SundhedMedicin

Akademiker GA Ilizarov. Center for genoprettende traumatologi og Ortopædi opkaldt efter Ilizarov, Kurgan

Den russiske Ilizarov Videnskabelige Center behandle eventuelle skader og sygdomme i bevægeapparatet. Her er det bruges en speciel metode. Denne såkaldte transosseus osteosyntese, anerkendt og anvendt allerede i verden. Han har skabt en metode til akademiker GA Ilizarov. Ilizarov Centre arbejder i Kurgan til december 1971. Det er den største føderale medicinske institutioner, der beskæftiger sig med videnskabelige og medicinske aktiviteter.

Akademiker GA Ilizarov

Opfindelsen af denne store lærd overgået opnåelsen af medicin i flere årtier. Gavriil Abramovich Ilizarov blev født i 1921 i en bondefamilie. Han eksternt eksamen fra high school og indskrevet i medicinsk skole. I 1944 Ilizarov arbejde landdistrikterne læger i Kurgan regionen. Det er også på dette tidspunkt interesseret i problemet med regenerering af knoglebrud. Og i 1951, under en rejse til en patient i en vogn, han regnet ud en måde at matche brikkerne ved hjælp af det oprindelige design. Prototypen af hans enhed han skabte fra skrot - spade håndtag og cykel eger.

Hans opfindelse blev patenteret i 1954, og i 1966 på basis af 2. Kommunehospitalet Barrow var et laboratorium for undersøgelse af problemer chreskostnogo osteosyntese. I '68 fik Ilizarov sin PhD. Takket være fremskridt i laboratoriet for at fremskynde regenerering af knoglevæv i 71 Kurgan Research Institute of Experimental Ortopædi og traumatologi blev etableret.

Akademiker GA Ilizarov blev leder af centret. Han var en ekstraordinær personlighed, hans opdagelser har hjulpet mange mennesker og gav nye impulser til udviklingen af Ortopædi og traumatologi. Ilizarov tildelt flere medaljer og udmærkelser, tre leninordenen. Hans opfindelse, kendt over hele verden.

History center

Siden 1972 værker af Ilizarov Center i Kurgan. Det blev grundlagt på basis af en eksperimentel laboratorium, undersøge muligheden for perkutan osteosyntese. Dette center omfatter et forskningsinstitut og klinik. I '83 blev han tildelt Order "Badge of Honor", og i 1993 blev opkaldt efter akademiker Ilizarov.

Nu agenturet kaldes "russisk Videnskabelige Center" Restorative traumatologi og Ortopædi "opkaldt efter G. A. Ilizarova." Det er beliggende i byen Barrow Street. Maria Ulyanova. Her er behandling og rehabilitering foretages hvert år næsten 10 tusinde mennesker. Ud over den unikke internationalt anerkendte perkutan osteosyntese anvende en anden metode: det intramedullære fiksering, artroskopi, hofteudskiftning.

Ilizarov metode

GA Ilizarov (i midten, som nævnt ovenfor, er opkaldt efter ham) tilbød en unik metode til behandling af frakturer, og abnormiteter i muskler og led ved hjælp af kompression-distraktion enhed han skabte. Den var baseret på egenskaberne af knoglen til at reagere på svag strækning processen med at opbygge og regenerering. Denne metode til kontrolleret vækst af knoglevæv anvendes til behandling af traumer og korrekte forskellige deformiteter i bevægeapparatet.

Pevonachalno denne metode blev anvendt til fraktur heling. Derefter GA Ilizarov observeret, at begynder dannelsen af nyt knoglevæv ved stedet for fusion. Et træk ved fremgangsmåden er anvendelsen af en unik apparat i form af to eller flere stålringe forbundet af stænger. Gennem dem er beskadiget knoglen nåle, som gør det muligt at fastgøre knogle i den rigtige position til fusion. Indretningen giver mulighed for at ændre placeringen af ringene, let strække knoglen. Dette sikrer sin kapacitet.

Hvor er centrum for

- Barrow er et lille regionalt center for Uralbjergene føderale distrikt. Det er en vigtig økonomisk, kulturelt og videnskabeligt Cetra, en større transport hub, i stedet for fremstilling af kendte maskiner. Virksomheden beskæftiger en stor mand - akademiker GA Ilizarov. Center (Kurgan berømt for det), der bærer hans navn, ligger i nærheden af bymidten på gaden. Maria Ulyanova i nabolaget Ryabkov, i en smuk park, som er åben adgang. Der går en masse offentlig transport, så du kan nemt få adgang til, når det er nødvendigt.

