HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse agurker

Da det viste sig, hovedfjenden af lækre agurk - stress. Men hvordan man dyrker agurker, så at et sådant fænomen ikke var? Efter enkle tips, vil du reducere stress på et minimum. Det betyder, at du ser uønsket bitterhed eller sygdomme og skadedyr, der ofte rammer agurker.

1. moisturize jord

Det er nødvendigt at sikre planten den rette mængde fugt. Især det drejer sig om den periode af blomstring og frugtsætning. Stress, som forårsager mangel på fugt, øger indholdet af stoffer, der er ansvarlige for udseendet af bitter smag.

Agurker vokser ganske hurtigt, så baseret på den type jord og vejrforhold, de har brug for fra 25 til 50 millimeter vand om ugen. Hvis du ikke ved, hvordan man dyrker agurker, huske én ting - meget vigtigt at holde jorden i en let fugtig tilstand.

2. opretholde den krævede temperatur

Agurker kan ikke lide varmt vejr. Den høje temperatur af atmosfæren ikke kun negativt påvirker kvaliteten af høsten, men også provokerer en stigning i antallet af hanblomster. Hvis klimaet, hvor du bor, det er meget varmt, er det nødvendigt at arrangere skyggen planter, især i tiden efter middag. I dette nummer kan du hjælpe plantet syd finkultur eller en simpel klud fortelt. Det er vigtigt, at han ikke går glip 50% af sollyset.

3. Agurk er meget vigtigt varm jord og lys

Vil du få en god høst af lækre grøntsager, men ikke har en anelse om, hvordan man dyrker agurker? Så plante dem i godt tændte sted at drennirovannuyu og varm jord. Ideel til agurker - høje kamme. Ingen grund til at så frø eller punktere, selv når der er en trussel om hård frost. Og jorden skal være opvarmet til mindst 15 grader.

4. Gødning

Agurk dyrkning og pleje, som du forsøger at sikre, at vil behage dig med en god høst, men hvis jorden, hvor de vokser, præ-treat med organisk gødning. To store valg: gøre moden gødning eller kompost af god kvalitet. Jord er nødt til at være løs og let. Efter nogen tid, hvor det er dannet og skud vokse de første blomster vil have mere tid til at lave kompost eller anden gødning midtergangen. Gulnede blade? Dette tyder på, at manglen på kvælstof i planter, og de har brug for ekstra gødskning.

5. agurker bør være et sted at vokse

Hvordan til at vokse agurker, hvis de ikke har plads nok? Ingenting. Hvis du vil give den nødvendige plads for planternes vækst, kan du fjerne endnu en grund til stress. Hvis du har besluttet at dyrke agurker på et espalier, plante dem skal være 25-30 inches fra hinanden. Hvis du komprimere kimplanter, unge træer, eller brønde med frø skal placeres i en afstand af en meter. Busk sorter skal plantes i en afstand af 90 cm.

6. Blow eventuelle ukrudt

Teknologien af voksende agurker er nu velkendt for dig, men det er meget vigtigt at følge ukrudt. Agurk blomst seng og et sted, der støder op til det, skal du sørge for at holde i orden, det vil sige, fjerne eventuelle ukrudt. Efter alt, et stort antal af dem - grobund for infektioner forårsaget af tørring. Normalt er det spreder blad bille. Vær forberedt på det faktum, at disse insekter er særligt "som" planter, der er svækket.

7. nærede

Arranger stribe dækning for at beskytte de planter. Du kan dække dem med plastik eller papir hætter eller bygge et lille drivhus. Dette vil hjælpe til hurtigt at få en god høst, og vil give hurtige vækst og blomstrende planter. Hertil kommer, at dækslet beskytter mod enhver skadedyr.

Det er vigtigt ikke at glemme at fjerne al skjule når at starte blomstring.

8. Agurker vokser ikke!

Baseret på de sorter af agurker, er de som regel fjernes 50-70 dage efter fængsel. Størrelsen på en fuldt modnet agurk afhænger også af sin mangfoldighed. For eksempel, nogle amerikanske salat sorter nå så meget som 20 centimeter i længden. En stor del af saltet-coating agurk vokser op til 10 centimeter.

9. Korrekt samling

Mange gartnere når høstede agurker, simpelthen brække fra deres piske. Men hvis du er i tvivl, om du vil gøre det samme uden at beskadige planten, skal du bruge saks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.