ComputereSoftware

Sådan deaktiveres offline-tilstand? instruktion

Hvis du har mulighed for at åbne et websted uden en internetforbindelse, kan du arbejde med offline-tilstand. Men i dette tilfælde vil du kun kunne åbne de ressourcer, der allerede er blevet set før. For at forstå, hvad der er omtvistet, forestil dig at du har læst en artikel på internettet. Efter et stykke tid besluttede du at gøre det igen, men forbindelsen afbrydes. I dette tilfælde er offline-tilstanden aktiveret .

Din computer har evnen til at huske nogle sider af besøgte websteder. Offline-tilstand i dette tilfælde giver dem mulighed for at åbne med en inaktiv internetforbindelse. Men ikke altid i denne tilstand åbner tidligere besøgte websteder.

Nu, når næsten alle lejligheder har ubegrænset internet, er denne tilstand praktisk taget ikke brugt, men i tilfælde, hvor det er nødvendigt at betale for hver megabyte, vil det være meget nyttigt. Så hvis du er interesseret i spørgsmålet om økonomisk trafikforbrug, kan du med jævne mellemrum aktivere denne funktion. Sandt nok kan brugere støde på et andet problem. Det sker, at ved at starte browseren, modtager du fra ham en besked om manglende evne til at åbne et bestemt websted på grund af den aktive offline-tilstand.

Lad os tale om, hvordan du deaktiverer offline-tilstand i nogle almindelige browsere. For eksempel i Operaen under et forsøg på at gå til en ressource, vil du se en meddelelse på displayet, der angiver, at denne tilstand er aktiv, så du ikke kan arbejde med websteder. Derefter vil du blive tilbudt instruktioner om, hvordan du deaktiverer offline-tilstand. For at gøre dette skal du klikke på retryknappen og genindlæse din side. Efter disse handlinger skal denne tilstand afbrydes, og det websted, du har brug for, downloades.

Hvad angår en sådan populær browser som Chrome, er der ingen stand-alone tilstand, så der vil aldrig være sådanne problemer. Jeg ved ikke, hvorfor udviklerne troede, at det ikke ville være nyttigt for brugerne. Måske i fremtiden vil denne funktion blive implementeret i den.

Hvad angår hvordan du deaktiverer offline-tilstand i en anden kendt browser, kaldet Mazilla, svarer denne procedure til Opera. Men du kan stadig gøre det uden at vente på sådanne advarsler. For at gøre dette skal du oprette menuen via fanen "File", hvor du skal fjerne markeringen af linjen for autonomt arbejde.

Operaen gør dette ved at klikke på menuknappen, som ligger øverst i linjen, og der skal du klikke på indstillingsafsnittet, hvor deaktivere offline-arbejdet. Også denne browser har en anden måde, hvordan du deaktiverer offline-tilstand. I operaen kan du udnytte sin eneste funktion ved at fjerne forskellige knapper på panelet. Det gør du også med den knap, der er ansvarlig for denne tilstand.

Vi diskuterede med dig, hvad der er offline-tilstand i browsere, hvad det er nødvendigt for, hvordan du deaktiverer det. Bare forveksle ikke denne funktion med det samme i nogle spil. Steam stand-alone mode har intet at gøre med dette. Navne er virkelig meget ens, men det er den eneste lighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.