ComputereNetværk

Facebook virker ikke: hvad skal man gøre?

Du er en aktiv bruger af sociale netværk. Og en dag forsøger du at blive autoriseret, og Facebook virker ikke. Så opstår et logisk spørgsmål: "Hvad er der sket?" Selvfølgelig kan årsagerne til dette fænomen være anderledes. Men faktum er, at tilladelsen ikke passer. Og du kan ikke kommunikere med dine venner længere. Problemet skal løses på en eller anden måde. Hvad skal jeg gøre, hvis Facebook ikke åbner? Hvad kunne være årsagerne til? Er det muligt at rette op på situationen selv?

Systemfejl

I starten skal du forblive rolig. Faktum er, at hvis Facebook ikke virker, kan den første årsag være netværksfejl. Og det er ikke din skyld. Dette er et problem med hovedserveren. Som regel opstår de spontant. Og de rettes hurtigt. På mindre end et par timer vil adgangen til det sociale netværk blive genoprettet.

Hvis du er i tvivl om et systemfejl på hovedserveren, skal du læse nyhederne. Det faktum, at Facebook ikke virker, rapporteres ganske ofte i nyhedsfeeds. Uanset om det er den normale fejl i udstyr eller hackerangreb - brugerne bliver underrettet. Som praksis viser, opstår der ofte ikke problemer med "Facebook" på grund af en fejl eller forsøg på at hakke ind i hovedserveren. Hvad er så sagen?

Internettet

For eksempel på grund af brugerens uopmærksomhed viser Facebook ikke hovedsiden, og nægter også at arbejde, når du ikke har internetforbindelse. Dette er en af de mest almindelige årsager til problemet. Og det løses nemt og simpelt - oprettelse af netværket.

Ring til internetudbyderen og find ud af, om der er sket uheld eller uheld på stationen. Hvis ja, vent indtil Internettet er gendannet. Er alt okay? Tjek modemet for brugbarhed. Om nødvendigt skal du genstarte den eller skifte til en ny.

Nå, hvad hvis internetforbindelsen er okay, men Facebook virker ikke? Og dette er stedet. Men andre sider er stille og funktionelle? Kan du virkelig glemme dit brugernavn og din adgangskode?

virus

For nylig klager mange brugere af sociale netværk på, at computere er inficeret med virus. Og netop denne infektion bliver hovedårsagen til nægtelse af sociale netværk fra arbejde. Men kun på den inficerede computer. Hvis du forsøger at autentificere med et "sundt" operativsystem, vil alt vise sig. Så tidligt at kontrollere din computer anti-virus vil hjælpe med at undgå mange problemer.

Ikke desto mindre virker Facebook, selv efter behandling, ikke. Dette fænomen er en konsekvens af virkningen af en computer infektion. Det er registreret i systemdokumenter og blokerer arbejdet i sociale netværk. For at rette op på situationen? Easy! Og ingen herrer er nødvendige. Bare gå til mappen Windows / System32 / Drivers / etc. Der bruger du notepad-tjenesten til at åbne værtsfilen, og derefter slette alt, der er skrevet i det, og gem derefter ændringerne. Ellers slette dette dokument. Og også fra "Papirkurven" - det er vigtigt.

Bemærk at der er flere dokumenter med navnet værter? Alle sådanne filer fjernes uigenkaldeligt. Genstart computeren - det er alt sammen. Prøv igen med det sociale netværk. Hvis trinnene er udført korrekt, vil Facebook tjene i fuld kraft.

breaking

Det værste der kan ske med din konto på et socialt netværk er hacking. I dette tilfælde vil du miste tilladelsen ret. Og selvfølgelig står over for problemet, når Facebook ikke virker. Måske sker sådanne tilfælde hver dag mere og oftere.

Desværre er der kun en vej ud - at starte en ny konto. De hackede sider i Facebook er svære at komme tilbage. For det første vil hackere og svindlere stjæle spørgeskemaet før eller senere. For det andet, at bevise, at dine rettigheder til Facebook-administrationsprofilen er komplicerede. Nogle gange er det umuligt. Hvis du for nylig har brugt mistænkeligt indhold, skal du ikke fortsætte med det. Og start en ny konto på det sociale netværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.