Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Julia Dellos: biografi, personlige liv, fotos

Yulia Dellos er en berømt skuespillerinde, ikke kun i Rusland, kunne hun også erobre Paris. Og det hele begyndte med byen, hvor skuespilleren blev født - Leningrad. Hun kan ikke kun leve et aktivt liv i en skuespiller, men at opdrage børn og være en kærlig hustru.

De første skridt i skuespillerkarriere

3 oktober 1971 den smukke Leningrad blev født Julia Dellos, der ikke engang ved, hvad der vil ske i fremtiden. Hun voksede op som en almindelig pige: besøg i haven, skole, han studerede skrivning, læsning og matematik. Men ligesom ethvert barn, Julia begyndte at vise talent. En af de foretrukne aktiviteter for piger læste digte på en stol, når alle de pårørende samlet til en ferie ved bordet. Fungerende så elskede Julia, at hun besluttede at associere med ham livet.

Din vej til toppen dygtighed hun begyndte med Kiev Institut for Karpenko-Kary. Men undersøgelser i denne skole varede ikke længe, og efter en vis tid af personlige årsager i LGITMiK Julia overført til sin hjemby på L.A.Dodina kursus. Leningrad State University, hun dimitterede med udmærkelse i 1989.

Den første erfaring i den teatralske karriere

Normalt, efter endt uddannelse, kandidater er aktivt søger arbejde, sendt til alle virksomheder til deres CV, gå til interviewet, så prøv at præsentere dig selv så godt du kan.

Men Yulia Dellos undgå sådanne bekymringer. Det er meget godt manifesteret sig i studietiden, han havde en stor succes i at handle og efter endt uddannelse modtaget et tilbud fra Maly Drama Teater.

Der har været meget mere kompliceret end i de års træning. Vi havde konstant bevise deres faglige færdigheder, lære at anvende deres viden og altid være den bedste. Vigtigt var det faktum, at det var nødvendigt at tilslutte sig et nyt hold og opbygge relationer med deres jævnaldrende.

I teatret, arbejdede hun i 6 år, i løbet af denne tid formået at gøre 7 teaterproduktioner. "I denne erklæring - jeg sagde chefen instruktør - en tysk Julia vil Dellos." Nationalitet måtte ændres meget ofte, og dette er en af de vanskeligste opgaver. Inden for en kort periode er nødvendig for at lære accent krævede sprog, lære manerer og levevis. Dette er formentlig en af de vanskeligste transformationer i verden af skuespil.

Yulia Dellos - film skuespillerinde

Men livet står ikke stille, du gå videre og erobre nye højder. Efter teatret gik Julia ind i verden af biografen. Selvfølgelig, som andre steder, der er en enorm konkurrence, men på grund af sin fremragende håndværk, hun var i stand til at bryde igennem, og gøre et navn for sig selv. Skuespillerinden Julia Dellos begynder at filme hendes første scener. Hun mestrede biograf uden for landet, i Paris, hvor han fik sin første rolle i filmen «L'Amour etranger».

På trods af sin fremragende data, Julia støder på problemer. Teatret er forskellig fra filmen, her er helt anderledes form af spillet, de øvrige vilkår og betingelser. Først var det svært at genopbygge et nyt liv strøm, men har en stor oplevelse efter den første rolle, skuespillerinden sluttede spillet og meget snart fik en ny rolle i filmen. En af de mest fremtrædende film, der medvirkede Julia Dellos er Gaudeamus og "Klaustrofobi", den første modtaget Lourensa Olive Award og den anden modtog førstepræmien på festivalen "BITEF". film skuespillerinde kan hurtigt forvandle sig til billeder. Igangværende arbejde med dig selv, selvstændig forbedring, en kærlig hustru og mor - alt Julia Dellos. Biografi af skuespiller imprægneret med optimisme og selvtillid, gør nybegyndere aktører til at tro på deres evner.

Den første bekendtskab med sin kommende mand

Konstant skydning, den nye rolle af byen - et travlt virkende liv Julia Dellos. Personlige liv var så uforudsigelig. I øjeblikket er skuespillerinden er gift med Dmitry Miller, kendt som Edward Serov, fra serien "Traffic Light". Som du ved, Julia levede i flere år i Frankrig. I december 1998, på grund af den nye rolle i filmen skuespiller vendte han tilbage til Moskva og besluttede at fortsætte sin foretrukne hobby - tryk let danseundervisning. En meget stram tidsplan, konstant skydning meget udmattende pige, hun kom i skole 06:00. Lærer så hende travle tidsplan og tilbød at træne i de store mestre - Dmitri Miller. Han kan forhandle og nå frem på et belejligt tidspunkt, og om morgenen en ekstra times søvn.

