HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan man skal håndtere muldvarp

Alle ejere af forstæder er velbevidste om et lille insektende dyr kaldet muldyren. Det lever under jorden og foretrækker frugtbare løs jord. Derfor er et af de steder, der tiltrækker disse dyr, dine køkkenhaver.

Vejene for lastbilbønder og truckers konstant krydser med disse små, men ressourcefulde dyr. Dyrk jorden alene, og uoprettelig skade udføres af andre. Mulden bærer ikke kun pærer og rodafgrøder i sin underjordiske grav, men også forkæler græsplanterne, rødderne af buske og beskadiger andre plantager. I naturen er en mol et nyttigt dyr, men i forstæder er det en reel ulykke, hvorfra det næsten er umuligt at slippe af med.

Så snart den første bump på det velplejede sted vises, begynder vi feberagtigt at tænke: hvordan det kæmper mod mol. Der er mange måder at bekæmpe disse søde dyr på. Men for at sige, at en af dem hjalp en gang for alle, er det meget svært, fordi det endnu ikke er kendt. Må være tålmodig og hver gang at komme op med noget nyt for at løse problemet, hvordan man skal håndtere mol.

Mange sommerbeboere reserver til dette formål brugte metal dåser fra under øl eller gøre sig selv en propel fra plastbeholdere. Disse metoder til bekæmpelse af mol er som følger. En træpind eller en stiftpind fastgøres i jorden, disse simple værktøjer sættes på den i form af skårflasker og krukker. Under vindens indflydelse udsender de visse lyde, som, som mange tror, skræmmer muldene for følsomme for støj. Der er isolerede tilfælde, hvor mol har forladt det valgte sted.

Der findes andre lignende metoder til bekæmpelse af mol. På blæsende områder graves en hul rive lodret i jorden på en temmelig anstændig dybde og efterlader en lille del af grenen på overfladen. Det er nødvendigt at omgå alle mink. Lyden af hylende vinde i et ormhulls korridorer skal få ham til at forlade sit sted for vold.

Hvordan skal man beskæftige sig med mol, der påvirker lugtesansen med forskellige ubehagelige lugte? En lille gravemaskine tåler ikke skarpe lugte. Derfor, i hans burrows fyldt klude, imprægneret med forskellige afskyelige og skarpt lugtende væsker. Det kan være petroleum, stående urin, ammoniak. Vælg hvad du har. Kan komme og naphthalen.

Mange mennesker kommer op på måder at håndtere mol selv mere modbydelige metoder. Denne procedure indebærer brug af rådne æg og fisk. Det antages, at den bedst egnede er harsk sild. Alt dette skubbes ind i dyrets mink, i håb om at han vil forlade. Oftere end ikke, i disse tilfælde tilstopper molene de passager, hvori "stinkers" er placeret, og graver nye huller for at ventilere deres boligareal.

Der er en anden måde, hvordan man skal håndtere mol selv. Hæld calciumcarbidet direkte i hullet og hæld det derefter med vand. Når de interagerer som følge af den kemiske reaktion, frigives svovlrøg. Et sådant dyr vil ikke være i stand til at modstå, men husk at det her kan lide og ømme skud af dine planter. Det er ikke et faktum, at den generation, der har forladt, ikke erstattes af en anden generation. Brug disse svovlkugler bør kun være på jorden fri for landinger.

Den mest effektive metode, hvordan man beskæftiger sig med mol, er, at du venter på ham i hullet med en skovl. Det kan tage meget tid, men resultatet bliver garanteret. Du kan ringe til specialister, der vil udføre den kemiske behandling af webstedet. Kun du vil næppe bruge det i den nærmeste fremtid.

Alle metoder til bekæmpelse af dette dyr er umenneskelige, men der er ingen vej ud, hvis det er afgjort på dit websted, og fredelig kvarter kan ikke etableres. Du skal træffe foranstaltninger for at redde afgrøden, selvom det forekommer dig, at det er lidt grusomt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.