Kunst og underholdningKunst

Hvordan man kan trække græshoppe - 2 procesbilledet insekt

Funny græshoppe er helten i sange, digte, eventyr. Du kan tænke på dig selv interessant historie om dette insekt og for at illustrere det. For at gøre dette, skal du vide, hvordan man tegner en græshoppe. Novice webmastere kan bruge en simpel metode til at overføre billedet på lærredet, kunstnerne med oplevelsen - at mere vanskelige at gøre dette. Vælg hvad der passer dig bedst, og gå videre til det spændende arbejde.

Enkel kopi - startende med hovedet

Nu vil du lære hvordan man tegner en græshoppe, vendte han sig til den samme sjove og søde, som på billedet. Begynd at genskabe det med hovedet. Til dette formål er den venstre side af arket tegne normale æg. Den stumpe ende af det - i toppen, og øen - i bunden. Denne ovale er en skematisk gengivelse af hovedet af vores helt.

Det tegne to vinkelrette linjer. En lodret og den anden vandret. Kig på det næste billede for at se hvordan man tegner en blyant Grasshopper stadier.

Disse 2 linjer er nødvendige for at positionere øjnene symmetrisk. I den venstre hjernehalvdel, tegne en, og til højre - præcis samme sekund øje. Bemærk, at inden for hver der er en stor elev, der følger konturen af øjet.

Tegn toppen af hovedet 2 overskæg med afrundede ender. Nu kan du genskabe resten af sjov insekt. Du ved nu, hvordan man tegner en græshoppe helt.

Krop og ben

Ret af hovedet, trækker en oval uregelmæssig form. Ovenpå, hvor bagsiden af insekt, næsten lige linje. På maven er afrundet. Ved at skabe dette stykke, ligesom de andre, ikke at lægge pres på en blyant som nogle ekstra linier derefter nødt til at slette viskelæder. Tilbringe den ovennævnte anden linje af maven. Det du har tegnet et insekt fløj.

Bageste venstre ben består af tre afsnit. Den første starter fra maven og slutter med hans knæ. Den anden del af benet fra knæet begynder og slutter med anklen. Den tredje del - en fod insekt. Bagsiden højre ben ikke er helt synlig, trækker knæet, del af den anden sektion og fod.

Ud over de to bageste, græshopper der 4 forpoter. De er også let bøjet i "lap" og "albuer". Tegn dem, så de er mindre end bagbenene. Her er hvordan man tegner en græshoppe en af de nemmeste måder.

Hvis du ønsker at dekorere din skabelse, behøver mave mørkere end hoved, ben, vinger. Eleven og tegne et overskæg sort. På dette kan du afslutte arbejde eller yderligere finpudse deres færdigheder, og kom til et mere komplekst billede.

Ordningen anden græshoppe - top

For billeder af denne insekt, er vi nødt til at trække et par cirkler og ovaler i forskellige størrelser. Først på venstre side af arket, tegne en cirkel, og under det - der støder op til denne cirkel mindre. Du skal bare trak et fundament hoved græshoppe. Nedenstående figur er også støder op til den store cirkel. Denne ovale, peger det på højre side. Lav en prik i midten af det ovale og trække en lige linje til højre, for enden af en lille affasning det ned. På dette til færdig mål at repræsentere bagsiden af insekt.

Vi fortsætter med at tale om, hvordan man tegner en græshoppe i etaper. Igen tilbage til den ovale. Hvis det første punkt, ved udarbejdelsen tilbage, du lægger på toppen, og derefter placere den anden nederst, lige foran den første.

Vi fortsætter med at tegne

På dette site, tegne en meget lille oval. Dette sted legeme forbundet med en forreste fod insekt. Fra denne lille oval holde en lille serie lidt op og til højre. Afslut det med en lille cirkel, der forbinder bagsiden af benet til kroppen.

At tegne pote fuldt ud, fra cirklen til højre og lidt opad swipe diagonal linie (ved 45 °). Det lår græshoppe. Slutter denne del af en lille cirkel. Fra det, tegne en linie ned, således at trække en del af benene på en græshoppe ben til foden.

Her er hvordan man tegner en blyant Grasshopper i etaper, startende med en ordning.

At give ordningen formular

Foretag benene mere omfangsrige. Med fokus på lige linjer, male over dem med begge sider af de funktioner, der vil gøre benene på insektet mere realistisk. Bageste bagagerum græshoppe tegne et fragment af sit andet ben, som kun er synlige del af knæet.

Fra det ovale-torso ned er 2 forbenene på et insekt. Deres indre del er skabt ved hjælp af en zigzag linje. Glem ikke at tegne selv og forpote, som er en del af det tredje ben.

Afslut tilbage fløj, og under det, tegne et billede af maven af helten. Grasshopper øjne på store, æg-formet.

Den øvre del af kroppen make-oval som en bred krave. Enderne af hver fod, tegne temmelig tynd. På dette stadium er det allerede nu muligt at slette byggeri linjer, som er den ordning, og dybest set gør mere synlig.

Her er hvordan man tegner en blyant græshoppe ham at få det mest realistiske. Hvis du ønsker at give etableringen af en farve, bruge smaragd maling, og tegne en grøn græs, der dygtigt skjuler dit mesterværk helt.

Nu kan du beundre hans arbejde og stolt vise det til venner og familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.