Sport og FitnessOpbygge muskler

Protein Bar - Protein bar: sammensætning og anmeldelser

Ikke alle ved den menneskelige anatomi og forstå forskellen mellem proteiner eller aminosyrer, men det moderne samfund ved med sikkerhed - atleter har brug for proteiner. Hvorfor, hvorfor - det er den næste del af spørgsmålet. For at besvare det, må vi blive vejledt i dette emne. Pro protein barer er kendt for at forholde sig til sport ernæring, men betydningen af deres anvendelse for de fleste almindelige mennesker endnu mere vag. I dette indlæg ser vi på sammensætningen og fremme anvendelsen af protein bar.

Bar, placeret som en integreret del af sports ernæring: Det er, hvem der skal bruge det, hvad enten det er for dem, der tabe sig eller tage på i vægt for dig? Hvad er Protein bar, hvis han vinder eller ringere egenskaber i sammenligning med andre mærker søjler? Lad os tale om det i denne artikel.

Ingredienser Protein bar

Bar, bedømmelser af smag kvaliteter, som ganske positive, lavet i Rusland Ironman mærke. Dets biokemiske sammensætning af 50 g indeholder 8 g protein, 6 g fedt og 23 g kulhydrat. Det skal bemærkes, at hvis du overholder kulhydrat-fri kost, så 23 g kulhydrat pr 50 g ethvert måltid er nok. Derudover struktur indbefatter biotin, folsyre, niacin og vitaminer. Kalorie baren er 173 kcal.

Gør Protein bar er nyttigt?

Bar, er hvis sammensætning er vist ovenfor, er det ikke meget anderledes, hvad angår kvalitet fra andre chokolader, der ikke vedrører sports ernæring og placeret som sukkervarer.

Ja, i sin sammensætning er der vitaminer og mere protein end andre chokolader, men set ud fra ernæring produkt glutted sukker. På den anden side, er det muligt at lave lækker slik, opgive sukker? Sødemidler ikke indeholder kulhydrater, men når de ønsker at spise mere, men ikke begrænset til, stadig ikke afklaret deres virkning på kroppen.

Lad os sammenligne det protein bar Protein bar sammensætning med andre chokolader på markedet. For eksempel energiindholdet i baren Mars - 190 kcal, og i audio sød indeholder 2 g protein, 10 g fedt og 21 g kulhydrat. Protein mindre end Protein bar, men carbs så meget. Men næsten lige så god som i mad bar Snickers - det indeholder 5 gram protein, 10 gram fedt og 27 gram kulhydrater i en sød. Dette er forståeligt, da de "Snickers" en masse jordnødder, rig på protein og fedt.

Hvad betyder det? Det faktum, at en lidt større mængde protein i baren Protein bar ikke gør det til en sand sports ernæring produkt. Endnu mere så forgæves at tro, at denne diæt produkt for vægttab. I stedet for kulhydrater, som findes i barer, kan du spise et par æbler eller en del af grød. Den sidste skålen dig præcis tilfreds, i modsætning til en bar.

Protein Bar som et sundt mellemmåltid i løbet af kosten

Uanset den stærke vil en person, når du nødt til at gå på en diæt, er det en kamp med sin egen krop, det er ikke konfigureret til at give mindst et par gram fedt. Dette er for den person folder - onde og grimme skuespil, men for kroppen - denne mængde varme og energi. Det er derfor, det er så nemt at "bryde væk" fra kosten: selve hjernen udløser dig til at spise velsmagende, så kroppen ikke gør ondt. For de fleste mennesker, den mest lækre og søde forbudne frugt er konfektureprodukter - stænger, blokke eller slik, cupcakes. Dette er let forklares - kroppen behandler hurtige kulhydrater som en energi batteri, "magt", som frigives straks.

I den forbindelse, ikke ønsker at "springe" til kosten og på samme tid at reagere på behovene i organismen i fødevarer, og mange af nutidens "dietchiki" gør det fordelagtigt for dem selv og narre kroppen - protein snack slik. Protein bar anbefales i de fora og blogs som et diætetisk produkt, men dens sammensætning antyder noget andet.

Har jeg brug for en atlet protein barer?

Moderne bodybuilder - en mand, der er tvunget til at tage sig af deres krop meget mere grundigt end en professionel model eller en filmstjerne. For et syns skyld to gange om året en atlet er engageret i op til 5 gange i rummet og skal overholde en streng diæt, rig på proteiner. Selvfølgelig, jeg ønsker at være forkælet og velsmagende. Men et overskud af kulhydrater eller fedt i kosten er særdeles uønsket - en kropsfedt muskler er klart synlige.

Det er med dette sigte en "sports slik". Protein bar - bar, placeret som et produkt for atleter, der ikke helt passer til beskrivelsen af et protein bar. Undersøg Struktur Protein bar og andre søjler, præsenteres på markedet som en sports produkt.

Sammensætningen af andre protein barer

Før vi ser på sammensætningen af andre søde sager bør bemærkes, at producenterne er opdelt sportpita barer på protein, lav-kulhydrat, høj kulhydrat, korn, energi.

Hvad er linjen du vælger, afhænger af dit formål. Meget almindelig blandt protein barer er produkter af mærket Weider. Bar "32% Protein bar" omfatter 19 g protein, 6 g fedt og 18 g kulhydrat. Det er umuligt at lave en lækker candy bar og sukker, og også bedre absorberes protein med kulhydrater. Denne bar er bedre med hensyn til proteinindhold, men det koster dyrere indenlandske Protein bar - fra 120 til 160 rubler.

Hvordan til at spise protein barer

Fejl er at tro, at et protein bar kan spises til enhver tid og i enhver mængde, som det er nyttigt. Energiværdien i sådanne stænger, det samme antal som i enhver sød og proteinet er mindre end for eksempel i et æg. Hvor ofte kan jeg bruge Protein Bar Protein bar? Anmeldelser tyder på, at den bedste tid af ansøgning vil være en halv time før træning eller femten minutter. Producent med synspunkter forbrugerne er enige. Brug Protein bar som en snack mellem måltiderne, eller som en separat "kurser" før eller efter de fitness klasser. Spis ikke på en dag mere end to barer.

konklusion

Protein bar ? Hvad kan man sige om det indenlandske produkt Protein bar? Bar, hvilken sammensætning omfatter 5 gram protein, ikke et højt proteinindhold, og indeholder samtidig 23 g kulhydrat. Det gør det ikke relateret til diætetiske fødevarer, men snarere, at en lækker snack.

Protein bar . Hvis du bekymrer sig om deres figur og forsøge at tabe sig, ikke at misbruge brugen af Protein bar. Bar, hvis sammensætning omfatter en mængde af kulhydrat fødevarer er sammenlignelig i ydeevne til den konventionelle slik som "Snickers" eller "Mars". Normen af dagen - ikke mere end to stykker som en separat snack.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.