SkønhedHår

Vandfald. Frisure romantisk eller afslappet?

Spit har længe været betragtet som den smukkeste måde at hår styling. En eller to, normal eller fransk ... Spyt - denne aften frisure eller hår styling hverdagen. Traditionel eller originalt, men altid moderigtigt og stilfuldt. Stylister er konstant tilbyder os flere og flere muligheder på grundlag af konventionelle vævning fletninger. Og en af de nyeste trends - et vandfald. Frisure virkelig universel og meget effektiv. Hvordan gjorde hendes fletning, og du skal huske?

Vandfald. Frisure til enhver hår

Denne installation er ganske simpelt at gennemføre, men det ser imponerende og usædvanlige. Det udmærker sig ved den originalitet og romantik. Råd til fletning kan enhver kvinde, hårlængde, der når til skuldrene. Jo længere streng, jo mere effektivt slutresultatet ser. Selv kort og krøllet hår, så håret ser bare fantastisk og romantisk. På grund af en sådan kaskade låse styling kaldet "vandfald." Frisure kræver en ren og omhyggeligt kam dit hår for dets oprettelse. Hvordan kan lægge dem til at få sådan en skønhed?

Oprettelse frisurer Falls

For at opnå den ønskede virkning, skal du omhyggeligt kam vasket og tørret hår. Hvis du planlægger at skabe en romantisk billede, er det muligt at vikle tråden om krøllejernet, således danner krøller. ikke kam dem, kan du bare gøre ud efter afkøling til separate låse. Men ikke overdrive det! Dernæst begynder at væve fletning. Hvis du har erfaring med at skabe franske fletninger - fantastisk! Så vil du være meget nemmere. Tag en lok af hans tempel, og dele det som når traditionel vævning spytte i tre dele. Så gør et eller to chiasm, som sædvanlig. Og så begynder et højdepunkt frisure. Lavere lås før hver chiasm efterlades fri. Du skal bare frigøre hende fra vævning ned vigtigste masse af hår. Og i stedet for den fra bunden pop på en ny. Sådanne løse tråde skabe volumetriske effekter manke streaming over skuldrene og tilbage, alt efter hårlængde. Frisure vandfald billeder, som du kan se - en visuel bekræftelse af, hvad der blev sagt. Denne styling ser godt selv på fint hår. De kan give lydstyrken ved hjælp af krøllejernet, og kan efterlades glat og lige.

Vandfald. Frisure eller romantisk aften

At lære at flette en fletning, vil du blive ejer af en række forskellige frisurer til enhver lejlighed. I dagligdagen, kan du bære en fletning af
glat hår, til et møde med din favorit gøre det med krøller. Hvis du ønsker at give en romantisk touch installation, er det ikke nødvendigt at stramme vævning. Antag, at en fletning er blød og fluffy. Men mere stram og trange er perfekt til at skabe en virksomhed eller elev stilfuld billede. Ved galla begivenhed, bør bryllup eller anden fest sætte dit hår i aften frisure på grundlag af vandfaldet. For at gøre dette, doplesti Scythe igennem, træk forsigtigt trådene på ydersiden og pak den løse ende i en efterligning af en blomst. Fastgør benene og usynlig, med lak og pynt med dekorative lås eller en live opløbet. Alle smukke og elegante frisure er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.