ComputereSoftware

Hvis Windows har registreret en harddisk problem ...

I denne verden, vi alle er afhængige af informationer. Læs nyheden, se film, lytte til musik osv Alt, der interesserer os, og ligesom os, vi holder på harddiske i vores computere og bærbare computere. Ja, og der tegner sig med værdifulde oplysninger er også gemt der. Før eller senere, vil hver harddisk udsender ildevarslende klik, rangler eller knirker, og derefter nægter at arbejde. Det sørgeligste ting i denne - tab af værdifulde data, hvilket ikke altid er muligt at komme sig. Derfor skal vi ikke gå glip af, når denne proces er lige begyndt. Ofte dit system siger, at Windows har registreret en harddisk problem.

Hvis du ser sådan en besked, kan det være en bred vifte af hardwarefejl på en eller flere harddiske. De er brudt (dårlige) harddisk sektorer, der er opstået som følge af skader på setpunktet af pladerne. de kan også være defekt på grund af det faktum, at for dem er der ingen programmatisk adgang. Hvordan er det manifesteret? Du vil bemærke en ustabil og bremse din disk vil periodisk skrive fejl opstår på det. Reparation harddisk i dette tilfælde ville være at blokere software beskadigede områder og omdirigere at reservere områder af harddisken.

Hvis der er et stort antal af dårlige sektorer, og lejlighedsvis popper op en meddelelse om, at Windows har registreret en harddisk problem, anbefaler vi, at så snart som muligt at erstatte den nye enhed, uden at glemme at gemme værdifulde oplysninger. Hvis der ikke kan læse data, skal du kontakte servicecenteret. Der, ved hjælp af særlige software og hardware-systemer, hvilket minimerer tab af data. Det er ikke nødvendigt at reparere HDD egne hænder. Dette kan kun gøre situationen værre.

Gå fremad. En anden grund til, at du kan se en meddelelse om, at Windows har opdaget en harddisk problem, kan det være fejlfunktion af de magnetiske hoveder. Han spiller rollen som data-læsere med pandekager magnetiseret harddisk. Dette lettes af en lang række mekaniske beskadigelse af apparatet, såsom stød eller falder fra stor højde. Symptomerne er som følger: Når harddisken vil blive lanceret, vil du høre den uophørlige klikke. Dette skyldes det faktum, at hovedet ikke er i stand til at opdage servorazmetku. Som et resultat, vil den vende tilbage til toppen af pandekage. Denne proces kaldes rekalibrering.

Er kun rettes af enheden for udskiftning af magnetiske hoveder på nøjagtig det samme. Det tager normalt med identiske enheder donor. Efter denne operation bør udføre sektor-baserede kopi af en normal harddisk, selv om det stadig ikke give nogen garanti for, at dit operativsystem vil hjælpe dig med at definere de data, til at gendanne din enhed.

Selvfølgelig, et system meddelelse om, at Windows har registreret en harddisk problem kan også opstå af andre årsager. Under alle omstændigheder bør vi aldrig glemme, at de nødvendige oplysninger altid bør holdes som en sikkerhedskopi på en ekstra enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.