Efter opdagelsen i 1971 af centret, blev byen Kurgan betragtes som hovedstad i ortopædi. Det er nu behandlede patienter med komplekse sager, ikke kun fra Rusland, men også fra hele verden.

Karakterisering center

Specialister klinikken og anvende og dirigere den naturlige genvindingsprocesser i den menneskelige krop, udført helbredelsesundere. Deres opgave er at sikre overgangen hrurgicheskim af patienten til det næste niveau af støtte og bakke ham bevægelsesfrihed. Centret har flere funktioner.

 • Det er et mærke med internationalt ry. Worldwide ortopædiske enheder er anvendt, som opfandt Ilizarov.
 • Center (Kurgan) accepterer samtidigt 800 patienter på hospitalet. Der er også en rådgivning og diagnostisk afdeling, hvorigennem 250 patienter om dagen. I år her behandlede mere end 10 tusinde mennesker.
 • Virksomheden beskæftiger mere end tusind faglærte arbejdere. 4 af dem er akademikere, 10 professorer, 30 læger af videnskaber og omkring 100 kandidater.
 • Centret anvender moderne diagnostiske teknikker bliver hele tiden udviklet og implementeret den nyeste teknologi.
 • Behandlingsmetoden anvendes pereemstvennosti, patient bly fra barndommen. Accepteret patienter fra fødsel til 80 år.
 • I den videnskabelige centrum af afdelingen er uddannede fagfolk fra hele verden.
 • International Quality Certification erkender, at servicecentret - en af de bedste i verden.

center rum

Ilizarov Center i Kurgan har en kraftfuld moderne diagnostiske, videnskabelige og medicinske faciliteter. Det omfatter flere sektioner:

 • traumer;
 • kirurgi;
 • ortopædiske;
 • Neurokirurgi.

Der er udviklet det videnskabelige grundlag for traumer pleje patienter, der forskellige undersøgelser udført. Virkningen af strækning på gendannelsen af væv, afhængighed af genopretning af blodstrøm og belastninger. I centrum af den Ilizarov også udviklet nye måder at korrigere knogledefekter og chreskostnogo osteosyntese. Teknikker til kirurgisk og ortopædisk pleje til befolkningen er konstant forbedring.

Der er behandlet i centrum

En af de lovende områder af Ilizarov klinik - neurokirurgi. Her er helbredt den mest alvorlig belastning og ryg skade, muligheden for genvinding af rygmarven ved forskellige skader på rygsøjlen. Udviklet måder at fastsætte alvorlige spinale misdannelser. Unikke operationer udføres af rygsøjlen under genopbygning tackle kropsholdning, degenerative processer, og skader. Effektivt lindrer kronisk smertesyndrom.

Trauma Centre helbrede skader i bevægeapparatet og kompleksiteten af hvilket som helst sted, herunder i trafikulykker og skudsår. Korrigeret alvorlige komplikationer efter korrekt udført operation, eller artroplastik i andre klinikker.

Ilizarov Centre har specialiseret sig i behandling af septisk og knoglelæsioner. Osteomyelitis behandles grundigt, ikke kun eliminerer infektion, men også udbedret ortopædiske problemer. Derudover er der er bedre end i hele Rusland behandlede de komplikationer som følge af betændt efter artroplastik.

Specielt udviklet ortopædisk afdeling. Her korrigeres fosterskader i lemmer og led, såsom cerebral parese. Korrigeret som erhvervede komplikationer. De kan være i forskellige patologier: diabetes, osteogenesis imperfecta, MPS og andre. Effektivt Orthotics og proteser patienter. Erstattet selv mistet lemmer. Staring unik metode til lemmer forlængelse bruges i verden i midten. Knogleforøgelse er mulig, selv ved afkortning 50 cm. Behandlede falske leddene, virkningerne af polio, deformation og tæer.

Anmeldelser af behandling

En masse af tidligere patienter i centret er taknemmelige for hans læger til hjælp. Talrige positive anmeldelser siger, at her hjælper dem, fra hvem andre læger nægtede. Centret skabte et venligt miljø for alle. Det er behageligt og børn, og folk med nedsat mobilitet. Hospitalspersonalet er styret af mottoet: "Et minimum af smerte og angst" Alle patienter bemærkede den høje professionalisme læger og omsorgsfulde holdning af personalet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.