SkønhedHudpleje

Matting creme til ansigtet - hvad er det? Gennemgang og anmeldelser

Enhver kvinde ved enhver alder ønsker at være selvsikker og smuk. Selvfølgelig, en af de vigtigste indikatorer for attraktivitet en sund hud. Men hvad med dem, der er ikke så heldige? I dette tilfælde, vil du være i stand til at hjælpe matterende ansigtscreme. Hvad er det, alle kender ejeren af fedtet eller kombineret hud. Dette er hendes bedste ven og hjælper.

Matting creme. Hvad det er, og hvordan det virker?

Så mere. Problematisk, kombination og fedtet hud typer er kendetegnet ved en fælles træk - overdreven produktion af talg, som følge af hvilken en person opnår ikke meget flot glans. Udseendet af denne egenskab er altid byttet. Især når det er varmt udenfor. Concealer eller pulver til at klare dette problem er ikke den bedste måde. Porer bliver tilstoppet, at situationen kun forværres. Fordi at få den perfekte effekt er bedst egnet særlige måtter ansigtscreme. Hvad er det? Værktøj fungerer således: på hudoverfladen forekommer umærkelig tynd film, der blokerer for produktionen af sebum.

Ikke kun det giver dog til at forbedre udseendet af huden. Sammensætningen af disse cremer indeholder specielle ingredienser som trænger ind i de dybeste lag af huden. De normalisere talgkirtlerne. I øvrigt, brugen af sådanne cremer har endnu akkumulerende effekt. I de fleste tilfælde er disse midler også beriget og filtrerer beskyttelse mod UV-stråling.

Kort sagt, måtter creme - kosmetik til særlige formål. Det er simpelthen uerstattelige for kvinder. Især i den varme årstid. Men glem ikke, at picking up creme, er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. For eksempel hudtype, alder, allergier, tilstedeværelse i de naturlige og sunde ingredienser. Selvfølgelig behøver cremen kun forsøge. Nedenfor er en liste over de mest populære produkter af høj kvalitet.

"Clean Line. Aqua-creme. Øjeblikkelig uklarhed "

Lad os starte fra begyndelsen. Du kommer til at købe måtter ansigtscreme. Hvad er det, du kender. Men hvad er stadig at vælge? En fremragende udførelsesform er en "netto linje. Aqua-creme. Øjeblikkelig dis. " Disse produkter er præsenteret i almindelig rør behageligt design (50 ml) i grøn-blå nuancer. Kendetegnet ved hjælp af en lys urte duft, hurtigt forsvinder efter ansøgning. På grund af konsistensen af tyk creme påføres meget godt. Ved kontakt med huden det let optager, som om smeltning. Produktet er perfekt til selv flaky og tør hud, da det fugter perfekt.

Den består af naturlige ekstrakter af eukalyptus og zink. Huden bliver fløjlsagtig og glat, og glans neutraliseres i lang tid. Hver pige drømme om en perfekt hud, der skal opfyldes i sådanne produkter. Men i virkeligheden, ganske sjældent at finde medlemmer af en mere retfærdig køn, hvem ville have troet din hud perfekt.

Solcreme Sun Energy Grøn + Panthenol

Lad os overveje endnu en mulighed. Du vil helt sikkert lide den næste måtter ansigtscreme. Hvad er det? Sun Energy Grøn + Panthenol - ukrainske glimrende middel til produktion, repræsenteret i volumen på 30 ml. Cremen er ideel til brug i den varmeste tid af året. Efter produkt applikation på huden bliver touch og fløjlsagtig erhverver dis. Shine forsvinder med det samme. Den består af flere forskellige filtre i kombination for at hjælpe med at forhindre tidlig ældning af huden og fremkomsten af forbrændinger på grund af eksponering for sollys det. Hertil kommer, at værktøj giver dig mulighed for at fugter huden og er velegnet til alle typer af det. Kort sagt, vil du ikke fortryde. Du kan nemt fjerne eller forhindre fremkomsten af små defekter på din hud. Stærkt udtrykte skinne ved hjælp af dette værktøj, vil du rense nemt.


Baikal Herbals

Overvejer mattifying creme til ansigtet, skal du sørge for at være opmærksom også på denne facilitet. Dette produkt er baseret på ekstrakter af urter Baikal. Det omfatter morgenfrue, citronmelisse, kalot, skov jasmin, timian og andre urter. Handler i kombination, disse komponenter at arbejdet kan blive normalisere talgkirtlerne, porer - smal, rødhed og irritation - elimineres. Hud får en følelse af friskhed og komfort. Efter brug, huden bliver glat. Sund uklarhed erstatter en ubehagelig fedtet glans.

