Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Calypso", Sestroretsk adresse, menu, anmeldelser

Sestroretsk - utrolig smuk forstad til St. Petersborg. Antikke russisk by i den sydlige del af Karelske næs. De ekkoer af den glorværdige historie lyd ved hvert skridt.

Der i byen og den uofficielle navn - North Riviera. For at forbedre deres helbred i den udvej balneologisk profil, kommer her ikke kun for beboerne i St. Petersburg, men også gæster fra hele landet.

Her ved bredden af Den Finske Bugt, og hyggelig restaurant "Calypso" højtideligt placeret. Sestroretsk inviterer sine gæster til at besøge dette utroligt smukke sted på Primorsky motorvejen, i området resort "Dune".

Kærlighed ved første blik

Restaurant "Calypso" (Sestroretsk) synlig på afstand og kan ikke andet end kærlighed og beundring ved første øjekast. Lang sommer udendørs terrasse på baggrund af bugten ligne skibets dæk.

Fra strålende hvidhed blændende. Snowy alt her: træ borde og stole, linet op i sirlige rækker på den del af havet, komfortable lædersofaer, et træ-through beklædning, der løber langs toppen af de åbne døråbninger.

Lyse gardiner fremstillet af naturlige stoffer svulme af havbrise og er så ligner sejlene, ser det ud til: næsten alle den konstruktion rokke, at der mødes den hvide lam, hvor krølle af rullende bølger. Fra Betragtningen af havet panorama er betagende.

Farven på modkørende bølger af konstant forandring: sølv, grå, indhyllet Crash spray skum, den rige blå-grøn. Raslen af bølgerne lindrer og slapper af.

Bright sollys ikke forstyrrer nyde din ferie, fordi det hele terrasse strakte lysegrå top, hvilket giver besparelse skygge.

Ferie følelse supplere de lyse farve accenter - stående på borde og hængende potter i livlige farver: petunier, baby ånde, gerbera.

Banket hal til overskyet vejr

Når Sestroretsk møder regnfuld blæsende vejr, men kan også placeres i en lukket festsal stand til at modtage 150 personer i vinterhalvåret.

Atmosfære af fred og ro. Den følelse af smag, værdighed og generøsitet mærkes overalt. Provencalsk stil design, naturligt træ, stof, efterligne gamle malerier. Væglamper ligesom skibet koøjer. Akvarier med havet stjerner og utrolig smuk alger.

Knitrende træ i pejsen og store panoramavinduer med udsigt over bugten - en stor mulighed for bryllupper, romantisk, familie ferie, en officiel reception, prom.

Rekreation for hele familien og team

I restauranten "Calypso" (Sestroretsk) kommer med deres hold. De gennemfører corporate møder, banketter og så fashionable dag, teambuilding (teambuilding).

Der er alle betingelser: job, der er designet til at arbejde i et team, kan du gøre på stranden, som er let omdannes til en forhindringsbane, og i mellem - at have det sjovt, slappe af og socialisere med kolleger. Yderligere faciliteter skaber tilstedeværelsen af Wi-Fi.

Praktisk parkering. Interesserede kan bestille en vandpibe, tid til brætspil.

Mens forældrene slappe af i restauranten, børnene har det sjovt at udforske det omkringliggende område. Naturen her er lækre: de høje fyrretræer og løvtræer, tykke lysegrønne buske, blåbær buske.

Uventet rører landskab skulptur: ved siden af en brolagt vej omgivet af taggetsov skjule, om pindsvin, eller hulepindsvin, snarere end nåle - blomster, lange nysgerrige næse strakt ud til siden af restauranten.

Carved bogstaver på et træ pointer rapport Terrenkur retning - det er en stor mulighed for at gå gennem skoven med den maksimale helbredende virkning.

Menu for enhver smag

Den "Calypso" (restaurant, Sestroretsk) er menuen repræsenteret ved retter af kaukasiske og georgiske køkken: Diverse pkhali, sacivi, dolma, khachapuri, kubdari.

Den overflod af kød og vegetabilske retter tilberedt af europæiske opskrifter. Her kan du nyde en fantastisk lækker marmoreret bøf og rack af lam, et udvalg af retter, fra klassiske salater til stegen er en gris.

