen til denne enestående by vil være den bedste løsning for enhver turist. Her grænsen futurisme og antikken, historie og fjern fremtid. I byen kan du finde teatre for tyrefægtning, og vandlande med tusindvis af attraktioner og underholdning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.