Røret - 50 ml creme. En fordel ved værktøjet er dens mangel på parabener. Af den måde, cremen er perfekt som base for makeup. Den særlige struktur af fedt cover problemer for du vil ikke længere være.

Diademine

Denne matterende creme tilbydes forbrugeren i en glaskrukke kompakt volumen på 50 ml. Produktet er egnet til påføring på huden af blandet og normale type. Den aldersgruppe anbefales til brug, der spænder fra 25 til 55 år. Efter anvendelse farve creme teint bliver helt flad. Ugly glans øjeblikkeligt forsvinder. Værktøj hjælper med at normalisere talgkirtlerne. Den naturlige balance er genoprettet. Cremen indeholder vitamin E. Det giver hudoverfladen en ekstra strømforsyning. Indeholder også specielle filtre, der beskytter låget fra solens stråler. Kort sagt, du gemmer og glans, og normalisere talgkirtlerne, og beskytter mod solen. Faste fordele.

NIVEA Visage

Mere om dette notat, at vælge en creme til fedtet hud? Mattere daglige "Nivea" præsenteres for køberen i en plastbeholder (50 ml). Strukturen indbefatter en særlig fugtgivende komplekse og algeekstrakter. Takket være dem, huden dybt næret, og porerne er ikke tilstoppet. Efter brug af skinne hurtigt elimineret, huden bliver kedelig. Desuden cremen indeholder filtre, som beskytter mod ultraviolet stråling. Forbrugsstoffer produkt er meget omkostningseffektiv, ikke-påtrængende lys forskellig aroma på huden fordeles nemt. Dette er et fantastisk værktøj, som er udviklet af eksperter, fjerner overskydende fedt udledning. Det anvendes til dekorative formål, såvel som en forebyggende fremgangsmåde til fjernelse af fedtet film dannet i løbet af dagen.

Garnier

Denne måtter dagcreme til ansigtet er meget populær blandt kvinder. Men det mest populære værktøj er et produkt kaldet "livgivende fugt." Denne creme sorbet. Præsenteret produktet i en blød, behagelig rør lysegrønne behagelig skygge. Denne løsning er valgt ikke tilfældigt. Cremen indeholder grøn te. Efter påføring på huden, straks der er en følelse fugtes. Det fortsætter hele dagen. Betyder perfekte bunde huden. Tonen i det bliver glat og frisk. Således hjælp af, du justere hudens overflade, likvidere en række fejl og udslæt, fjerner glans, eliminerer bakterier, normalisere talgkirtlerne.

Kundevurdering

Og endelig. Det er et fremragende værktøj måtter ansigtscreme. Anmeldelser dette produkt modtaget meget positivt. Dette er ikke overraskende. Enhver kvinde, der lider af det er ejer af fedtet hud, skal du sørge for at anbefale dette værktøj veninder ved ulykke. Desuden er mange er tilfredse med, at en matterende tone creme kan købes på en forholdsvis overkommelig pris. I dette tilfælde er effekten er utroligt. Typisk, kunderne køber, er det næste rør eller krukke, uden at vente indtil slutningen først. Så kvinder er imponerende sådanne cremer.

Mange kvinder er tvunget til at bruge en mattifying creme som base. Dette er ikke overraskende. Efter alt, huden er i høj grad afhængig af, hvordan det fungerer talgkirtler. Især en masse af dem ligger i det nasolabiale trekant, hage, næse, pande og pande. Er talgkirtlerne i dermis overfladisk. Sebum er en kompleks fedtstof bestående af hormoner, proteinprodukter, fedtsyrer, cholesterolestere, og så videre. D. Den giver huden elasticitet, en tynd film, der dækker den. Og også begrænser fordampning fra dens overflade fugt, forebygger udtørring. Sammen med derpå sebum på hudoverfladen skaber et surt miljø. Det er den såkaldte syrekappe. Den beskytter huden mod bakterier. Tør hud ældes, som vi ved, en lille smule hurtigere. Derfor, hvis ordentligt passet for kvinder med fedtet hud kan være meget længere tid at holde den smukke velplejet udseende.

Denne creme er en favorit af mange af messen køn. betyder Oftest anderledes naturlige sammensætning. Fordi effekten kan ikke undgå at behage. Behagelig konsistens og smag, måtter funktioner - kort sagt, købe, og du vil ikke fortryde det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.