FinanserValuta

Interessante fakta om den russiske valuta og i detaljer om funktionerne noter af fem hundrede rubler

Hver dag, de fleste af Den Russiske Føderation, er beboere og besøgende, der anvendes i behandlingen af rubler og lidt mindre almindelige øre. Men ikke mange mennesker kender historien om fremkomsten af den monetære enhed. I denne artikel vil du lære om de rublen historier, giver interessante fakta, samt berørt i detaljer konvertering af nogle af de store trosretninger.

Hvorfor "rubel"?

Moderne valuta er den russiske rubel. Talrige versioner er enige om, at "at skære" verbet er den samme rod for ordet "rubel". Der er også en eksotisk udgave, at hævde, at "rubel" har samme rod med den gamle indiske ordet "rupee" og betyder "forarbejdede sølv." For første gang som en valuta "rubel" nævnes i chartre i Veliky Novgorod. Under regeringstid af Dmitry Donskoy lancerede sin egen mønt i Moskva. I begyndelsen af reformen valuta 1 Moskva rubel var 100 Novgorod penge eller penge 200 Moskva, kaldet skillinger. I øjeblikket er rublen prisen er lig med et hundrede øre.

Da jeg blev ramt første rubel og andre interessante fakta om den russiske valuta

  • I 1654 blev det først præget mønt værd en rubel, som ikke var i omløb i over et år. Genoptog jagter rublen mønter under Peter 1, siden da er det ikke er ophørt til denne dag.
  • Ud over den emblem, Kongens penge Rusland portrætteret de russiske kejsere: Alexander II, som Ekaterina Velikaya, Peter I.
  • Det er interessant, at Ivan Ivanovich Dubasov designet den første sovjetiske rubel, som blev udgivet i 1919. På forsiden af sedlerne før 1992 var Lenins billede, som blev erstattet af en stiliseret billede af Kreml.
  • På grund af det faktum, at i den interne cirkulation af moderne russisk er meget udbredt fremmed valuta, skal godkendes symbol rubler.
  • Monumenter møntens pålydende værdi 1 rubel installeret i Tomsk og Dimitrovgrad.
  • I spillet "Pokemon" pokedollar valuta blev også udpeget som rublen.

Alle af sedlen på fem hundrede rubler: Design

"Pyatikhatki", "Petya", "violet", "Peter" - alt dette folkesprog navn mest løb og populære i russiske pengesedler af pålydende fem hundrede rubler, hvis udformning er dedikeret til Archangel. Figuren viser en pengeseddel monument Peter Great midt flod og marine terminaler, på bagsiden er synlig panorama Solovetskii kloster. Omkring Solovki blev brudt en masse kopier på fora bankvirksomhed. Selv overdrevet emnet for billedet på bagsiden af et skoleskib regninger argentinske flåde "Libertad" med links til kilder, hvor det er givet en fuldstændig beskrivelse. Indtil 2010, afbildet på sedlen kirke toppet med afvalmede tag, ikke kupler, der giver ret til at antage, at dette Solovetsky lejr, ikke et kloster. Efterfølgende blev en modifikation af regningen ændret billedet af klosteret præsenterer et andet perspektiv og med en kuppel, og beholderen er fraværende. Der er en anden misforståelse, at på pengesedlen af fem hundrede rubler viser bark "Sedov". Version er forkert, fordi den tremastede skib på sedlen, og "Sedov" - fire-mastet skib.

Forskellige udsteder sedler 500 rubler

Der er flere versioner og udgaver af pengesedler i pålydende fem hundrede rubler. I øjeblikket i omløb er 4 typer af regninger: prøven i 1997, den samme prøve, men modifikationer af 2001, 2004 og 2011. Alle fire typer af betalinger er accepteret i hele området i Rusland. Da dette lovforslag er chassiset, er Bank of Rusland konstant at forbedre det beskyttelsesniveau penge, det indfører en modificeret varianter i omløb. Pengeseddel fem hundrede rubler udgivelse i 2010 betragtes som den mest sikre. Den dominerende farve er violet-blå bill, størrelsen af 150h65 mm. Papiret indføres tofarvede og grå fibre, tynde relief slagtilfælde, sikkerhedstråde og vandmærker. Ved kombination bagsiden og forsider af de samme fragmenter, der danner et stykke mønster. Numrene på serienummeret på pengesedlen på fem hundrede rubler modification 2010 fra venstre til højre øges gradvist, billedet har ændret på bagsiden, hvoraf nogle elementer har magnetiske egenskaber.

Den største pålydende i Rusland

I denne artikel er det værd at nævne, hvad der er den største pålydende af rublen. Mange vil huske, at den russiske valuta i 1997 var prodenominirovana og gik igennem ikke millioner, som det var før, og i tusindvis. fem tusinde seddel produktion er karakteristisk for hyperinflation eller lav rubel i forhold til andre valutaer. Pengesedler 5000 rubel seddel udstedt i forskellige år som landets regering og separatistiske organisationer. På forsiden af sedlen viser monument NN Muravyov-Amur, på bagsiden - en bro over Amur, den dominerende farve - rød-orange. Det er interessant, at på internettet er der flere steder for salg af regninger med et meget usædvanligt tal. Mange elsker den magiske tal, og er villige til at betale gode penge for tallene på telefonen eller en bil. Ikke mindre efterspørgsel samlere er sedler med numre som 1234567, 0000001, 7777777, etc. Der er endda ordrer fra dem, der ønsker at få en regning med antallet af hjemmet eller mobiltelefon. Vi håber, at vores artikel har hjulpet dig med at lære mere om valuta "rubel", samt de populære pengesedler i øjeblikket i omløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.