SundhedMedicin

Kan jeg vaske "Miramistin" næse hos voksne og børn?

Sandsynligvis, hver person med en kold læge anbefaler nasal udskylning. Sådan udføre denne procedure? Hvad der bruges som rensevæsken? Er der nogen kontraindikationer for manipulation? Disse og mange andre spørgsmål opstår i patienter.

Vores artikel vil fortælle dig, om du kan "Miramistin" udvaske en næse for barnet og den voksne. Du vil lære om funktionerne i manipulation og anmeldelser, som er dannet på lægemidlet. Men hvis det efter at du stadig er i tvivl, skal du sørge for at konsultere en specialist.

Foreløbig beskrivelse opløsning

Før det undersøges, om det er muligt at vaske ud "Miramistin" næse skal lære vigtige oplysninger om selve. Det omfatter en kompleks kemisk forbindelse. Det har antiseptisk, antiviral, antimikrobielle effekt. Løsningen "miramistinom" lugt og smag. Det er effektivt mod selv de bakterier, der er antibiotikaresistens.

Fås produkt i forskellige former og mængder. På apoteket kan man købe det uden recept. Det bør være de medicin 175, 350 og 800 rubler, henholdsvis 50, 150 og 500 ml af det færdige produkt.

Behandling af rhinitis: hvordan at vaske næsen

Hvis du er bekymret rhinitis, skal du kontakte din læge. Lægen vil undersøge og redegøre for, om det er muligt at vaske ud "Miramistin" næse i dit tilfælde. Sandsynligvis kræve terapi og andre nasale dekongestanter. Afhængigt af arten af en almindelig forkølelse, kan det være en dråbe antibakterielle, antivirale sprays, vasokonstriktor narkotika eller immunmodulatorer. Sådan bruge stoffet i et sådant tilfælde?

Før årsag lægemiddelstoffet til næseslimhinden, vaske det. For at gøre dette, skal du bruge "Miramistin". Følg algoritme:

  1. Fylde sprøjten 10 til 15 ml opløsning.
  2. Lean over vasken ned og forsigtigt dreje hovedet til højre.
  3. Den højre næsebor ind i enheden og tryk på stemplet.
  4. Hvis du gjorde alt rigtigt, da løsningen vil flyde ud af det andet næsebor (ikke alle viser sig rigtigt første gang, så fortvivl ikke).

Kan jeg vaske "Miramistin" næse kun gennem det ene næsebor eller behovet for at injicere stoffet, og en anden? Spørgsmålet er stadig kontroversielt. Hvis opløsningen er strømmet ud af det modsatte hul, så faktisk hele slimhindeoverflade blev vasket. Gentag med det andet næsebor manipulation eller ej, selv bestemme. I tilfælde af at "Miramistin" ikke føres gennem næseskillevæggen, omhyggeligt behandle mukosale andet næsebor på en lignende måde.

forebyggende foranstaltninger

Kan jeg rengøre næsen "Miramistin" for at forhindre sygdommen? Læger besvare dette spørgsmål bekræftende. Det er kendt, at løsningen er en fremragende antiseptisk. Hvis i løbet af dagen, du havde kontakt med et stort antal mennesker eller inficerede individer, vil de bakterier og vira uundgåeligt sætte sig på næseslimhinden. Men de kan ikke trænge dybt ind i højre og forårsage sygdom. I din magt til at vende hjem for at vaske de patogene flora.

Foretrækker derefter pakket lægemiddel. Kan jeg vaske "Miramistin" næse, efter 6 timer eller mere efter eksponering? Ja, sådan manipulation for at være effektiv. Men husk, at jo før du gør det, jo lavere dine chancer for at blive syg. Spray opløsningen i hvert næsebor ved at trykke stemplet 2-4 gange. Så forsigtigt blæse hans næse.

Er det muligt at "Miramistin" at vaske barnets næse?

Dette spørgsmål er altid ivrigt diskuteret af børnelæger og forældre til småbørn. Svaret afhænger af alder af dit barn. Faktisk aldersgrænse i brugen af lægemidlet har ikke. Men ikke alle er så enkel:

  • Børn efter tre års stof udnævnt på samme måde som voksne. Ved behandling af stof er brugt op til 6 gange om dagen, og til forebyggelse af - ikke mere end 2.
  • Er det muligt at "Miramistin" udvaske en næse babyer? Her er situationen noget anderledes. Hos børn yngre nasale passager er placeret tæt på øregangen. Eustakiske rør er brede og korte. Lægemidlet under vask kan let komme ind fligene (med patogene mikroflora). Dette vil føre til udviklingen af mellemørebetændelse. Spray medicinen til babyer er også umuligt. Så tror et par gange, hvis du kan vaske næsen "Miramistin" barn, og om dette er et reelt behov.

Kontraindikationer til proceduren

Ligesom enhver anden medicin, narkotika Antiseptisk har sine kontraindikationer. Løsningen er aldrig brugt, hvis patienten har en øget følsomhed over for det. Det manifesterer en allergisk reaktion: udslæt, kløe, hævelse og andre symptomer. Hvis der under behandlingen du er der, skal du straks afbryde behandlingen og kontakte en specialist.

Anbefales ikke til vask med mellemørebetændelse. Specielt farlig manipulation kan være for børn. Ofte vordende mødre opstår spørgsmålet: Er det muligt at vaske ud en næse "Miramistin" under graviditeten? Læger får lov til sådanne manipulationer. Læger siger lægemidlet aktive bestanddel ikke absorberes i blodet, således kan det ikke negativt påvirke udviklingen af embryoet. Samtidig, at denne forebyggelse beskytte kvinder mod sygdommen.

Hvad folk siger om det

Hvad tilbagemeldinger har brugen af "Miramistin"? Udtalelser, der dannes på stoffet - er anderledes. En del af patienterne efter den første anvendelse af løsningen altid foretrækker at holde det i dit hjem medicinskabet. Andre taler om det nytteløse i "Miramistin".

Statistikkerne viser, og lægerne tyder på, at jo før du begynder at udføre vask af næsen (når de første symptomer på sygdommen), jo mere effektive vil være effekten af de beskrevne midler. Det stof er perfekt bekæmper patogener. Det ødelægger bakterier og vira ved at vaske dem med næseslimhinden.

Der er debatter om brugen af lægemidlet hos pædiatriske patienter. Du ved allerede, at børnene i næsen ikke kan sprøjtes. Hvis vi indfører dryp, effektiviteten af "Miramistin" spørgsmålstegn. Efter alt, vil lægemidlet kun dække en del af slimhindeoverfladen.

Nogle forældre, på trods af denne udtalelse, løsningen anvendes til behandling og forebyggelse af forkølelse hos spædbørn. Mødre og fædre er tilfredse med resultatet. De taler om effektiviteten af agenter.

Som konklusion

Fra den artikel, du har lært, hvad enten "Miramistin" udvaske en næse voksen og barn. På trods af alle de positive aspekter og fordele ved anvendelse af løsningen, er det ikke nødvendigt på selvmedicinering. Hvis du lider af høfeber eller tør næse, skal du kontakte din læge for individuel rådgivning. For at forhindre en løsning "Miramistin" er ikke forbudt til selvstændig brug. Men du behøver ikke bruge det uden tilladelse hos børn (især spædbørn). Bliv ikke syg!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.