SkønhedHår

Polering Hår til kvinder - at slippe af med spaltede spidser samtidig med at længden af hår

Hvad pige ikke ønsker at eje en smuk, sund, velplejet hår? Naturligvis eventuelle ønsker. Og denne drøm blive en realitet, og problemet med spaltede spidser ikke længere generet, messen køn er nødt til at vove sig ud og gøre en procedure kaldet hår polermaskine. Anmeldelser af denne session for at genoprette de smukke låse til det meste positive, så du bør afsætte 3 minutter af din tid og læse denne artikel, som du kan finde fordele såvel som udgifterne til sådanne foranstaltninger til forbedring krøller.

Om problemet

Beskadiget hår kan være over hele længden. Disse er konsekvenserne af negative faktorer (dårlig vand, sol eksponering, miljø), at enderne er ødelagt i første omgang. De begynder at blive forvirret, når du børster, maling, skiller sig ud mod de mørke krøller, hvilket skaber en sjusket udseende af deres ejer.

Effekten af de nuværende hår restaurering procedurer vil vare fra magten i sidste måned. Den eneste løsning på dette problem er fortsat en klipning. Men ikke alle piger vil være glad for at fjerne langt hår. Så hvordan kan du slippe af med problemet og holde spidserne på samme længde? Der er en løsning - håret polering maskine, som er sat på en særlig tilknytning.

Denne metode er den hurtigste og mest effektive til forebyggelse og nyttiggørelse tips posechennyh.

Udpegningen af udtrykket

Polering - en vigtig procedure, hvor renset separat udragende, split hår. Til denne øvelse skal du bruge en speciel maskine med en professionel vedhæftet fil.

pros procedurer

1. Det maksimale konservering af længder. Polering af enderne af hår fjernet (fra 3 til 10 mm) langs hele længden af trådene.

2. Sund udseende i en længere periode (3-4 måneder).

3. Polering tid håret ikke tager mere end 40 minutter, og da kun hvis den gennemføres på meget tykt hår. Hvis håret af medium længde, ikke for tyk, er det normalt en begivenhed varer 20 minutter.

Hvornår skal gælde?

Polering af hår kan udføres som en enkelt procedure og som en valgfri efter farvning, kemisk behandling krøller. Og det kan ske efter salon reducerende aktiviteter, som tilsammen giver den bedste og langsigtet resultat.

Hvad er forskellen fra de sædvanlige frisure, som også afskåret spidsen af håret?

Og forskellen er valgt dyse efter brug særligt tip ved udførelsen af polering procedure. Grund shear klinge unit tip maskiner snittet hår har en glat kant, i modsætning til afgrøden forskydning, hvor det viser mere sprødt. Selv hot saks, som kan gøre en tilsvarende procedure, på grund af dens termiske virkninger simpelthen tørre ud hår. Dette påvirker efterfølgende de tips, der forårsager deres ødelæggelse.

udtalelser piger

Der er forskellige opfattelser af messen køn til en procedure, såsom hår polering. Anmeldelser af positiv karakter, selvfølgelig, er mere almindelige. Men det er nødvendigt at præcisere, at denne procedure endnu ikke har etableret sig, det er ved at vinde momentum. Men de, der allerede har prøvet det på mig selv for det meste tale anerkendende af hende. Piger som de resultater, når de kommer til frisøren med lange, split krøller og går med næsten samme længde, men allerede uden disse sprængfyldt og bryde spidsen. Hår, ifølge kvinder, bliver blød, glat, er det bedre at rede. Og de stadig gerne - varig effekt. Efter polering spidserne af håret er 1 hver 3-4 måneder, så behøver ikke efter 2 uger igen, kører til barber shop igen og bruge penge.

Der er misbilligende besvarelser om denne procedure. Men de er snarere, ikke til begivenheden og til kvalificering af den sagkyndige. Nogle frisører lige før sessionen med håret gør ikke noget, men blot sætte dysen på maskinen og begynder at polere enderne. Og i sidste ende viser det sig, at piger er fra disse "professionelle" med en moppe af hår på hovedet (især de repræsentanter for det svage køn, der af natur krøllet krøller). Men ifølge reglerne eksperten skal først justere låse (utjuzhkom eller hårtørrer), og først derefter gå videre til en procedure kaldet hår polering. Så før du forlader negativ feedback på begivenheden, skal du først finde en erfaren frisør til at vide, hvad han har oplevet, og om det overhovedet er, og først derefter har tillid til denne mand hans hår.

udgifter til

Polering maskine Hår, anmeldelser af dem er mere positiv, prisen er acceptabel procedure. Omkostningerne ved sådanne foranstaltninger for at genoprette krøller og give dem et sundt udseende spænder 300-1200 rubler. Denne forskel skyldes mange faktorer: erfaring barber arbejdssteder ved frisøren, samt længde og tykkelse posechennyh tips.

For eksempel er den gennemsnitlige hår polering, af hvilket overvejende positiv, på en genvej værd 500 rubler. Langt hår til taljen bliver nødt til at betale omkring 800 rubler. For proceduren for at genoprette enderne nå balderne, bliver du nødt til at betale omkring 1.200 rubler.

Hvis du vil have dit hår til at være sund og smuk, er det bedre at betale 800 rubler og nyde resultatet, hvad man skal spare og betale 300 rubler, og derefter bide albuerne fra uventet dårlig effekt.

Nu ved du, hvad der er den procedure kaldet hår polering, læse, hvad dens fordele sammenlignet med den konventionelle klipning. Fundet i hvilken prisklasse til at holde denne begivenhed på forbedring af krøller, og også lært de anmeldelser om det, der, ved den måde, mere positive. Nu du præcis ved, hvad de skal gøre med problemet med spaltede spidser - polering slippe af med disse vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.