HjemlighedHavearbejde

Apple Tree "Zhiguli" - god sent udvalg

Mange af os ligesom vinteren (sene) æbler. Denne tilknytning grund af den høje næringsværdi af frugter og deres forbrugerrettigheder kvaliteter. Blandt de mange sorter af en af de mest populære - æble "Zhiguli". Det er afledt Kuibyshev Horticultural station.

beskrivelse

Apple Tree "Zhiguli" har en afrundet, let langstrakt krone. Oftest er en pyramide. I denne klasse er hævet op filialer. Crohns ret sjældne, men godt oblistvlena. Under gunstige forhold, beskæring og sjældne kunne det være stort. Træet vokser meget hurtigt. Allerede 5-6 år æbletræ begynder at aktiv (blandet) frugtsætning. Den vigtigste afgrøde er dannet på de unge kviste og kolchatkah. Denne sort er kendetegnet ved rigelig produktivitet, men nogle gange kan det være periodisk. Desværre, æbletræet "Zhiguli" anderledes gennemsnitlig vinter hårdførhed. I meget strenge vintre det ofte fryse lidt blomsterknopper.

Apple Tree "Zhiguli" store frugter (op til 250 g) flad-runde frugter gul-grøn, dækket næsten fast rød rødme. I baggrunden ses en mørk strimmel af en anden konfiguration. Skræl fra frugten er skinnende og tæt. Nogle æbler observeres distinkte brede ribber. Frugt høstes i september. Forbruger modenhed de når en måned efter høst. Under gunstige opbevaringsforhold for deres præsentation varer i 3 måneder. Under optimale temperatur frugt ikke mister sin næringsværdi inden udgangen af januar.

De mange forskellige æble, "Zhiguli" er meget populær med erfarne gartnere. Denne form for kærlighed på grund af det faktum, at dens store frugter har en saftige frugtkød grov creme-farvet med en sød-sur smag og delikat aroma. Kommerciel kvalitet er meget høj. Apple Tree "Zhiguli" har følgende fordele: højt udbytte, tidlig udseende af frugt, store og lækre frugt. Denne sort er modstandsdygtigt over for svampeangreb. Dette æble er ideel til dyrkning i haven ved intensiv type.

landbrugsteknik

Apple "Zhigulevskaya", hvis offentliggørelse er præsenteret ovenfor, det har nogle funktioner i dyrkning. Så kan hun ikke stå steder med højtliggende grundvand. For det er kun egnet frugtbar jord med høj fugtighed og åndbarhed. Til plantning bør vælge et godt oplyst områder. Dette træ har en gennemsnitlig modstandsdygtighed over for sygdomme. Om vinteren, anbefales det at beskytte stammen og nederste grene af træet ved mus og kaniner. Til dette vil være nok til at indpakke dem med tagdækning materiale eller kunstig Jute. Denne sort bringer stor formbar og fornyelse beskæring. Den største ulempe ved æblet: den gennemsnitlige vinter hårdførhed, provokeret undertiden solskoldning skorpe. Denne sort er mest egnet til dyrkning i de centrale regioner i Rusland.

Fordi æbletræ i voksenalderen begynder at bære frugt fra tid til anden, er det tilrådeligt at holde fast årlig fornyelse beskæring og gødningsmaskiner træer med mineralsk og organisk gødning. Denne sort er også lydhør over for regelmæssig vanding i den tørre sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.