TravelingRetninger

Hvil i Ochakov. Fritidshjem - et budget mulighed for ferie ved havet

I vor tid med krise og politiske uroligheder går stadig liv på. Det er allerede i gang om sommeren, og folk tænker på, hvad retning at gå, så i det mindste for en uge eller to til at droppe hverdagens bekymringer. For beboerne i Ukraine er blevet almindeligt at slappe af i deres oprindelige Sortehavskyst. Men nu er mange af dem er interesseret i spørgsmålet om, hvor de skal gå, er at tilbringe tid sammen med sundhed og nerver, men stadig billig. En af den bedste løsning ville være at bo i Ochakov. Rekreativt centrum af denne rolige by venter på besøgende. Og vi i denne artikel vil hjælpe dig finde ud af at forstå dem.

Ochakov som en udvej

Denne by har mange opfatter udelukkende som et historisk sted. Her Suvorov kæmpede de tyrkiske tropper med hjælp af ukrainske kosakker. Og i byen fortalte fabel af skatten begravet på den osmanniske tilbagetog. Denne tidligere tyrkisk højborg placeret på en høj forbjerg, udvides til Sortehavet. Den er vasket af Dnepr og sydlige Bug - det er her, hvor de fusionere ind i flodmundingen.

Du får kun en time her fra Nikolaev - det nærmeste regionale center. Ja, denne by er nu en søvnig og roligt, men priserne er meget lavere end i snoet Koblevo og omkringliggende attraktioner meget mere. Hvad er normalt beregnet ved at nævne Rest i Ochakov? Fritidshjem er ikke i byen, men tættere på den såkaldte lejr spytte. Her et unikt resort område - Chernomorka hvor diskoteker, klubber, caféer og restauranter er ikke mindre god end på andre berømte feriested. Især berømte "Tornado" og "Pilgrim".

Egenskaber

I Ochakov fremragende lange og brede strande med fint, nogle gange rødlig sand. De er blide, fri og stretch for mange kilometer. Langs dem interessant at gå - der er en masse af naturskønne klipper, bjælker, bugter og søer. Siden Ochakov du vil betale mindre for boliger og mad, vil du have mulighed for at tage på ture.

History buffs kan udforske den gamle by Olbia, gå til Kinburn Spit og nyde alt privatlivets fred ved at besøge øen Berezan med resterne af de byzantinske skikke. Alle disse, sammen med mange andre, tiltrækker turister ferie i Ochakov. Fritidshjem er klar til at tilbyde dig overnatning, måltider og udflugter efter eget valg. Og havet er renere end på Krim eller endda Bulgarien. I fire år her har en af de bedste vandlande i området - "Attica".

Hvad skal man vælge

Hvad kan tiltrække den gennemsnitlige ferie-ferie i Ochakov? Fritidshjem tilbyde ham en meget rimelig pris. Derfor har råd til at komme her, vil være i stand til folk, der har rigdom selv under gennemsnittet. Hver base vil give dig et godt valg af indkvartering. Det kan være små huse, hus den sovjetiske fond, men renoveret og moderne bekvemmeligheder. De fleste baser har fået nye træhytter. Næsten alle af dem har en indhegnet grønt område, således at børn har en hvile helt sikker. Der er en masse legepladser for børn og behagelige steder at tilbringe tid om aftenen.

For eksempel, basen rekreative område "Vand område" i Ochakovo, der hører til Admiral Makarov Nationale Universitet skibsbygning, alle begravet i blomster plantet på terrasser faldende til havet. Dette er en af de mest komfortable senge. Selv om der ofte hviler de atleter, det er perfekt til en familie tidsfordriv. Alle vinduer har udsigt til havet. Højdepunktet af basen er, at beboerne kan forberede sig, ved hjælp af køkkenet, eller spise i spisning kuponer.

"Olvia"

Denne database kan tjene som et godt eksempel på de private investeringer i resten. Det ligger direkte på kurstedet for børn, omgivet af en eksotisk park, som er beplantet med planter fra den botaniske haver. Det er altid cool og skyggefuldt. Hvert værelse har varmt vand, moderne badeværelse, køleskab. Du kan parkere din bil i en bevogtet parkeringsplads. Måltider er også organiseret i overensstemmelse med valget af turister - madlavning i køkkenet eller i menuen til ordre.

Fritidshjem "Olvia" i Ochakov, selv baseret på den type af private hoteller, der ikke ødelagt af tilstrømningen af kunder, og derfor tilbyder gæsterne en vidunderlig tidsfordriv på havet for lidt penge. Strand i nærheden, samt en marina med lystbåde. En nedstigning til havet - det er en reel turné af den oprindelige "Glade of eventyr", hvor mange træskulpturer af foretrukne tegneseriefigurer.

"Bilist"

Hvis "Olvia" er tættere på centrum, hvor markedet og de vigtigste butikker, er de fleste af baser placeret i den side af lejren af spyt. De er gode, fordi for en vandretur på havet behøver du ikke at gå op og ned ad trappen. Mange af dem har deres egen infrastruktur. Det gælder for eksempel, fritidsklubben "bilist" i Ochakovo, der ligger mellem vandland og en le.

Lodge turister der i tre og en etagers sten bygning. Mange mennesker foretrækker træhytter - meget moderne sidst Karpaterne "kolyby". Single-etagers stenbygning - meget lav. Der er alle de bekvemmeligheder inde. Tre-etagers har deres egne badeværelser og træhytter - fælles for flere værelser. På det område er der barer, caféer, et lille marked, attraktioner for børn, disco. Du kan spise i spisesalen kompleks eller tilpasset menuen.

"Opfattende"

Dette er en af de meget interessante database over Ochakov, som er placeret på kanten af lejren af spyt. Den er designet til økonomisk indkvartering og steder af turister i indgiver. Der er et køkken med gaskomfur, køleskab. Område er meget grøn, stor. Den ene side af hende komme op af havet, og den anden - på Berezan Estuary. Fritidshjem "opfattende" i Ochakov en legeplads for børn, parkering. På det område er der vand rides, dias og tættere på flodmundingen - båd station. Stranden nær bunden - den største og mest rene i nærheden af Ochakov, og kysten er synlig ø Berezan. Der, som på Kinburn Spit, daglige ture afgår. Populære her og de andre ture ved havet og flodmundingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.