Særligt imponerende banket menu - salater:

 • Olivier med eller kogt svinekød (valgfrit) kylling, laks;
 • Græsk med friske grøntsager og fetaost;
 • med marineret oksekød og friske grøntsager;
 • med kylling i thailandsk stil;
 • Italiensk "Caprese" med friske tomater, ost, pesto sauce;
 • "Cæsar" med kyllingefilet, eller (efter eget valg) rejer, laks;
 • med kyllingefilet, svampe, paprika og estragon.

Til den søde tand desserter tilbyde restaurant: Catalan creme - vanille dessert, strudel, is. Du kan bestille kager og cheesecakes med personlige indskrifter: "Happy Birthday", "Tillykke med bryllupsdagen".

Den gennemsnitlige pris på: p 1000-1500. person.

fisk og skaldyr

Middelhavskøkken bugner i fisk og skaldyr, friske grøntsager, frugt, ost.

Skiftevis repræsenteret som en fisk fad af kanapéer:

 • med rød kaviar;
 • saltet laks;
 • rejer og soltørrede tomater;
 • sild og rødløg;

Præsenteret salater med fisk og skaldyr:

 • brisling under en pels;
 • salat med varmrøget laks, klædt med valnød dressing og citrussaft.

Under masse ordre højdepunkt er fremkomsten af en skægget viking i form af en tjeneren tilbyder fisk snack.

Listen indeholder et mini-fisk plade forretter: saltet laks, marineret rejer og kanapéer med rød kaviar serveret på salat blade med lime og oliven.

Komplet liste af retter med fisk og skaldyr ruller af pitabrød med laks og blød flødeost, sild på russisk, julienne med skaldyr strudel med laks, tigerrejer i tempura (batter), laks bøf eller stør.

Det kronet alt dette marine rigdom bagt stør - royal fad til enhver lejlighed.

Bruger anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse af restauranten, som kan ses på internettet, er 6,7 point. Negativ feedback forlod primært op til 2015. Siden da gav måde at administrationen og personale, en imponerende renovering.

I øjeblikket besøgende til den negative side af restauranten indeholde følgende punkter:

 • væk fra byen;
 • Priserne er ret høje;
 • der er et problem med et stop i restauranten ikke altid åbne porten på vejen til restauranten fra udvej "Dune" vil blive opkrævet billetprisen på 200 rubler.

Samtidig er der en masse positive tilbagemeldinger. Hvis de skal opsummere, er det muligt her at fastsætte en sådan "mosaik":

 • Petersborg, Sestroretsk, "Calypso" - et fantastisk smukt sted.
 • Meget hyggeligt og behageligt.
 • Venlig og hurtig service.
 • Meget velsmagende mad.
 • Bryllup fester er altid holdes på højeste niveau.
 • Fantastiske solnedgange på baggrund af havet.
 • I sommeren kan du solbade ved poolen, bringe mad direkte til liggestole.
 • Restaurant "Calypso" (Sestroretsk) - det er virkelig kærlighed ved første blik.
 • Store sted for dem, der ønsker at være alene med dig selv, eller tilbringe en romantisk aften med en elsket.
 • Et ideelt sted for dem, der ønsker at slappe af på stranden.

"En søndag uddanne dig på kanten af jorden ..."

For at komme til "Calypso" restaurant kan være med tog eller bus langs ruten St. Petersburg - Sestroretsk.

Adresse: Sestroretsk, hovedvej Seaside (resort "Dune", 1. kystlinje).
Book et bord eller foretage en reservation for leje af hallen kan være online på den officielle hjemmeside for restauranten eller på telefonen.

For større sikkerhed, der vil blive afholdt et besøg i restauranten på et højt niveau, er det nødvendigt at specificere de nøjagtige oplysninger: dato og tidspunkt for besøg, antallet af gæster. Du kan angive personlige præferencer: en tabel af windows, ekstra stole til børn, stole eller sofaer.

Restauranten har sin egen side på sociale netværk, "VKontakte" gruppe, hvor du kan læse anmeldelser af restauranten og forlade din egen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.