HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Hvordan at slippe af med myrer i lejligheden?

Udseendet af myrer i lejligheden - det er en katastrofe for enhver værtinde. Disse små insekter er i stand til at trænge ind overalt, hvilket skaber ubehag. Og hvad med den gode stemning kan diskuteres, hvis overalt, man ser omkring de små røde fugle. De foretrækker varme steder med høj luftfugtighed, så de fleste af dem kan findes i køkkenet, i toilettet eller badeværelset. Myrer nøjes overvejende revner i vægge, under sokler og parketgulve, med flisen. Hvis de vises i lejlighederne er ikke isolerede. Hvis man ser på internettet forum, er det bogstaveligt fyldt med de sætninger "hvordan at slippe af myrer?". I de fleste tilfælde, folk ikke ved, hvordan man kan slippe af disse gæster, men at affinde sig med naboer under ét tag vil ikke have nogen.

For at finde en effektiv måde at besvare spørgsmålet "Hvordan at slippe af med myrer?", Du skal vide, hvad der er en meget myre, og hvad er princippet om hans liv. Det er et lille insekt, livet er ikke muligt uden en overflade beskyttende lag, der består af chitin. Efter at have studeret dets kemiske sammensætning, kan vi med glæde skrige "hurra". Fordi chitin opløses under påvirkning af borsyre. Og det er noget, du kan købe i ethvert apotek.

Men du behøver ikke skynde sig at glæde sig. Efter at ødelægge et par myrer, er kvarter problemer med disse insekter ikke løst. Stadig er det stadig og producerer nye individer ant dronning. Dette er hjertet af kolonien og hunnen stadig i live, er spørgsmålet stadig åbent. Derfor er spørgsmålet: "Hvordan at slippe af med myrer" nødt til at overveje seriøst. I første omgang, er du nødt til at behandle alle synlige deres vej gennem særlige præparater fra kravlende insekter. Det kan være noget medicin, som omfatter diethyltoluamid demetilftalat eller, for eksempel, "Hangar" "Taiga". Denne procedure udføres i fire dage.

For at slippe af myrer helt, skal du ødelægge det kvindelige. For at gøre dette, er ved at udarbejde en gift, der arbejder enkeltpersoner leveret direkte ind i åbningen. gift koncentration bør ikke være meget høj, den optimale - 2 procent, til sig selv ant døde straks på stedet, og var i stand til at bringe mad med gift til kolonien.

Det foreslås at bruge en af de følgende opskrifter. Det anbefales kraftigt ikke at ændre allerede vist fusion og at strengt til den ønskede sammensætning.

  • I 50 ml vand tilsættes to spiseskefulde sukker og 5 g borsyre eller borax. Til myrer blev ført til lokkemaden, blev den resulterende blanding sattes 0,5 teskefuld honning. Den resulterende opløsning blev hældt i en flad skål, såsom en underkop, og monteret i bevægelsesbanen for insekter.
  • Mark fire teskefulde glycerin, tilsættes en teskefuld af borsyre eller borax, og 2 teskefulde af vand og honning. Alt dette er sat på en lille brand, og rør konstant indtil fuldstændig opløsning af alle komponenter. Den resulterende blanding blev anbragt på myresyre sti. Fordelen ved denne gift er, at det ikke forringes i flere måneder. Og for at få myrerne endelig kan det bruges flere gange.
  • Bland og male lige store mængder af borax og sukker. Den tørre giftige lokkemad spredt på bevægelsesbanen for insekter. Denne metode anvendes oftest.

Mange mennesker foretrækker ikke at bruge giftige stoffer. Men hvordan man kan slippe af myrer i denne sag? Svaret er. Myrer kan ikke tåle lugten af hvidløg, persille, løg. Derfor kan de rist en sokkel eller gulv. Solsikkeolie afskrækker også disse insekter. Hvis smøre deres vej, vil de ikke længere være i stand til at bruge det. Hertil kommer, at myrerne ikke kan lide lugten af fordærvet citron. Efter placering af frugten nær deres levesteder, går de på udkig efter et nyt hjem.

Som du kan se, at komme af myrer er ikke så svært og meget reel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.