ComputereNetværk

Sådan finder du ud af login i "Odnoklassniki": hackingskunst

Så i dag vil vi tale med dig om, hvordan du finder ud af loginet i "Klassekammerater". Ærligt, dette er ikke den bedste idé. Men hvis du er ejer af din konto, og login-data går tabt, kan du forstå det. Lad os se, hvordan du kan finde ud af login og adgangskode til "klassekammerater".

genopretning

Lad os starte med måske den mest ærlige og effektive version. Det hjælper kun dem, der virkelig er den sande ejer af deres profil på det sociale netværk. Hvis du ikke kan finde ud af loginet i "Klassekammerater" eller adgangskode, kan du bruge en særlig form for opsving.

Det er denne tilgang, som vil hjælpe os med at få de data, vi har brug for. Gå til hovedsiden af det sociale netværk, og vælg derefter "Glemt adgangskode?". Når du er nødt til at huske det mobilnummer, som spørgeskemaet (eller e-mail) er vedhæftet, og faktisk indtaste dataene i det relevante felt. Vent lidt - og du vil modtage en besked med din login og adgangskode. Som du kan se, er intet kompliceret. Nu ved du, hvordan du finder ud af loginet i "Klassekammerater". Men nu vil vi tale med dig om mindre behagelige sager, nemlig om at bryde.

Hvis en ven

Nå, lad os overveje måske de tilfælde, hvor vi får dataene fra vores venner og bekendte. Især dem der bor meget tæt på os. For at fortælle vennens login i "Odnoklassniki", for at være ærlig, kan det være ret svært.

Den første måde du kan prøve er at udtrække de nødvendige data fra kammerat. Dette kan være et direkte spørgsmål (selvom du ikke sandsynligvis vil blive besvaret) eller tip. Du kan forsøge at få samtaler med adgang til posten, og derefter gennem det for at få dit login og adgangskode. Helt vanskeligt, men alligevel meget interessant skridt.

Normalt fungerer denne indstilling meget godt. Især hvis en person er tæt på dig. I dette tilfælde kan du nok spørge alt, hvad du har brug for direkte. Så nu skal vi se, hvordan du kan finde ud af login på "Klassekammerater" på andre måder. Der er stadig et par mere.

The Spy

Og her er en anden ret interessant tilgang, der hjælper dig med at få alle de data, vi har brug for i dag. Nu vil vi se med dig, hvordan du finder ud af loginet i "Klassekammerater" ved hjælp af en speciel spion. Det er han, der som regel tillader os at erhverve personoplysninger fra brugeren.

For at vride ideen skal du finde og downloade en speciel keylogger. Det skal installeres på offerets computer og derefter oprette for at sende data til dig via e-mail. Derefter kan du vente på, at brugeren indtaster deres login og adgangskode fra det sociale netværk, og læs derefter rapporten sendt til dig om manipulationerne med computeren. Vil kun se på, hvad login i "Klassekammerater" er skrevet - og alle sager.

Ærligt, ud over de data, du har brug for, kan du få en masse ekstra information. Alt dette fordi keyloggeren "slikker" alt, hvad brugeren skriver. Ja, nogle gange kan det virkelig være nyttigt. Men i de fleste tilfælde, tværtimod. Så lad os se, hvordan du finder ud af loginet i "Odnoklassniki" på en anden måde.

indhold

Nå, her er den næste tilgang, som ganske ofte, som mange siger, hjælper. Dette er ikke andet end brugen af specialiseret indhold, som vil hjælpe med at få data fra sociale netværk. Denne software kaldes en tyveri.

Alt du behøver er at finde det, download det og installer det på din computer. Derefter logger du på det sociale netværk via din konto. Dernæst, inden du åbner en hel række nye aktiviteter. Du skal vælge "Modtage data" -elementet, og indtast derefter i den relevante linje adressen på den konto, du vil knække. Det er alt sammen. Når du har lavet denne proces, kan du nyde resultaterne, for nu ved du hvordan du finder ud af loginet i "Klassekammerater".

Bagsiden af mønten

Sandt, ikke altid så godt. Sagen er, at intet forsøg på hacking forbliver i skyggerne. Således er vi nødt til at være klar til nogle, ikke de bedste konsekvenser.

Den første er tabet af tillid og god holdning fra dine kammerater. Dem du forsøgte at hacke. Hvis du "ser igennem", er det usandsynligt, at du bliver tilgivet meget hurtigt. Ikke desto mindre kan man altid finde et fælles sprog med en person, omvende sig, undskylde.

Den anden ting at overveje, er at blokere din konto. Sagen er, at hvis administrationen af det sociale netværk mistænker dig for hvad der var gjort, så bliver du "afskåret" ved adgang til ressourcen. Ja, og vil blive markeret som en bedrageri og en tyveri. I dette tilfælde er kontogendannelsen simpelthen umulig.

For det tredje, hvad du skal være opmærksom på, er at efter at have brugt indholdet beregnet til hacking, kan du stjæle spørgeskemaet. Desuden vil det virkelig ske, hvis du beslutter dig for at bruge specielle applikationer, der tilsyneladende udvider mulighederne for sociale netværk. Så pas på, når du tænker på uautoriserede handlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.