HjemlighedHavearbejde

Tomat "verlioka" - perfekt til haven

Varmt forår for hver gartner begynder i kølige februar måned. Det var i denne periode foretaget udvælgelsen og indkøb af alle nødvendige frø. At studere have litteratur lange vinter aftener, hver gartner foretager et valg til fordel for den ene eller anden slags, men sørg for at inkludere i sin liste over tomat "verlioka".

Dette er ikke nogen tilfældighed. Mængden af høsten per kvadratmeter, hvilket giver tomat "verlioka", er ganske vanskeligt at finde i andre sorter. Med den rette pleje, kan du få mellem 12 og 20 kg saftige frugter. Grade "verlioka" tomat når 1,5 - 2 meter og hører til poludeterminantnomu type. Derfor, for dens dyrkning skulle tage sig af den høje drivhus eller plantet på kamme med den obligatoriske læ filmen.

Tomat "verlioka" kun til film krisecentre. Ifølge modning refererer til tidlig modning tomater så perfekt til dyrkning i områder med koldt klima. Det er i stor efterspørgsel blandt gartnere i Ural og Sibirien. Da spiring og før de første rengøring tomater udvider kun 95-100 dage. Efter at have plantet frø til kimplanter i marts vil du nyde friske tomater i slutningen af juni eller begyndelsen af juli.

Tomat "verlioka" vil give dig en venlig modning frugt, som hver især vil veje mellem 65 og 100 gram og har en afrundet form med en glat overflade eller slaborebristoy, klar rød farve. Under frugtsætning indtryk, at hele hive fuld af frugter. Sådanne visuelle effekter giver mange blomsterstande, hver indeholdende seks eller ti tomater. Hængende klaser per vinstok, tomater dækker næsten alle grønne løv. Frugt er godt for både frisk konsum og til konservering. Tomater perfekt placeret i et glas krukke med enhver størrelse.

Tomat "verlioka" er meget nem at dyrke og kræver ikke meget arbejde gartner med omhu. En sund og stærk frøplanter ved at slå rod hurtigt efter omplantning til en permanent plads. Anlægget begynder at bygge en bulk rod masse, som efterfølgende vil levere alle de næringsstoffer for god frugt udvikling.

Da denne tomat sorter er hybrider, den anbefalede dannende bøsning i en stamme, rettidig fjerne rodskud. Efter dannelsen af den fjerde blomsterstand bør prischipit hovedstænglen og overført til plantevækst grund stedsøn, som forhånd under den tredje venstre blomsterstand. Denne foranstaltning gør det muligt for planten at danne et større antal blomsterstande og behage øget høst.

Denne sort er karakteriseret ved en svag type vækst. Denne funktion forenkler gartneren afholde regelmæssige begivenheder på pleje. Modstand mod ekstreme temperaturer, en stor udvikling i forhold med høj luftfugtighed og mangel på lys, hvilket gør tomat "verlioka" meget attraktivt for dyrkning.

Af særlig note er den nye hybrid avlet med alle de kendetegn for sorten - "verlioka plus" Tomat Denne sort er allerede en afgørende, højden af 1-1,5 meter, et maksimum på 1,8 meter. Ved forbedringer kan øge størrelsen af fosteret. Nu tomat vægt fra 130 til 150 gram. Lidt ændret sig, og formen af fosteret blev ploskookrugloy. Fremragende smag kvaliteten af frugt gør det muligt at bruge dem i enhver form. Et fint udvalg af sorter til konserves.

Denne sort har en høj resistens over for de fleste sygdomme, herunder vertitsillez, Verticillium nedvisning, tobak mosaik, apikal rot af frugter, Cladosporium.

Frø af tomater "verlioka" og "verlioka plus" er svært at gå glip af i butikken frø. Robuste tasker og lyst billede, og vigtigst - gennemprøvet kvalitet straks tiltrække opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.