FinanserBanker

Banken "Trust": kundeanmeldelser

Dets eksistens er begyndelsen af etableringen i 1995 som et datterselskab af "Menatep". Siden marts 2005 er en uafhængig institution under et nyt navn: OJSC "" Trust", National Bank.

Hovedaktionær er JSC "UK Trust" (98%). En af de vigtigste fordele ved dette selskab er et veludviklet geografi repræsentationskontorer og filialer i hele Rusland. Banken "Trust" får feedback fra kunder i 170 byer og har etableret sig som en pålidelig partner for hele Rusland. Kraftfuld netværk er aktivt engageret i tjeneste på 200 salgssteder. De tjenester af banken nydt mere end 28 tusind. Forskellige organisationer.

hovedaktiviteter

For de vigtigste aktivitet, banken valgte vej sådanne områder som udvikling af små og mellemstore virksomheder. Anmeldelser af "Trust" bank siger, at det er en vigtig partner for små virksomheder. En anden veludviklet retning, hvor selskabet opererer - er markedet for investeringsservice. På dette område har banken vundet en af de mest magtfulde positioner i Rusland. Til sine kunder "Trust" vil være i stand til at tilbyde en komplet vifte af tjenester på dette område. Denne institution er også den største producent i Rusland af internationale plastickort. For personer det er i det offentlige system af indskydergaranti.

Banken "Trust": anmeldelser

Institution har længe erobret hans klient gennem en klar fordel i forhold til konkurrenterne. Banken "Trust" modtager jævnligt feedback i medierne og fra simple forbruger bankprodukter. For eksempel Sravni.ru sted i 2013, indsamlet rating af de mest rentable indskud, hvor "Trust" bank tog sin retmæssige plads (sætningen "Trust Leader"). Bank også signifikant øget populariteten reklamekampagne byder berømte Hollywood skuespiller Bryusa Uillisa. Banken "Trust" udsagn fra personer, der har brugt sine tjenester, modtager internet i alle de diskussionsfora. Et andet sted, hvor institutionen har fået en førende position, er en populære sociale netværk ( "Odnoklassniki», Twitter, «VKontakte», Facebook). Denne høje procentdel af abonnenter viser, at den nuværende og potentielle kunde i banken - en ung og moderne. Banken "Trust" problemer, som kunder, beslutter sig for at hjælpe med at indsamle oplysninger og feedback fra forbrugerne. Derfor institutionens ledelse lægger særlig vægt på dette spørgsmål og aktivt overvåger opkald og kundeklager. At opdage mere information om produktet, kan du bruge sin officielle hjemmeside eller kontakt nærmeste filial.

ekstra service

De tjenester af banken kan også drage fordel af at bruge netbank ressourcer. Der kan du uden omkostninger at åbne eller lukke en konto, foretage overførsler, åbne et depositum, betale for mobilkommunikation, og meget mere. Internetbank - er evnen til at styre deres midler fra hvor som helst og når som helst ønsket tidspunkt. Tilslutning til internettet bank er gennem behandling med et pas med en rådgiver i den nærmeste filial af banken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.