HjemlighedHavearbejde

Krysantemum pleje

Chrysanthemum tiltrukket opmærksom på sig selv, og vandt kærlighed siden tidspunktet for Confucius, som først nævnt denne blomst i hans filosofiske afhandling "forår og efterår". Mange legender omgiver denne smukke og charmerende blomst. På den ene af dem, dragen besluttet at stjæle fra de mennesker, solen brændte deres poter fangede ham. I vrede begyndte han at trampe og tåre af kugle af ild, og gnister, der faldt til jorden, forvandlet til en solrig blomster.

Chrysanthemum er faktisk sol blomst, som nyder en særlig kærlighed og ærbødighed i Østen, især i Japan, hvor den hellige billede af krysantemum lov til at bære kun medlemmer af den kejserlige familie. Chrysanthemum blomst gav selv navnet på den eponyme japanske Order. Og i Kina, er den niende måned i året opkaldt efter ham. I disse lande, fra blomster af krysantemum forbereder et udvalg af retter, og te er kendt uden for øst. Chrysanthemum, tilføjet til te, ændrer syrlig smag af drikkevaren på en blød blomst. Denne te hjælper afslapning, eliminerer hovedpine.

Enkelhed og brugervenlighed omsorg for krysantemum bidrog til den hurtige spredning af farve rundt om i verden. Hvem ved, hvor mange sorter af haven og værelse indhold, der findes overalt. På krysantemum populære i andenpladsen efter roserne i dyrkning haven. Ud over de traditionelle gule og hvide blomster, opdrættere avlet lilla og røde krysantemum.

Populære haven krysantemum Zembla pleje er ikke anderledes end andre sorter, der dyrkes som en busk, og med en enkelt blomst på en stilk. Zembla farve farver mest forskelligartede: creme, orange, hvid, pink, gul, ofte have i midten af blomsterstanden grønlige kronblade. Zembla blomsterstand - store nok kurv 5-7 cm i diameter. Populære krysantemum Zembla, som har tre åbne blomster på en lang gren.

Zembla blomstrer sædvanligvis i efteråret, stærk og elastisk stilk resistente, hvilket tillader en blomst er i vasen i omkring tre uger.

Sådan passe roser? Krysantemum, passet er ikke særlig svært, ikke krævende til jorden, men meget gerne solen. Korrekt pleje roser vil for god dræning og belysning. Plant blomster bedste i foråret, på et tidspunkt hvor afkastet passerer fra frost og unge skud vil ikke blive kvalt af frosten trussel. landingsområdet skal være udstyret med beskyttelse mod vind og placeret således, at solen varmede blomsterne er ikke mindre end fem timer om dagen.

Rettidig vanding, beskæring og topping - at ligesom krysantemum, pleje, der skal derfor er at give. Selvfølgelig, de nødvendige lugning haven krysantemum af ukrudt og løsne jorden. Mange sorter af krysantemum dannes i høje buske, der skal bevares. Til dette formål, metal pinde, som er forbundet til en wire. Eller speciel maske, forankret omkring den varme grød. I første omgang ser det ikke meget æstetisk tiltalende, men efter krysantemum bush når kanten, værdighed brugen af sådanne redskaber vil blive tilgængelige.

Krysantemum, passet og omfatter den korrekte gengivelse af farver, let formeres ved stiklinger, selv brudt fra buketten flugt og satte ham i jorden, kan forventes at flygte snart med nye blade. Til avl krysantemum division gravet i foråret busk adskilt del af rødderne og transplanteres. Mens omsorgen for krysantemum bør erindres, at buskene skal adskilles hvert tredje år. Hvis du glemmer det, vil du ikke give krysantemum frodig og stærk flor.

Tilstrækkeligt krævende krysantemum, der forlader dem ved dyrkning indebærer fodring nitrogen gødning til blad- masse nødvendig til dannelse kurve fosfat gødning, mens det er ønskeligt at fodre krysantemum blomstre kaliumgødninger. Det er alt.

Med den rette pleje til roser, vil de længes efter at behage dig med deres blomster, bliver også en vidunderlig dekoration og gave i form af en buket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.