SundhedMedicin

Hirudotherapy. Hirudotherapy i gynækologi.

Hirudotherapy kaldte brugen af lægemidler igler til medicinske formål. Denne metode har en lang, mere end to tusinde år, historien om, at der i mange lande i verden.

Hirudotherapy forskellig fra andre medicinske procedurer herom opstår som følge af dannelsen af et komplekst sæt af reaktioner effekten af levende igle. Dette blodsugende annelid under suge fremhæver i human hud specielle stoffer, der forhindrer blodpropper. Kurativ indflydelse selv ubetydelige blodtab, og et stort antal biologisk aktive stoffer ind sammen med spyttet af igler. Inducerede reaktioner på eksponering er både lokale og generelle.

Klinisk effekt girudoterapii høj grad bestemt af den sugende sted, valget afhænger af arten og stadium af sygdommen, tilstedeværelse af ledsagende sygdomme. Mangesidige effekt igler (refleks, mekanisk og biologisk) gør det muligt at anvende dem til behandling af en lang række sygdomme, og tillader også at fjerne hævelse skaber dræning effekt, genvinder blod og lymfe mikrocirkulation, er en potent stimulator af immunsystemet.

igle terapi metode er så effektiv og tilsyneladende enkel, at mange mennesker gerne vil gøre selvmedicinering. På sådan et ønske er ganske naiv, fordi for at opnå en positiv effekt og for at undgå komplikationer, er det nødvendigt at kende den nøjagtige anatomi på den person, tage hensyn til den mentale og fysiske tilstand af patienten, kender co-morbiditet. Vær opmærksom på, at evnen til at anvende igler korrekt afhænger af dygtighed af terapeuten. Hirudotherapy derhjemme er muligt, men kan kun opleves paramediciner, eller hvis den person, der ønsker at bruge deres egne igler, er blevet uddannet af en specialist.

Sundhed af det moderne menneske er meget svagere end det var endda 2-3 generationer siden. Den udbredte anvendelse af syntetiske hormoner og antibiotika, er udbredelsen af miljøgifte førte til den hurtige ødelæggelse af den biologiske trivsel Homo sapiens. At finde en effektiv behandling menneskeheden tilbage til den halve glemte metode, der kom fra naturen - igler. Specielt effektiv blev anerkendt girudoterapiya i gynækologi.

En kraftfuld revitaliserende effekt på tilstanden af uorgenitalsystemet af kvinden skyldes faldet i belastningen, undgå overbelastning og inflammation i bækken organer, styrkelse af generel immunitet. Det er værd at bemærke, at hirudotherapy i gynækologi er ikke et universalmiddel og anvendes kun, når en række sygdomme: kronisk inflammation (adnexitis, salpingo-oophoritis, vulovaginity, colpites), herunder viral og bakteriel oprindelse, de forskellige overtrædelser af menstruationscyklus, endometrial hyperplasi, uterusfibromer, funktionelle cyster æggestok. Det er også blevet anerkendt og vedtaget en officiel medicin girudoterapiya infertilitet.

Smerte, ubehag og kløe i kønsdelene forsvinde, sædvanligvis efter den første session af behandling med igler, studieenhedskursus indeholder 3-4 procedurer. Infertilitet kræver en længere behandling, mindst seks måneder.

Hirudotherapy i gynækologi har en række fordele i forhold til konventionelle metoder på området for medicin. Det er kendt, at forstyrrelser i det urogenitale sfære opstår mod enhver visceral sygdom (overtrædelser af mavetarmkanalen aktivitet, skjoldbruskkirtel, generelle metabolisme, nervøse lidelser). Det, vi ser med konventionel behandling? Patienter med betændelse udnævnt antibiotika i kombination med fysioterapi, blandt mange andre patologier - syntetiske analoger af naturlige hormoner. Virkningen af disse stoffer er specifik og fokuseret på gynækologiske problemer, efter behandlingen en høj procentdel af tilbagefald og fortsættelse af en kronisk forløb af sygdommen.

Hirudotherapy samme (især i kombination med phytotherapy) virker blidt og revitaliserer hele kroppen som helhed, hvilket svarer til principperne for naturopati, hvor personen forstås som en helhed. Men i modsætning til naturmedicin, genkendt ved officiel videnskab, hirudotherapy gynækologisk fortjent indtastet det arsenal af yderst effektive metoder faktisk hjælpe kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.