Julia kunne lide denne mulighed, men på grund af den fastansættelse hun kunne ikke mødes med den nye lærer. I stedet klasser er gode til at skabe kontakt via telefon. Det skal bemærkes, at kommunikation var let, de kommunikeret om et emne, og jublede hvert opkald.

Fra Dusk Till Dawn

Dima fortalte Julia om hans foretrukne Kasakhstan, som er meget ofte besøgt som barn. Han var i stand til at overraske pigen historien om de hvide blomster, der vokser i området. Den singularitet af det faktum, at de åbner natten og blomstre indtil solopgang. På sådan et smukt syn at se hele familien skulle til Dima og de hele natten uden at stoppe for at dele deres tanker, events, griner og bare afslappet.

En af de mest mindeværdige begivenheder i deres bekendtskab par sagde 28 April. Julia rulleskøjter og jeg besluttede at besøge Dima i college, men det var på Maly Teater. Pigen gik til hendes elsker, og den dag de gik til bare gå rundt Moskva. De var så interesserede i hinanden, at Dima ikke ser på uret og til sidst gik glip af toget. Unge mennesker måtte gå indtil daggry.

venskab mænd

På tidspunktet for deres kommunikation allerede havde Yulia et barn. Ofte er det største problem i familien er et barns opfattelse af den nye mænds nær moderen. Men Daniel, søn af en skuespillerinde, vel venner med Dima og havde intet imod ham. Mor forsøgte at besvare alle de spørgsmål, som barnet, og Dima, til gengæld forsøgt at behage ham: spillekort, opmuntret legetøj, gå en tur. Så Dima vandt hjertet af et barn, og de blev meget god druzyami.Ochen var ganske venskab og Julia Dellos. Billeder bekræfter endnu en gang stærkt venskab mellem Dima og Danilo.

Forholdet mellem et ungt par stille og roligt udviklet sig og nu Dima samler med Julia. Under rejsen den nye kæreste af skuespillerinden ikke kunne sige farvel til sin hund og tog hende med sig til en ny familie. Lille Daniel har altid drømt om sådan en ven med fire ben, og så det var meget glad. Nu Julia Dellos måtte følge de to mænd elsker dem og passe. Som reaktion på at modtage gensidighed: drengene er altid glad for min mor og kone.

Pædagogisk proces, business mænd

Det er værd at bemærke, at den lille Daniel Dima altid adlød og, som drengen, nye far virkelig inspireret ham. Allerede efter et stykke tid drengen, inspireret af det arbejde, Dima begynder at forsøge at skrive deres egne sange. Så notesbøger fyldt med rap side om forskellige emner, der urolige sjæl af et barn.

I dag, Daniel er en voksen, og derfor mere end nogensinde, brug for en stærk mandlig støtte og ordentlig opdragelse. Det var i denne alder lægger karakter, adfærd, outlook. Dima er ikke let givet rollen som far, men han forsøger at finde et kompromis: ikke forbyder noget, lære drengen at træffe det rigtige valg. En voksen søn Julia spillede med deres spor til natklubber. Moderen, til gengæld er meget bekymret for sin søn og ikke godkender disse nat ture, men Dima siger, at det er normalt i denne alder. Ifølge Yulia Dellos selv, børn er en stor inspiration for at erobre nye højder.

Der er ingen grænse for perfektion

Det ser ud til, at stadig nødt til at være lykkelig? Der er en stor karriere, en kærlig mand, børn, et dejligt hjem. Men i dette liv er det ikke nok, er du nødt til konstant at arbejde på dig selv, lære noget nyt, for at prøve mig selv på andre områder. Julia, foruden film og familie, arbejder hårdt på at opnå ny viden og færdigheder. På nuværende tidspunkt kan hun tale med dig på engelsk, fransk og italiensk. Derfor, hvis du ejer et af disse sprog, vil du være i stand til at kommunikere med skuespillerinden.

Spare tid, kan lide hun at tilbringe i poolen eller den fredelige yoga i klasseværelset eller modtage energi til tai chi lektioner. Men det er ikke alle hobbyer skuespillerinde. Du vil blive overrasket, men Julia er i stand til at sluge ild. Du har sikkert mere end en gang Mark dette begreb, at skuespillerinden er så fanget det skuespil, som hun ønskede at lære det. I en stille aften i hjemmet af Julia og Dima kan høres spille klarinet. Som du kan se, skuespillerinden er stærk, ikke blot i verden af biografen, men også i andre områder af livet. Julia er et godt eksempel for moderne kvinder. En vellykket skuespiller, en kærlig hustru, mor til tre børn - alt dette Julia Dellos. Familie hus i fotoalbummet afspejle den glæde, varme, familie lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.