SundhedMedicin

Regionalt klinisk hospital, Veliky Novgorod. Veliky Novgorods sygehuse

GOBU Novgorod Regional Hospital (Veliky Novgorod) er en medicinsk institution på tredje niveau. Det har specialiseret sig i at levere planlagt og akutpleje ved hjælp af moderne, herunder højteknologiske behandlingsmetoder. Det regionale kliniske hospital (Veliky Novgorod) begyndte sit arbejde for mere end 50 år siden. I øjeblikket bevarer klinikken erfaringerne i årenes løb og overtager nye behandlingsteknologier, der udvikler sig hurtigt.

Egenskaber

Det regionale kliniske hospital (Veliky Novgorod) har 20 kliniske afdelinger, hvor kvalificerede specialister opererer. Instituttet har en bred vifte af laboratorie- og diagnostisk udstyr. Klinikken bruger sparsomme metoder til kirurgiske indgreb, og patienter får et behageligt ophold. Takket være brugen af højteknologier og moderne udstyr samt fagligheden af læger etableres diagnosen hurtigst muligt. Efter at have gennemført komplekset af foranstaltninger, giver specialisterne en mening om patientens tilstand, foreslår optimal behandling, afgør nødvendigheden og arten af indlæggelsen.

Historie af udvikling

Det regionale kliniske hospital (Veliky Novgorod) blev åbnet den 10. februar 1946. På den tid havde institutionen 90 senge, personalet bestod af 69 personer. I løbet af det første år af hans arbejde blev 3,299 patienter behandlet på hospitalet. Fra 1946 til 1973 blev 8-8.5 tusind mennesker behandlet årligt. Da klinikken var 25 år gammel, indeholdt den allerede 500 senge og 10 afdelinger. Det beskæftiger mere end 500 mennesker. Fra 1973 til 1979 begyndte institutionen for sygdomsafdelingen af graviditet, thorax- og brystkirurgi, urologi, kardiorheumatologi, phoniatrisk og surdologisk skab. Laboratoriet for radioisotopdiagnose blev åbnet. I perioden fra 1979 til 1995, Den terapeutiske bygning blev dannet takket være, hvilke nye grene begyndte at fungere. Dette især: pulmonologisk, hæmatologisk og gastroenterologisk såvel som immunologisk laboratorium. Afdelingerne for endoskopi, kronisk hæmodialyse, neurofysiologiske undersøgelser, ultralyddiagnose, hyperbarisk iltning og fjerntliggende lithotrepsi er blevet uafhængige tjenester. Siden 1995 praktiserer klinikken en ny kirurgisk indgreb, kaldet laparoskopi. På baggrund af institutionen er der centre for medicin af katastrofer og ukonventionel lægehjælp. Den tekniske og informationstjenesten blev organiseret, som omfatter en database for udstyrsreparation og et computerscenter. Intensive Care Unit og Intensive Care Unit er fuldstændig fornyet med medicinsk udstyr, en ny behandlingsmetode og diagnose af hjerte-kar-sygdomme (angiografi) anvendes, samt en metode til påvisning af osteoporose (densitometri). I 2005 blev moderne udstyr givet til Department of Chronic Hemodialysis, UZD, X-ray Department. Litotripteren fra den nyeste model blev købt, diagnostiske metoder blev introduceret-kernemagnetisk resonans billeddannelse og computertomografi. I øjeblikket deltager det regionale kliniske hospital (Veliky Novgorod) årligt i kongresser, træningscykler, konferencer, hvor den erhverver erfaring og ny viden inden for forskellige områder af medicin. Siden februar 2009 og til i dag administreres hospitalet af hovedlægen Khoroshevskaya Alla Ilinichna.

hospital

Denne strukturelle enhed består af følgende afdelinger:

 • Kirurgi.
 • Trauma.
 • Neurokirurgi.
 • Urologi.
 • Ophthalmic.
 • Cardiology.
 • Pulmonology.
 • Otorhinolaryngology.
 • Endokrinologi.

Derudover omfatter klinikken afdelinger af vaskulær, maxillofacial, thoraxkirurgi, gynækologi, hæmatologi, nefrologi, gastroenterologi, proktologi. Kasketterne af kardiologi, intensiv pleje, genoplivningsarbejde. På baggrund af klinikken er der også en reception, central sterilisering, neurologiske, afdelinger for patienter med ONMC, og en driftsenhed.

Regionalt vaskulært center

Denne afdeling omfatter sådanne afdelinger:

 • Røntgenkirurgiske teknikker til behandling og diagnose;
 • Neurologisk for patienter med ONMC;
 • kardiologi;
 • Intensive Care.

Rehabiliteringskammer, kardiovaskulært operationsrum er udstyret.

Rådgivende polyklinisk

Regionalt sygehus i Veliky Novgorod udfører yderst specialiseret bistand til patienter, der er blevet sendt fra andre distrikt og bymedicinske institutioner. Modtag i 32 retninger. Udover de vigtigste specialister arbejder phonopedist-taleren, som lærere som taleterapeut, phonopedist-vokalist. Rådgivende modtagelse udføres strengt efter planen. Patienterne er forsynet med lægehjælp af højt kvalificerede læger, ledende frilansere og heltidsansatte af sundhedsudvalget for regionens beboere, afdelingsleder, lektorer og professorer fra lægeinstituttet. Terapi af patienter med sygdomme af forskellig sværhedsgrad og lokalisering udføres.

Regionalt Klinisk Hospital (Veliky Novgorod). anmeldelser

For det første bemærker patienter, der har gennemgået undersøgelse eller behandling hos institutionen, et højt niveau af pleje her. Ifølge mange tidligere patienter behandles hver person, der kommer ind, med omhu og følsomhed. Takket være klinikkens fremragende udstyr placeres diagnoserne ekstremt præcist, og laboratorieundersøgelser udføres på kortest mulig tid. Mange patienter reagerer også positivt på opholdsbetingelserne på hospitalet. Optagelse til optagelse, indlæggelse og undersøgelser udføres på kort tid.

Børns regionale hospital (Veliky Novgorod)

Denne institution blev åbnet i 1975. I dag er det et ret stort pædiatrisk hospital i byen. Klinikken omfatter et hospital med terapeutiske, pædiatriske og kirurgiske afdelinger. På basis af hospitalet er der også en polyklinik med traumaklinik, medicinske genetiske og surdologiske kabinetter. Der er også to afdelinger for nyfødte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.