SundhedMedicin

Infiltration efter injektionen: årsager og komplikationer

Undertiden efter intramuskulær injektion i stedet for, kan forseglingen dannes. I medicin, kaldes det infiltration, og den er kendetegnet ved akkumulering af cellulære elementer indeholder urenheder blod og lymfe i kroppens væv. I de fleste tilfælde er der et inflammatorisk infiltrat efter injektion, i det væsentlige består af leukocytter (så kaldes purulent) og erythrocytter (så kaldes en hæmorragisk).

Årsager til tætning

Infiltration efter injektionen kan opstå af mange grunde. De hyppigste dem er som det forkerte valg af placering for injektion eller kontinuerlig injektioner på ét sted, gennemførelse af korte injektion eller en stump nål. For at undgå infiltration dannet efter injektionen, skal du følge disse anbefalinger. Således, at det er nødvendigt nøje overholde aseptiske regler for at forhindre indtrængning i viklede smitstoffer, da det kan være fyldt med komplikationer, såsom bylder. Vær opmærksom på længden af nålen, som allerede nævnt, bør det ikke være kort. Infiltration efter injektionen kan opstå, hvis administration af stoffet ikke løser, især olieagtige opløsninger. I dette tilfælde vises en tæt klump på injektionsstedet. Hvis man derudover, mærkbar selv blåt mærke, derefter under huden fra blodkarret, som blev beskadiget af en nål, opstod en vis mængde blod.

Infiltration efter injektionen: hvordan man behandler tætningen

Hvis ophobningen af cellulære elementer i injektionsstedet i den generelle menneskelige tilstand ikke forårsager ændringer og suppuration ikke forekommer, betyder det ikke gøre noget. Normalt inden for 2 uger self forsvinder infiltration optrådte efter injektionen. Behandling i de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt. Det er umuligt at massere det berørte område i et forsøg på at sikre, at forseglingen er løst. Det er fyldt med udviklingen af komplikationer. Behovet for behandling opstår kun i tilfælde af en infektiøs proces, medfører en byld. I dette tilfælde den tildelte antibiotikabehandling, og kirurgi udføres, og om nødvendigt. Hvis du stadig ønsker at infiltrere, dannet efter injektion, hurtigere, har besluttet, du kan bruge sådanne uskadelige metoder for bistand, som at tegne på injektionsstedet jod mesh og tilknytning til dette sted pakker med kålblade (i kålblad først nødvendigt at foretage nedskæringer med en kniv til stod ud saften). Det anbefales ikke at varme infiltration varmere.

komplikationer

Som allerede nævnt, den eneste mulige komplikation, når en tætning ved injektionsstedet er udviklingen af absces - inflammatorisk tilstand, hvor der forekommer smeltning vævsdannelse og i deres sted hulrummene med purulent indhold. Tegn, der begynder byld kan være rødme af det ramte område, ømhed sæler, høj temperatur ved infiltrat. Absces nødvendigvis behøver at blive behandlet, og til at gøre det alene bør læge. Self fyldt med forværring af staten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.