HjemlighedHavearbejde

Fornuftig anvendelse af borsyre i havebrug

Hvis anlægget er dækket med obskure pletter, det falder blade eller bare spilder væk, måske det mangler nogle mikronæringsstoffer. Korrekt brug af borsyre i havebrug kan stige betydeligt mængden af frembragte æggestokke og forhindre eventuel nedsynkning afgrøde.

Oftest anvendes til fodring borsyre druer. En enkelt behandling af knopper kan øge fremtidige udbytte på 20% eller mere. Denne overraskende virkning opnås ved at opretholde en mindre blomster og frugtløsningsmidler æggestok. Udenlandske eksperter anbefaler en dosis på 3,5 g gødning pr liter vand. Indenlandske gartnere sige, at borsyre i havebrug, kan anvendes i en andel på mere end et gram per liter vand. Men doseringen 20 g pr 10 liter - den mest almindelige og effektive. Spørg behandling forbedrer væksten af unge skud, og øger det samlede antal. Anvendelsen af borsyre i havebrug hensigtsmæssigt løser problemet med svage frugtsætning frugttræer. For mere høst i den kommende sæson planterne sprøjtes umiddelbart efter indsamling den sidste af frugten. Til de positive virkninger varede i lang tid, gødning gentages årligt. For stabilitet og forøge udbyttet af druer frugtsætning mindst en tredjedel volumen, en blanding af borsyre med zink forberedelse. Doseringen af gødning til forarbejdning af druer: 10 g pr 10 liter. Stigende indhold af sukker i frugter og bær - en anden nyttig egenskab, der viser borsyre.

Brug af gødning i gartnerier er altid forbundet med et ønske om at få en større udbytte på kortest mulig tid. Tilsætning borsyre og superphosphat produkt i høj grad forbedrer smagen af bær. Behandlede træer producerer sødere og mindre våde frugter, bær er ikke revnet og ikke rådne i regnfulde år. Gødning bør gøre, når frugterne nå størrelsen på sine regler for at spore kun har betydning for sammensætningen af papirmassen. For intervaller kvalitet til opnåelse borsyre anvendelse i havebrug bør være regelmæssig. Den ideelle løsning ville være at holde to sprøjtninger om året i perioden med spirende og blomstrende under direkte. Den store forstærkning tilvejebringer en forbinding udbytte på zink, bor og mangan, især i tørkeår.

Hvis brugen af borsyre i gartneri i udlandet anses for at være en uundværlig faktor for den normale dyrkning af afgrøder i den russiske brug af gødning - en personlig beslutning sommer hjemmehørende. Til korrekt brug af dette sporstof til havebrug og vindyrkning nødt til nøje at følge den anbefalede dosis og sæsonbetonede grafik gør forbindinger. Der er flere varianter af bor gødning:

  1. Borsyre superphosphat - produceres i form af granulater anvendes som grundlæggende bor fodring.
  2. Dobbelt superphosphat kornet bor - anvendes til forbehandling senge.
  3. Bura - meget let optages af planter, og er egnet til blad- og rod gødskning konventionelle anlæg.
  4. Borsyre - til salg i form af små krystaller eller skinnende flager. Det er den mest koncentrerede form for frigivelse af gødningen. Anvendes til bladsprøjtning i opløsningsform.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.