HjemlighedHavearbejde

Salat. Vokser op på åben mark

Salat refererer til årlige vegetabilske planter. Det har mange medicinske egenskaber, det indeholder vitaminer B, A, PP, C, sporstoffer såsom molybdæn, iod, mangan, kobber, bor og jern. I de fleste af landets vegetabilske kan dyrkes hele året: sommer, efterår og forår på åben mark, og om vinteren i mørke. Den utvivlsomme fordel af anlægget er, at det er en af de første til at give sine vitamin greens og stadig føles fantastisk i haven eller i en gryde i vindueskarmen.

Karakteristik af kultur

Salat dyrkning, som ikke kræver en stor indsats, er holodnostoykoy kultur. Den optimale temperatur for dyrkning et område fra 16 til 18 grader. Ved højere temperaturer og tørre klima i hele kraft af planterne kan gå i farver. Den mest udbredte og grønne salat. Bladene af dem kan være fast eller dissekeret, tandede eller glat, kål afrundet eller cirkulær flad. Salat vokser i jorden, som ikke kræver særlig uddannelse, modnes inden 25-40 dage efter de første skud.

Jord dressing. Vokser op på åben mark.

Bedst af alt salat vokser på steder, hvor plantet kartofler, kål i det forløbne år, især hvis jorden gøre organisk gødning. Salat dyrkning som ikke kræver særlig forberedelse af jord-jord, ikke desto mindre afviser salt, lerjord. Alt i alt dog, planten er uhøjtidelig. Den øgede indhold af humus og mineralsk gødning kun forbedre spiringen.

Salat. Vokser fra frø

Salat frø er sået meget tidligt - i slutningen af april - begyndelsen af maj. Disse tidlige sorter salat vedrører Sjov, virvar, Credo, Oakwood. Seedning er nødvendigt at foretage en almindelig måde. Mellem rækkerne af modstå intervaller på 20 centimeter mellem frø - halvanden centimeter. Frøspiring sker ved en temperatur på 2 °, den mest aktive vækst ved en temperatur på 20 - 22 grader. Beskær på åben mark kan produceres i perioden fra juni til september, når du bruger filmen - i maj måned. Salater, dyrkning af som kræver en stor mængde lys er lange-dag planter. I løbet af vækstsæsonen er det vigtigt at give den nødvendige mængde fugt planten. Hvis fugt er ikke nok, så salat zagrubeyut, og grøntsager mister mest gavnlige egenskaber.

rengøring salat

Høsten foregår efter 30 - 40 dage fra datoen for fremkomsten af kimplanter. Delvist kan samle blade og tyndere planter. For icebergsalat er kendetegnet ved en længere modningsperiode - op til 70 dage.

Dyrkning af kimplanter

Til dyrkning af kimplanter salat tape eller pottemuld brug, da planterne ikke lider skade på rodsystemet. Tørv tablet med sætteplante plante skal tilstrækkeligt fint, så det steg over centimeter vigtigste jord, da den dybere plantning nederste blade er inficeret med en svamp eller råd. Den mest hensigtsmæssige måde at dette er at vokse Kochan sorter af salat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.