FinanserBanker

På hvilke betingelser banker tjener klienter Yakutsk?

Yakutia - er den største republik i Den Russiske Føderation. Men på grund af den afsides beliggenhed og lave befolkningstæthed (mindre end 1 million mennesker.) I regionen er antallet af pengeinstitutter er begrænset. I overensstemmelse hermed til muligheder skaffe finansiering til deres personlige behov mindre. Lad os undersøge nøje, hvad vilkårene for service, der tilbydes Yakutsk banker.

bedømmelse

Karakteren fremsatte yderligere hit banker Yakutsk af to faktorer: tilstedeværelsen af repræsentationskontorer i landet, at værdien af aktiverne. På listen er opført som store institutioner i Den Russiske Føderation. Yakutia de mest pålidelige banker var i 2016:

  • Sberbank;
  • "Gazprombank";
  • "VTB 24";
  • "Agricultural Bank";
  • "Alfa-Bank".

I alt 52 regioner antallet af repræsentative nationale og regionale pengeinstitutter. Ikke desto mindre arrangere hurtige lån til ethvert formål kan kun være et par banker.

Lån fra banker Yakutsk

"Renaissance Credit" yder lån i kontanter inden for 30-500 tusind. Gnid. uden sikkerhedsstillelse. For at underskrive kontrakten har brug for et pas og en ekstra ét dokument. Lån med løbetid op til 5 år er til rådighed for borgere i Rusland i en alder af 24 til 70 år, der arbejdede sidste i mindst 3 måneder.

"The Ural Bank" yder lån til borgere i Rusland, der har nået en alder af 21, i 15 minutter. Maksimalt lånebeløb - 200 tusind rubler .. gebyr Vedligeholdelse - 15%. Du er nødt til at tilbagebetale lånet i to år.

"Orient Express Bank" (Yakutsk) kræver kunden en komplet pakke af dokumenter (pas, bevis for arbejde). Lån til en mængde på 1 million rubler maksimum. til rådighed for borgere i Rusland i en alder af 21 år. For at tilbagebetale lånet på 15% om året. Du kan tilbagebetale gælden på 5 år.

Yakutsk banker vil konkurrere med "Post Bank"

"Mail af Rusland" og "VTB 24" etablere "Post Bank", som vil arbejde på kontorer. Institutionen er etableret på baggrund af "Sommer Bank", lederen af som vil være engageret i retning af et nyt punkt. De første forsøg på at skabe en post bank var blevet taget for 16 år siden, men et egentligt projekt blev lanceret kun i 2016.

First Bank of Yakutsk i posthusene vil begynde at arbejde i slutningen af 2017. En sådan organisation vil være af interesse for beboerne i Yakutia, som den eneste større finansiel institution i landet - Sberbank - i 2015 begyndte at lukke afdelinger i fjerntliggende områder. Et stort antal indbyggere i Yakutia blev efterladt uden service.

I dag ved 24 tusind. Beboere i Verkhoyansk og Olenek områder betjenes ved at arbejde kun to bankfilialer. Beboere i landsbyen nødt til at gå efter penge i regionale centre og tomgang time kø på ATM. Åbning af "Post Bank" bør lette sociale spændinger.

Sberbank har lanceret et nyt produkt

Mens andre banker Yakutsk orienteret til at yde lån på favorable vilkår, Sberbank lanceret et nyt produkt - "Nominel udgift for sociale ydelser" De forvaltere af mindreårige eller personer med nedsat mobilitet kan modtage betalinger direkte til en bankkonto. I resten af ubrugte midler tilfalder 3,5%. For at åbne en konto, du har brug for en tid til at udlevere dokumenter til betaling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.